Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek 😊
Ma már szép erős pozit teszteltem,szinte hihetetlen
Nagy drukk mindenkinek!
Timon, szerintem ne aggódj! Most már azzal sincs baj, ha naponta tesztelsz. :)
Sziasztok!
Eddig csak olvastalak titeket. Én is a szegedi Kaáliba járok. A stimuláció nyolcadik napján tartok. Nagyon izgulok ugyanis már negyven éves leszek tehát nem a legnagyobb esélyekkel indulok neki a lombiknak. Ennek ellenére nagyon bízom a sikerben.
Sziasztok! Timon, gratulálok :), kell majd menned vérvételre? Az már tuti biztos eredményt ad.
Katapanna, fáj még a fejed? És mondtad Dalmána? Remélem, a Gonal hatására beindulnak a tüszőid. Amúgy meg egy szép sejt is elég a babához :).
Én is long protokollon vagyok és a Suprefact mellé szombattól van Gonal-F, semmi más. Ma voltam az első kontrollon, 4 és 3 db 8x8 mm-es tüsző az eredmény. Még is lepődtem, azon meg pláne, hogy jövő szerdán lehet meg lesz a punkció. Azt hittem a hosszú protokoll tovább tart, lassabban nőnek a tüszők. De úgy látszik, mindig másképp reagálok a kezelésre. De mindegy, csak ezúttal sikerüljön. Drukkolok neked is!
Timon, szerintem sikerült, csak ne stresszelj, nem tesz jót a babó(k)nak! A halvány pozitív az pozitív. Fals pozitív eredmény max. a tüszőrepesztő miatt fordulhat elő, de 10 nappal a beadás után az már nem befolyásolhatja az eredményt. Gratulálok én is a pozi teszthez!
Ami engem illet: tegnap voltam ultrahangon ( ciklus 7. nap) és nem remekeltem sajnos. 4 érlelő szuri után kemény 2 tüszőt látott Dalma, a bal oldalon. Írt fel a Pergoveris mellé még Gonal-t. Eddig a short protokollokon azért 5-6 már elindult ilyenkorra...lehet, hogy a hosszú protokoll miatt most lassabban indulnak be a dolgok? Vagy csak kifogytam a tüszőkből? ( remélem nem az utóbbi)
Este megjön érzésem volt,reggel görcsölt a hasam. Ma kellene megjönnie egyébként.Megnyutatásképpen csináltam egy tesztet Et+12. napon vagyok,ma is halvány pozi lett 😊
Azt hittem erősebb leszek és kibírom a 14 napot.
Hú, hát ez nagyon jól néz ki! :)
Írj majd csütörtökön is! :)
Még nem bízom el magam,papír szerint csütörtökön utána szombaton kell tesztelnem :)
Azért köszönöm 😊
Szia Katapana!
Ne aggódj nekem is mellékhatásként fejfájás jelentkezett. Panadolt nyugodtan szedheted, én sem vittem túlzásba a szedését max 2xfelet vettem be egy nap, reggel evés után 1 órával, ha nem múlt el és este elalvás előtt, ha még mindig fájt.
Megnyugtatásként csak annyit tudok írni, hogy 12 petesejtem lett ebből 8 volt "használható" majd 5 petesejt termékenyült meg. Kettőt kaptam vissza és most boldogan alszik a szobájában az egy hónapos kicsike kis fiam! :)Három kis babó jelöltet pedig lefagyasztottunk. Terveink szerint két év múlva megyünk a kis tesóért. :)
Múlt héten még 12.000,- volt. Fura, hogy hónap közben emelnek.
Azt mondták nektek, hogy államosítják őket? Engem meglepett a hír...
Én vagyok :)
Áprilisra felszabadult egy hely,velem semmi probléma csak páromnak van kevés spermája így minket választott Dalma,nagyon örültem neki.
De a szeptemberi helyünk megmaradt ha most nem sikerülne akkor se kelljen sokat várni :)
Mikor kezdesz? Nekem is két short volt eddig, az elsőből van egy 3 éves kislányom, a második próbálkozás a shorttal tavaly nem sikerült. Most hosszú protokollon vagyok, vasárnap kezdtem a Suprefactot szúrni.
Ki a dokid?
Sziasztok! Eddig csak zugolvastam, de most h elkezdett történni is valami ugy gondoltam megosztom veletek a mai tapasztalataimat. Ma voltam közép idős uh.-n. 11-re volt időpontom, oda értem kicsit hamarabb aztán épp csak elmentem Wc-re és már hívtak is, leülni sem volt időm. 11 re már végeztem is. Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt. Főleg Szőlősi Dr-nő, pont olyan jó fej volt mint elsőre. Rosszhír, hogy ár emelkedés van, az uh 14000, a többit nem tudom nem adtak új papírt.
Timon, lehet keverlek valakivel de nem te írtad még tavaly nyáron, hogy szeptemberre van időpontotok, sikerült hamarabbi tb-s időpontot kapni vagy átmentetek fizetősre? Bocs ha összetévesztettelek mással és szorítok, hogy sikerüljön!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018