Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Dehogy vagy az!
Nekem a lakásban nem maradnak meg a növények,csak amit kiültetek,ahhoz van érzékem.
A lakásban lévőt meg a férjem dédelgeti,az az ő feladata!
Sziasztok:)
Én rossz ember vagyok, nem szeretem a virágokat:p
Jó-jó szépek, meg minden, de a fene se ültetgetné. Nekünk 3 növényünk van a lakásban, egy nagykaktusz, meg két kicsi:p
Vannak holland tulipánhagymáim. Még tesómtól kaptam kaptam őket és gyönyörűek. Majd fotózom őket, ha nyílnak. Egyenlőre a hagyományos piros van bimbóban. az fog először nyílni. Ja nem is!!! A mini tulipánok már kinyíltak. Na holnap lefotózom.
Az én magnóliáimat a kutyák tönkretették. Remélem még kihajtanak de tőben lerágták őket. :(( Az egyik lilát virágzott és már évek óta hozta a gyönyörű virágokat. Egyre többet. Na idén nem lesz rajt virág,de lehet levél sem.
Én minden virágot imádok. Mániám, meg az ültetésük is. Imádom őket. Majd készülnek fotók az udvarról ha kivirágzunk. :)
Azt pont itt van mellettünk,megnézem!
Most jöttünk el mellette,olyan szép tulipánfát láttam.
1,5 m magas lehetett,ki volt nyílva,lila virága volt.
Hát annyira gyönyörű volt!
Ez a kedvencem!Imádom a tulipánt.
Ha meglátok egy csokor tulipánt,még ha képen is,könnybe lábad a szemem.
Nem tudom honnan ez a tulipán szentimentalizmus!
Köszi:)
Na nálunk is beborult:S Pedig gondoltam, hogy ebéd után elmegyünk csavarogni egyet, dehát így...
Köszönjük szépen!
Nem láttál véletlenül a kertészetben áfonya bokrot,vagy fát?
Nagyon szeretnék ültetni,imádom az áfonya lekvárt!
Dana is kizárt már az erkélyre:DDD
Nektek is boldog házzassági évfordulót akkor:)
Nem egyszerű dolog a költözés az tuti, bár én nagyon szívesen költöznék innen el, egy családiházba:p
Boldog házassági évforduló nektek!
Nekünk szombaton volt a 6.
Sziasztok!
Kész vagyok teljesen!Hajnal 5 óta csomagolok!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok költözni!
Picit leülök,elolvasom mit írtatok,aztán megyünk a házhoz elvisszük amit összeraktam.
Ó,az én leányom is csinált fesztivált a boltban.
Nem vertem meg,de nem sok kellett volna.
El fog múlni ez az időszak,csak addig ép ésszel anyuka bírja ki!
Mi az ablakok nyitóját kicseréltük kulcsosra,mikor az emeletesbe költöztünk.
Rettegtem tőle,hogy felmászik,aztán kinyitja,aztán repül lefelé.
Egyszer kicsukott az erkélyre!Azt hittem megőrülők mire kinyitotta!
Na akkor elvertem a valagát,aztán együtt bőgtünk:)
Kizárt a lakásból,míg a lépcsőházban a ledobóhoz vittem(6m-re)a szemetet.
Úgyhogy mondjon bárki bármit a fiúgyerekek milyenek,na de egy kislány is tud okosságokat!
Nálunk süt a nap!
Szép napot nektek!
:DDD
Néha rájöna dili, és akkor nem lehet vele bírni basszus:S
Általában, ha egyik nap ügyes, okos, és jól viselkedik, akkor másnapra megőrül, és tiszta dilinyós lesz. Én sdem szeretem elverni, na nem mintha ez az lett volna, de amondó vagyok, hogy egy jó időben adott pofon csodákra lehet képes. Ez az ablakon kimászósdi engem sokkal jobban kiakasztott! Mi lett volna, ha kiesik basszus!!! Azt hiszem beleőrültem volna!
Olvastam a naplódban, hogy micsoda hisztigép Dana! :) Hihetetlen basszus!!! A maflást meg megérdemelte, habár én sem vagyok híve a testi fenyítésnek! Sőt!
Facsemeték gondolhatod, hogy picik de körbe vannak rakva mert a kutyák sem kímélik őket, úgyhogy talán nincsenek akkora veszélyben!!!
Basszus ma beszorultunk mert hülye idő van. Olyan, mintha mindjárt esne... Nem merek kimenni Martinkával, habár lehet a teraszra kiviszem mert hisztis lett...
Szió!
De jó, hogy jöttél te is:)
Biztos nagyon szép lesz az udvar, majd elmegyünk Danussal megnézni, remélem nem ilyen pici facsemeték vannak, mert Dana azokat nem szokta kímélni, itthon a parkban is nem győzök rászólni, hogy ne rázza, tépkedje, feküdjön rá... Egy igazi vadorzó a gyerekem!
Tegnap mondjuk sikeresen ki is borított, nagyon felmérgelt, a boltban kapott is egy maflást, mert már semmi nem hatott:S
Sziasztok!
Jöttem éleszteni mert tényleg kihal ez a jó kis fórum. :) Ennyit tesz a jó idő, meg, hogy Martinka sem nagyon alszik. Amíg a pocakomban volt, más dolgom sem volt csak feküdni, pihenni, így állandóan itt lógtam.
Most, hogy jó idő van sokat sétálunk, kertészkedünk. Alakul az udvar. Vannak új fák amik reményeim szerint gyönyörűek lesznek. Lassan olyanok leszünk, mint egy kisebb park. Kutyik is imádják a jó időt, meg, hogy kint vagyunk. Úgyhogy teljes az idill. :)
Naplókat most olvastam, de el vagyok maradva rendesen. Bogi, látom, hogy alakított a Blaise!!! Érdekes elképzelései vannak spirál ügyileg... Én sem tetetném fel egyébként.
Szegény!Nagyon nehezen és lassan gyógyul!
Ez a nyaklánc nagyon tetszett:)))))))
Még egy ilyen hülye dokit!
Szió:)
Hát az még nem sebhely sajnos, hanem nyílt seb, de mintha már kicsit kisebb lenne. De még mindig jó lyukas a dög.
Sziasztok!
Itt vagyok én is.
Csak ezer meg egy dolog van.Költözés,doki,család....stb.
Kutyus hogy van?Gyógyul a sebhely?
Szió!
Na mizu? Csak nem kihalasztjuk a fórumot?
Szió!
Olvastam, hogy nagy munkában voltál:)
Ja, elkaptam a fonalat, mert végre nem csak az uncsi megtanulnivaló volt, hanem ezt érteni is kellett, élveztem nagyon!
Nem tűntem ám el, csak tegnap elég későn kerültem haza, aztán fürdetés, etetés és inkább alukáltam én is. Ma meg egész napos takarítás. Végre túl vagyok az igazi nagytakarításon. Mindent letöröltünk anyuval :), szekrények kipakolva, rendberakva. Pfff. Leírni is sok. Holnap ha nem esik az eső kertészkedünk, meg beiktatok egy jó nagy sétát is Martinkával.
Na megyek naplókat olvasni aztán alvás. :)
Ja: örülök, hogy tetszett a tanfolyam. A számolásokhoz meg nagy gratula, mert azok nem is olyan egyszerűek, de látom eddig elkaptad a fonalat. :)