Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ez a nyak
Vagy az ebay-be beütöd neckline slimmer. Pár dolláros
Ha a szájbigyót megtalálom írom
Én kb 30 éves korom óta arctorna.( most lettem 46 😐) De csak az arc alsó részére meg a nyak. Estenként 5-10 perc..
Remélem egy ideig még nem kell lifting..azt se tudnám kihez menjek..
hát a lógástól kivagyok, mint az árkos szemtől...
utóbbi fiataloknál is van, genetika. Mi lesz később...
Szerencsésnek mondhatom magam, 45-46 éves koromig semmi nem volt, akkor figyeltem fel, huh itt gondok lesznek... :) azt sem tudtam mi az a botox, jó hallottam meg olvastam róla de szinte még kozmetikushoz sem jártam.
Amit addig megspóroltam, azt sajnos most elköltöm az elkövetkezendő 10 évben...aztán mi lesz utána szerintem már nem fog érdekelni...
De optimista vagyok, tavaly óta fiatal 50-esnek számítok és nem egy öreg 40-esnek :D :D :D
naja nem törvényszerű idősebb korban sem...
Néha busszal utazom. Elnézem az idősebb hölgyeket, némelyiknek olyan szép arca van... semmi megereszkedés, táskás vagy roggyant szemek vagy buldog állvonal, csak a szép ráncok.
Kötőszövetek erősségétől rengeteg múlik.
Ránc ellen a mai világban könnyen lehet tenni, de a megereszkedéssel nem nagyon, max arctorna...
Amikor kialakult alul a malar bags a szem alatt az arc közepén akkor nem lesz sikeres egy sima alsó szemhejplasztika. Ott már arcot is kell emelni hogy minden a helyére kerüljön. Mert egyébként csúnya boci szemek lehetnek .Ott már a szem csúcsok rögzítés se segít. Mert már el vannak csúszva lefelé a szövetek. Meg kell emelni a közép arcot is.
Ha kis bőrfelesleg van akkor persze lehet szépet. De bizonyos kor után ez a malar crescent miatt nem egyszerű a dolog.
Igen, róla 😊
Köszi, akkor nem reménytelen nála csak simán az alsó. 😊
Tehát akkor most a Krasznai Zsoltról beszélünk
Az én ismerösömnek csak sima alsó felsô szemhéjplasztikát csinált pontosan 7 éve
Nagyon szép neki ❤️
Azt hogy mit mondd azt nem tudom
Többször azt nyilatkozta, hogy alsó szemhéjplasztikát csak arcplasztikával együtt lehet eredményesen végezni.
Ő igy szokta.
Ezért kérdeztem, hogy amit láttál az együtt volt, vagy csak alsó.
Küldtem privátba
Egy tünemény 100% megvagyunk elégedve