Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok! Tegnap voltam a saját orvosomnál, nagyon izgultam és mint kiderült nem ok nélkül. Nincs embrió csak üres petezsák, ráadásul 2 is, csak az egyik nagyon picike. Egy világ dőlt össze bennem. 😞😢
Leállított a gyógyszerekkel és most el is kezdtem vérezni, a klinikára csütörtökön kell mennem. Nem tudom hogyan tovább. 😢😢😢
Sziasztok!
Melyik orvost ajánlanátok szívesen? Mostmár eldönöttük, hogy Szegeden szeretnénk végigcsinálni, de egyik dokit sem ismerjük...Egy régi ismerősömnek Zárodri doktor úrnál volt sikeres lombik beültetése, de ezen kívül sok infóm nincsen.
Sziasztok!
Tegnap kértem időpontot Dalma doktornőhöz, jan. 15-re kaptam. Lett volna hamarabb is máshoz, de azt nem akartam.
Mi fizetősre megyünk, mert nem volt meg a 6 inszemináció, csak 2. Elméletileg ha leigazolják, hogy nincs értelme többnek, akkor lehet menni tb alapon, de nálunk semmit sem találtak, így nem is tudnának mit írni indoklásként...
Azt tanácsolta a hölgy, akivel beszéltem, hogy addig még van idő 1-2 inszemre 😁 , próbáljam meg. De értelmét nem látom, meg a munkám miatt időm sincs rá most. Már beletörődtünk, hogy ki kell fizetni...
Sziasztok!
Éppen intézetválasztáson vagyunk a szegedi kaáli vagy a forgács intézet között gondolkozunk. Ti meg vagyok elégedve a munkájukkal? Kedvesek, alaposan az itt dolgozók?
Sziasztok!
29 éves vagyok és sajnos meddő! dec.13.ra kaptam időpontot a kaályba konzultációra Dr.Szölősi Dalmához.Azt nem is tudtam hogy az első konzultáció fizetős nem TB-re megy.
Mire számithatok mennyire hosszadalmas ez a folyamat?
Előre is köszönöm nektek ! Szép napot ☺
Gratulálok! De jó pozitív eredményről hallani. 😊
Első beültetés volt ugye?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha tb alapon szeretnénk a lombikot, akkor mennyi a kötelező inszeminációk száma?
Júniusban műtöttek endometriózissal egy petevezetőm maradt és valószínűleg júniusban újraműtenek. Arra gondoltam beirítkoznánk már most tb-s lombikra, hogy a jövőnyári műtét után akár el is kezdhetnénk.
Kötelező előtte az inszemináció?
Jaj, de jó!!! Nagyon örülök! Minden jót a továbbiakhoz is!
❤
Sziasztok
Nálunk ugye úgy volt hogy decemberben lombik lesz ,de október 26helyett ma jött meg és hívtam a kaálit közép idős uh-miatt időpontért mert Dalmával abban maradtunk hogy októberben ha megjön akkor megyek uh-ra és megbeszéljük a lombikot ..viszont így hogy 10napot késett az asszisztens azt mondta tuti elmarad max januárban lesz mert hogy ők csak december 15.-ig vannak nyitva és a stimu lehet bele férne de a beültetés màr nem úgyhogy biztos elmarad 🙁 na mindegy 11.20ra kaptam közép idős uh-ra időpontot majd mondja Dalma is hogy hogyan tovább (amúgy tb-s lett volna ) ezt át lehet “vinni”januárra ?!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018