Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
De jó, hogy ennyien vagytok már a célhoz közel. Remélem, aki túl van a beültetésen, jól van és pihen sokat.
Diosne szép magas eredmény, lehet, hogy ikrek? :)
Én pénteken leszek 12. hetes ikrekkel, kicsit furcsa volt a gondolat elsőre, de már megszoktam, viszont a hasam óriási nagy már most :). A babák jól vannak, szépen nőnek, jövő héten megyek majd a genetikai ultrahangra és a Prenatest-et is megcsináltatom. Sajnos a cukorterheléses vérvétel után kiderült, hogy magas a 2 órás értékem, így most 180 grammos szénhidrát diétára vagyok fogva - nagyon nehéz, mivel pont a gyümölcsöket és az édességet kívánom :(. Dietetikussal még nem sikerült beszéljek, mert szabadságon van a kórházi, de azért számolom a szénhidrát bevitelt, és igyekszem nem nagyon túllépni a napi limitet.
Szorítok mindenkinek!
Hannácska mikor lesz a leszívás? Mi kedden megyünk punkcióra. Már nagyon izgulok, meg kicsit félek is mert még nem altattak soha. Ki a dokid? Mi Szőlősi drnőhöz járunk, a leszívást még ő csinálja de a transzfert nagy sajnálatomra már az új drnő mert Dalma szabin lesz.
Valakinek van tapasztalata az új doki néninivel, hogy milyen?
Sziasztok!
Sajnos be kellett jelentenem a munkahelyemen, hogy lombikozunk, viszont azt mondták, hogy orvosi igazolás is kell hozzá a Kaálitól. Járt más is így? Elég neki e-mailt írni, vagy be kell mennem és pár ezerért kiállítja? :)
Nem beültetéskor hanem ha a pozitív teszt hamegvan és a vv is visszaigazolja akkor adnak időpontot. Bocsi ha félreérthetően fogalmaztam.
Nagyon nehéz lesz kivárni hidd el, mert most annyira de annyira távolinak tűnik de megpróbálom. Ha nagyon nem bírom akkor elmegyek az orvosomhoz. 😊
Uh időpontot már beültetéskor adtak? Ez melyik orvos?
Engem most csak annyival engedtek el, hogy majd telefonáljak, hogy mi lett a teszt eredménye.
Az első lombik után ET+8 napra megjött, utána azért teszteltem a 14. napon, de akkor már csak a rend kedvéért, és vérvételre sem hívtak be. Most mindenképp át akarom élni a további ügymenetet is!
Amúgy én biztos nem bírnám kivárni a 3 hetet, elmennék valahova máshova egy UH-ra.
Hogy lehet ennyit kibírni, ha már kezedben a pozitív teszt?! ☺☺☺
Jaj, ez eddig nagyon jóóó!!! :)
Hogyhogy csak 24-én mész ultrahangra? Az még 3 hét. Nem lehet hamarabb? Hol csináltatod?
Igen hcg vv-en voltam.
Teszteltem már ET+12 napon és pozitív volt. Ma a hcg 856 lett aminek nagyon örülünk de majd akkor tudom elhinni ha az uh-on is látható lesz, hogy minden rendben. Sajnos valószínűleg összeszedtem valami húgyúti fertőzést de holnapra meg lesz a vizelet tenyésztés úgyhogy kiderül.
Július 24-én kell mennem uh-ra addig még marad az izgalom 😊
Köszönöm. :)
Hcg vérvételre mész?
Teszteltél?
Majd írj, hogy mi újság!
Szerintem semmi baj. A legjobb helyen vannak a babák nyugodj meg.
Én most készülök bemenni a Kaáliba vérvételre. Kicsit izgulok.
Sziasztok!
Nyugtassatok meg, kérlek, elkezdtem kattogni.
A tegnapi transzfer után estefelé háááát khm.... muszáj volt erőlködnöm. Ugye nem csináltam ezzel bajt?
Igen, 2 hét múlva.
Veled mi újság? Hogy vagy? Nyaraltok még?
Heten lettek végül, kettőt kértünk vissza ma. Most már itthon pihizek.
A többieket fagyasztjuk majd, ha ők is úgy akarják. Holnapután kell érdeklődni.
Szia! Köszi a bíztatást! Igen logikus amit mondasz, hogy túlérik. Kedden azért majd csak rá kérdezek.
Te h vagy? Hétfőn kapod őket vissza, ha jól értem. Hányan termékenyültek meg végül? Hányat kértek vissza?
Szia!
Nem hallottam még ilyenről, de ha a doktornő nem aggódott, te se aggódj!
Én ezt úgy képzelem el, hogy ez a 3 túlérik majd a leszívásig, viszont helyette növesztetek néhány másikat, amik a megfelelő időben lesznek a megfelelő méretűek. Úgyis figyelik a hormonjaidat, és majd ahhoz képest adják a gyógyszereket.
Minden rendben lesz!
Mármint a hétfői nap az biztos, csak az órát mondják még meg.
:)
Hatan mutatják a megtermékenyülés biztos jeleit, hárman pedig még esélyesek. :)
Holnap délután vagy szombat reggel telefonálok a transzfer időpontja miatt.
Most még jobban feszít, mint előtte. Dalma szerint holnapra még rosszabb lesz.
De nem baj! :)
Szia!
15? Az nagyon szép! 😀 El se tudom képzelni, hogy mennyire feszíthetett már leszívás előtt! Akkor most kezd izgi lenni! Szurkolok! 😉
Sziasztok!
Leszívtak ma 15 petesejtet. Dalma azt mondta, a focicsapat meg a kispad! :)
Nagyon örülök.
Holnap kell telefonálni, hogy mi újság velük.
Persze, menjetek és érezzétek jól magatokat.
Szerintem jövő7 péntek körül lesz a beülti, ha mindene jól megy.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018