Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Vigyázz magadra Annamari, szerintem nem fogják lefagyasztani, hogy ha kicsit is bizonytalanok abban, hogy nem lesznek rá alkalmasak. Nekünk kimaradt ez a döntés, sosem volt olyan sok megtermékenyült sejt, hogy ezen gondolkozni kelljen, de megértem, hogy nagy dilemma.
Egyébként tegnap találkoztam az egyik játszótéren egy ismerősömmel, lombikos volt ő is, csak Győrben, a két kisfiával voltak játszani, akik egy stimulációból lettek, csak aztán a kicsi fagyi baba lett, így most 2 év van a két kissrác között és teljesen másképp néznek ki, a nagyobbik szőke, a kisebbik barna. Érdekes elképzelni, hogy egyidősek és mégsem :)
Tegnap meg volt a beültetés, kettő 5 napos picikét kaptunk vissza.
Nagy meglepetésünkre tegnap tudtuk meg, hogy a harmadik pöttyünk is fejlődik, annak ellenére, hogy szombaton azt mondták nem sikerült a megtermékenyítés.
Ma kell megválaszolnunk, hogy kérjük-e a fagyasztását.
Őszintén szólva jobban örültem volna, ha csak a kettő marad, mert így nem tudom mi lenne a helyes döntés.
A biológus azt mondta ne éljem bele magam abba, hogy egyáltalán fagyasztható lesz, meg úgy éreztem ő inkább lebeszélne róla. Nagyon sokat vívódtam tegnap óta, de úgy érzem nem sok értelme lenne egy akár hibás embriócskát lefagyasztani, hiszen az sem biztos hogy túléli a fagyasztást, vagy utána felébred-e, sőt nem biztos hogy neki vágnék egy FET-nek annak tudatában, hogy csak egy embrió van, és lehet az sem egészséges.
Timon ne is gondolj arra hogy nem sikerült, attól hogy nincs szurkálás lehetsz terhes. Kitartás!
Miújság ?
Én valamiért úgy érzem hogy nem sikerült nem tudom miért :( Amikor tavasszal sikerült szúrkálásokat éreztem most meg semmit.
Ma nem lesz beültetés, holnap 11-re kell mennem. Igazad volt Timon. ☺️
Ezek szerint megvárják az ötödik napot. Nagyon bízom a picikékben, hogy erősek és kitartóak lesznek.
Vérvételt akkor sem csinálják meg ha kifizetem.
Nekem sosem néztek progit a beültetés után. Pedig olyan jó lett volna tudni... Az első lombiknál ET+8 napra megjött. A G1-es doki szerint ha elég progit kapsz, nem is tud megjönni. Tehát nekem az alap adagolás kevés volt. Második lombiknál már többet írtak fel, de titokban még azon felül is szedtem. Volt itthon egy rakás Utro megmaradva. (Egyébként az endokrinológusom szerint nem lehet túladagolni.)
De sajnos kellett hozzá egy sikertelen lombik, meg a G1-es konzultáció, hogy kiderüljön, hogy ez volt a baj.
Nem csinálnak előtte.
Nekem is pont így kell szednem plusz az aspirint tesztig. Mondjuk elég érdekes hogy nem ellenőrzik hogy elég e,max akkor nézik meg szerintem ha bemész fél8-ra mert egyébként fél10-re kell menni a beültetésre.
6 éve volt legutoljára.
Miújság a kis embriókkal Annamari ?
Szia Nikiegér!
Mi áprilisban voltunk konzultáción és most októberre kaptunk időpontot, de hallottam olyat is, hogy a Krizsán Máriánál ennél sokkal gyorsabb.
De jó, drukkolok neked nagyon.
Én is kezdek újra magamhoz térni a múlt heti sokk után, remélem a következő ciklus már sikeres lesz, nagyon bízunk benne. Addig is tolom a vitaminokat, a férjem mondta, hogy szedjem a ginsenget is, mert az is jót tesz. Ti szedtetek ginsenget?
Annamari, hogy alakulnak a randik? :)
Igen mindkettőt kértem :)
21-én tesztelek 24-én megyek vérvételre ha pozitív a teszt.
Szia! Sajnálom, hogy ilyen problémád van, nem lehet könnyű, megértem hogy lombikkal kezdetek.
Nem tudom mennyi most a várólista. Mi tavaly szeptember elején voltunk konzultáción, és mostanra kaptunk időpontot. Dalma doktornőhöz kerültünk mi is, imádjuk. :)
Mind a két picúr benn van? :)
Tesztelni fogsz, vagy kivárod a vérvételt?
Annamari a 4 is nagyon jó nekem az elsőnél 3 volt ebből 2 lett beültethető,most is az 5-ből 2 lett beültethető szóval minden rendben lesz :)
Én a megfázást leszámítva jól elvagyok mondjuk gondoltam hogy hosszú lesz megint a 2 hét várakozás :D
Sziasztok!
Túl vagyunk rajta. Csak 4 db érett petesejt lett. Kicsit szomorú vagyok, azért azt gondoltam jobban stimulálható vagyok. Igazából azzal nyugtatom magam, hogy inkább minőségi mint mennyiségi... Izgulok a holnapi telefon miatt, remélem jó híreket kapunk.
Timon, remélem minden rendben ment tegnap.
Annamari, jelentkezz majd. :)
Sziasztok! Mi tegnap voltunk időpontot kérni a szegedi intézményben és elég hamar kaptunk konzultációra.November 15-re Szöllősi Dalma doktornőhöz. Tudtok valamit arról meddig kell Szegeden várni?
Az én problémám az, hogy egy genetikai betegséget hordozok, a neve DMP és természetes úton nem tudhatjuk az elején hogy fiú vagy lány. Mert ha fiú akkor izomsorvadása lesz és kerekesszékbe fok kerülni, lánynál semmilyen problémát nem okoz. A két bátyám is ebben a betegségben szenvedett, anyum is hordozó volt csak későn derült ki. Így a férjemmel úgy döntöttünk egyből a lombikkal kezdünk.
Sziasztok. Nem,soha semmilyen műtétem nem volt még .. szerencsére ,de talán ezért ír tartok tőle ennyire :( Annyira bíztam az Inszembe ... tudtam hogy van időpontunk de nyugodt voltam hogy arra nem lesz szükség .. közben bele kezdtem egy diétával 1 hete ,már kemény 3kg lement :) mindegy csak ne angyaljak ezen egyfolytában mert megőrülök
Viszont 1hete megszült a nővérem úgyhogy oda járok most babázni :) sokkal rosszabbra számítottam hogy nem fog majd érdekelni a pici ...ennek ellenére szinte minden nap meglátogatom őket
Szia!
Csináltasd meg gyorsan a belgyógyászatot is, hátha megnyugszol, amikor látod a leleten, hogy altatható vagy. :)
Mondd el a belgyógyásznak a pajzsmirigy-betaloc előzményeket.
Nem volt még altatásod korábban?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018