Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Rajtad mennyi maradt a szülés után? Lement már?
Rajtam még 3-4 kiló van a régihez képest.
Info:
Ingyenes babamasszázs minden csütörtökön 9-től a Budapesti krt. 23. sz. alatt (védőnőknél).
Előzetes bejelentkezés: Szupera Enikő védőnőnél 30/510-8202
Ingyenes szülésre felkészítő tanfolyam (szülőszoba látogatással) minden hétfőn 15-től a Budapesti krt. 23. sz. alatt (védőnőknél).
Azok is részt vehetnek a tanfolyamokon, akiknek nem körzetük.
lehet venni külön ilyen leesésgátlót:
vagy ifjúsági ágyat,abból se tud leesni.Vagy mellé fekszel a földre pár napig/hétig.Bár így télen nem igazán jó ötlet.Az én fiam is nagyon forog alvás közbe.Ha velem alszik össze-vissza rugdos,de még egyszer se esett le.Pedig van olyan amikor egyedül alszik egyszemélyes ágyon.
Tényleg jó magas,de az egy fiúnál csak jó.:)Ez milyen szuri volt?
köszi, remélem így lesz a következő után is:)
bár ebben úgy gondolom nagy szerepe van a genetikának is, hogy ki mennyit hízik, milyen könnyen fogy vissza
Sziasztok!
Ma voltunk a 18 hós tanácsadáson. Ricsike 12,2 kg és 89 cm. Jó magas, azt hittem kb 85 cm.
Kapott szurit is, remélem nem lázasodik be.
Déluttán 2-re kellett menni,. amikor ő pont aludni szokott. Így kicsit megborult a napunk, mert később aludt, na de mindegy végül is jól alakult.
Képzeljétek múltkoriban nem akart este aludni a kiságyában, mert kifolyt egy kis víz az üvegéből. Addig sírt, míg végül is kinyitottuk a szobájában levő kanapét és azon aludt a férjemmel. Ma délután is szuri urtán mutatta, hogy ott akar aludni. Vennék neki másik ágyat, csak a férjem is mondja hogy álandóan forog alvás közben, félünk, hogy leesik. Én hiába teszek oda takarót azt elveszi, az ágyak széle meg olyan alacsony, szerintem azon átesik.
Én az első terhességemnél 12kg-ot híztam a 2.-nál 8-at.De az utóbbinál már közrejátszott az is,hogy Ákos után szaladgáltam.Ákos:3550grammal,Stella 3480grammal.
Maja sikerült leadnos és az a lényeg.:))
Én is végig a terhesség alatt zöldséget és gyümölcsöt ettem...Mást nem bírtam megenni, nem kívántam semmit csak a friss salátákat...
EVVAN!
Mint mondtam, sok gyümölcsöt és zöldséget ettem, mindig kérdezte a védőnő, mit szedek, hogy ilyen jók az értékeim. Femibiont az első 3 hónapban szedtem, nem híztam semmit akkor.
Az egész terhesség alatt 10 kilót híztam, +2,5-tel jöttem haza a kórházból.
Szerintem először beszélj a nőgyógyászoddal, hogy ő mit ajánl. Azt, hogy milyen vitaminra és ásványi anyagra van szüksége a szervezetednek viszont csak laborvizsgálat után tudod meg.
A leleteim mindig jók voltak.
Én az első 4 hónapban szedtem vasat. Mellette a sima centrumot és magne b6-ot. Mondjuk ezeket szülés után is szedtem, szükségem is volt rájuk.
Én 5-20ig hétig minden nap beszedtem az Elevitet.
13 kg-ot híztam összesen amit a szüléssel azonnal le is adtam.
A gyerek sem lett nagy tőle 3460 g és 50 cm!