Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
alkalmazzák, persze.
Csak pl. mikor én szültem augusztusban, aznap nagyon sokan szültek és több császáros is volt, és az egyetlen anesztes, aki adja be az EDA-t császárnál volt és így én nem kaphattam. Mikor már be tudta volna adni 8 cm-re voltam nyitva. Akkor meg már nem adják. Tehát ez szerencse kérdése is, hogy éppen aznap kapsz e!!!
Nálunk is úszik a lakás a játékokba.Két gyerek dupla játék.Ákos a favasútnak örül nagyon.Reggel már rohan a dobozhoz és építi a pályát.Stella meg rombolja szét.:DDD
Ők is rengeteg ajándékot kaptak most szelektálok,mert nem férünk már el a lakásba.Ákos kapott egy rajztáblát is.Szeret rajta rajzolni csak tiszta kréta lesz minden.
Stella is evett a karácsonyi menüből.Sőt inkább zabált.Nem tom egy ilyen kicsi gyomorba,hogy fér ennyi kaja.
Most próbálunk egy kicsit egészségesebb kaját adni nekik,mert sok sütit ettek az ünnepek alatt.
Sziasztok!
Mivel mi az egész Karácsonyt utazással és rokonlátogatással töltöttük, így csak utólag tudok mindenkinek Kellemes békés boldog karácsonyt kívánni.
Katámnak is volt már tavaly egy első karácsonya, de az idein már részt is vett benne. Tavaly még csak 2 hónapos volt, így még semmit nem érzékelt belőle, de most minden játékával, s minden mással is nagy boldogságban elbíbelődött. Evett az ünnepi vacsiból is. Látszott rajta, hogy a végére már ő is úgy be volt zsongva az ajándékokért mint mi. :)
Sziasztok! Az utóbbi napok eléggé elfoglaltak így most kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
Sok puszi : Bögre és Petra!
Szép karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Dani beteg már 2-3 hete, bölcsit is kihagyjuk pár hétig emiatt. Most épp középfül- és mandulagyulladása van magas lázzal napok óta. Én is beteg vagyok, de ez nem vészes.
Már dolgozom 3 műszakban, ezért nem jövök.
Remélem, mindenki jól van!
Sziasztok szegedi anyucik!
Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánok! Nekem ez lesz a legboldogabb ünnep, mert már velünk lehet a kicsi Lányunk.
Puszillak Benneteket!
Ferkó sem foglalkozik még a karácsonyfával sem :D
Este gyújtunk neki csillagszórót, azért a fényesebb dolgok lehet majd tetszenek neki.
Bazsimaci örülök, hogy meggyógyultatok!
Mindenkinek áldott és békés Karácsonyt kívánok!
Én tavaly még úgy láttam Ricsi nem nagyon foglalkozott a Karácsonnyal 6 hósan, így most kíváncsian várom mit szól hozzá.
Köszönjük! Nagyon szépet írtál!
Nektek is és mindenkinek nagyon boldog karácsonyt karácsonyt kívánunk!
Kedves "virtuális":))) barátnőim és családjai nagyon Boldog,békés karácsonyt kívánok nektek.Kiemelten az "első" karácsonyos anyukáknak-apukáknak, amikor is minden eddigi karácsonyotok eltörpül az idei mellett, hiszen először láthatjátok gyermeketek csillogó szemeit, boldog kis arcát a karácsonyfátok előtt!
Igen,Stella 22.-én volt 1 éves.Megsírattam,hogy elrepült az idő.Tavaly ilyenkor még a kórházba voltam vele.Titeket még nem is ismertelek.Köszönöm a köszöntést és minden kis beteg gyógyujon meg.!!!
Stella most valahogy szülinapos?
Boldog szülinapot neki!
Tegnap voltunk a napfény parkba.Nagyon jól éreztük magunkat.Szerencsére nem voltak sokan.Pldul a gyerek medencébe csak mi voltunk.Ákos az első 1 órába nem akart bemenni,utána meg ki se lehetett venni.volt játszóház is,azt is felavattuk.Amit viszont hiányoltam,hogy nem volt pancsis játék.Én azt hittem ilyen helyen van,így nem vittem.
Apánk egész nap csúszkált,így estére senkit nem kellett altatni.
Bazsimaci remélem jól telt az éjszakátok:(
Ricsi már nem lázas, szerintem a foga volt a ludas, vagy ki tudja...
milyen furi ez az idő, most meg hirtelen tavasz lett...
Bazsimaci, jobbulást Nektek!!!
Ugye Ti voltatok ott hétfőn a Hegedűs doktornő rendelőjében?
Mi is ott voltunk a férjemmel és Petrával, még meg is kérdezted, hogy azért nyűglődik e, mert éhes!?
Szóval ,gyógyuljatok meg minél előbb!
Mi Szenteste anyósomékhoz szoktunk menni, ott lesz halászlé, sült hal és más husik is gondolom. Anyukámékhoz másnap ebédre megyünk. 26-án pedig rokonlátogatásra indulunk valószínűleg. Így én nagy főzésbe egyenlőre nem szoktam fogni, nekem szép az ünnep ha sokan ülünk az asztalnál.
Néhány év múlva valószínűleg majd mi hívjuk vendégül a családot, egyenlőre a nagyszülők még így szeretik ha mi megyünk.