Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Maja és téged nem visel meg,hogy nem kell neki?Azért ez mérföldkő a kapcsolatotokba,vagy nem így érzed?
Moknika azért így már érthető a nyügősség.Fájhatott szegénynek.
Moknika,Boti hogy viselte nélkületek az éjszakát?
Akkor hogy tudták elaltatni, ha nem volt cici? Nem volt gond?
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Moknika nálunk is volt ilyen de mi szerencsére mi nem lázasodtunk be.
Maja én 18 hónaposan választottam le Balázst mert csak játszót a cicivel és fájt nálunk szép lassan fokozatosan gond nélkül szokott le.
én 13 hónapos koráig szoptattam Ricsit, de akkor már elég kevés tejem volt. Így elapasztani nekem nem kellett, egyszerűen csak nem szoptattam.
A reggeli szopizás kiváltása nem volt gond, már nem is nagyon akart cicizni. Az volt inkább a gond, hogy a tápszert nehezen fogadta eleinte.
Az esti szopi volt jobban a gond nálunk, akkor hiányzott neki. Eleinte úgy csináltam, hogy csináltam neki tápt, itta, de kicsit cicire is tettem. Egy hét után már nem kellett azt sem. Nem akartam drasztikusan elvenni tőle, de így jól sikerült
Mindenkinek nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánunk!!!
Maja és Kata
Mi is itthon szilveszterezünk, ketten a párommal.
Mindenkinek boldog újévet, sok egészséget, szerencsét, boldogságot meg mindent ami kell :)
Drágám, kitartást!!!
Én tavaly kivételével minden áldott Szilveszter éjjel dolgoztam...Tavaly már terhes voltam azért nem, tehát tudom milyen az mikor a többi iszik és bulizik én húzom az igát!
Mi itthon maradunk. Csapunk egy kis "házibulit". Jön párom egyik kollégája, meg a felesége, aki január közepére van kiírva, így lehet, hogy a szülészeten fogunk szilveszterezni.:) Katám imádja simogatni a hasát, s nekem olyan jó nézni. Meg még jön két barát párostul. Így leszünk összesen vagy 8-an. Főzőcskézünk iszunk beszélgetünk, stb. Mi tavaly is így szilvesztereztünk, s akkor Katát nem zavarta. Kíváncsi leszek, hogy majd most hogy vészeli át.
Ja és mellékesen mind a 3-an benne vagyunk a takonykórban. Én vagyok a legmélyén. Próbáltam már leszívni a saját orromat, de semmi. Kata meg az előbb már a porszívót is bekapcsolta, meg az orrához fogta a szívókát. Csak lefogni ne kellene, azt nem szereti. Na megyek mert összevissza kattintgat míg írok, s félek hogy valamit elkattint
Tesóméknál lesz Kisfiú, ott is alszik. Ez lesz az első, hogy nem én altatom és nem is leszek közel hozzá.
De hát egyszer el kell kezdeni.
A Korzóba megyünk Andrással, ott lesz szinte az összes ismerőse, a nagy kenusok és vízi emberek. Még valami ruhát is kellene szereznem, vagy legalább egy felsőt, mert gyakorlatilag 2 éve nem voltam sehol és csak "játszós" ruháim vannak.
Az ördögi kör.Mintha érzékük lenne hozzá.Mi egy házibuliba megyünk,pár házzal arrébb ott lesznek a gyerköcök.Félek nehogy megijedjenek a petárdától.Mi egy csendes helyen lakunk.Itt csak vonatot lehet hallani.:))
Nekem szokott tetszeni az ilyen beszélgetős party,nem igazán vágyok már a nagy bulikra.
Délután meg szilveszteri baba partyba megyünk a gyerköcökkel.
Ki hol/hogyan szilveszterez?
Hozzánk jön férjem barátja és felesége. Ricsi gondolom elalszik 8 körül, nem szokott felébredni. Nem lesz nagy program, inkább csak beszélgetés.
Most még kellene takarítanom, készülődni, csak félek ha most elkezdem Ricsi estére újra szétrobbantja a házat:)
ja így már értem:) az anyós témát
na persze engem sem lehet lebeszélni a tesóról, már régen eldöntöttem, csak a sors kezében van a dolog...
persze biztosan nehéz lesz és nem is lehet rá előre felkészülni
azért ez elég durva.Remélem nincs komoly baja.Olyan érdekes,hogy nem a nevén szólítod a fiad.Tetszik...
Jobbulást neki és a kis Maja lánykának!!!!
engem is mindenki próbált lebeszélni,de sztem én vagyok annyira erős,hogy bevállaljam.Meg én még mindig azt mondom,hogy vannak nehéz pillanatok,de amikor látod,hogy játszanak,szeretik egymást eltörpül a fáradtság.Jó,hogy majd számíthatnak egymásra.Nálunk nővéremmel 14 hónap a különbség és nagyon jó a viszonyunk.
Anyósom 10 évvel idősebb nálam,rosszul fogalmaztam.37éves,nekem van ennyi idős barátném,ezért gondolok rá úgy,mint ha egy korosztályba lennénk.