Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nekem is így indult mindkét stimum, aztán az első kontroll után mindig visszavette a doktornő 1/2 Gonapeptyl-re és 75 Gonal F-re.
12 illetve 15 tüszőm volt. Küldtem is rendesen a fehérjét meg a folyadékot. A második transzferem után Krizsán doktornő mondta, hogy ne csak vizet igyak, hanem 100%-os gyümölcslevet, gyengébb teákat, zöldséglevest is.
Hát, PiciLeány, most végigéltem újra az egészet. :)
Egyébként az a része nem rossz, ha lehet ilyet mondani, amikor aktívan tenni kell valamit a folyamatban. Beszúrni/bevenni a megfelelő adagot a megfelelő időben, és ha mindent jól csinálsz, végre mehetsz fel az emeletre. :)
Utána, mikor várod, hogy elindulnak-e illetve hogy hogy fejlődnek az embriók, na meg persze beültetés után is már kezd kicsúszni az ember kezéből a kontroll... én legalábbis így éltem meg.
Stimuláció:
TelefonazIntézetbe. Regulontaztmeddigszedjem. Jöjjönpénteken. Névszerintismernek. Sokszorjöttem. Ultrahangelőször. Menjentoalettre. MenjenbeDoktornőhöz. Mehethormonprofilra. Szorítsaötpercig. Várokazeredményre. Macithorgolok. MenjenbeDoktornőhöz. GonalFennyiGonapeptylannyi. Szubkutánahasátszúrja. Femibionmagnézium. HanincsmárvérzésAspirinis. Állandógyógyszer? Abbólmennyi?TSHszép. Mitmondottaháziorvos. Vizsgálatieredmények? Mindenmegvan? Nincsbaktérium? Hétfőnjöjjön. Sokfehérjesokfolyadék. Gyógyszertárba. Nincsnálamhűtőtáska. Nagymelegvan. Kérekkölcsön. Személyimetelkérik. Drágagyógyszer. Kellfehérjepor. Vitaminokotthonvannak.
Hétfőnkontroll. Ösztadiolötpercigszorítsa. Menjentoalettre. MenjenbeDoktornőhöz. Öt. AzmiisÚristen? Jatudom. Endometrium. Jóazvajon? Sokanvannak. Kicsikmég. Hormontvárjuk. Horgolokmacit. MenjenbeDoktornőhöz. Szerdánjöjjön. Abbólannyiamabbólamannyi. Sokfehérjesokfolyadék. Gyógyszertárbanemkellmenni.
Szerdánkontroll. Ösztradiolszorítsaötpercig. Ultrahang. Ennyiszerennyiannyiszorannyi. Jobboldalbaloldal. Sokanvannak. Jólhangzik. Hyrosalpinx. Nemhiányzott. Hormontvárjuk. Egyikmacielkészült.
Punkcióazjövőhéten. Nebiciklizzen. Gyalogoljon. GonalFennyiGonapeptylannyi. Sokfehérjesokfolyadék. VitaminokAspirinprotect. Hyrosalpinxdenembőgök. Csakegykicsit. Nembíromnembírom. Kikellvenni. Nemakarom. Péntekenjöjjön.
Péntekkontroll.
Ösztradiolultrahang. Növekedtekhajólhallom. Mégennyicuccmégannyicucc. Hétfőkontroll. Szerdánpunkció. Sokfehérjesokfolyadék.
Hétfőkontroll. Ösztadiolmenjenvécéreultrahang.
Nemelégazösztradiol. Nagytüszők. MégGonalF. MégGonapeptyl. Szerdánnempunkció. Inkábbcsütörtök. Sokfehérjesokfolyadék. Vitaminok.
Előtte voltam punkción:
Csütörtökönműtét. MamégGonalF. HolnapcsakfélGonapeptyl. KeddenOvitrelle. 21:30. Nemesziknemiszik. Beszúrjabeszedi. Könnyűvacsora. Párjánakszemélyi. Csütörtökfélnyolc.
Csütörtökvan. Ötkorkelek. Letroxbe. Nemeszeknemiszok. Kávétse. Másodikkávétse. Induljunkmár. Személyithozzál. Tiednemkell? Puncirólismegismernek. Negyediklesz. Kajátvegyünk. Sóskekszvíz. Autóbanfájahasam. Megérkezünkpontfélnyolcvan. Nemivottnemevett? Beszúrtabeszedte?
Üljenekle. Nemülöklefájahasam. MenjenbeDoktornőhöz. Nemivottnemevett? Beszúrtabeszedte? Ultrahangmég. Tüszőkrendben. Pisiljonaműtételőtt. Felmegyünkazemeletre. Férfiakbalrael. Nekikkönnyű. Sapkahálóinglábzsák. Sokanvagyunk. Nemszelfizek. Nevemhallom. Pisilnikell. Nincsszemüveg. Bekísérem. Látokazért. Milyengyereklegyen? Barnaszemű? Kisfiamrahasonlítson. Nemevettnemivott? Beszúrtabeszedte? Lábamidelábamoda. Feküdjönle. Csússzonlejjebb. Csússzonlejjebb. Méglejjebb. Jobbkézmutatóujj. Balkézmostszúrok. Altatássalvoltegondja? Hánykiló? Állandógyógyszer? Beszedte? Aztisbeszedte? Aztnem. Jajó. 170menjen. Álmosodik? Nemmég. Nagyotnyeljenmélylevegő.
Felébredtemjajholvagyok. 9:40. Infúzió. Vajonhánylett. Fekszekfekszekfekszek. Vérnyomásanem160. Lassankelhet. Szédülésvane? Szédülökdenemmondommeg. Hasamkevésbéfáj. Pisilnimenjen. Szemüvegfel. Fotelbillen. Oldalrólüljönbele. Pirostakaró. Nyomkodomatelefonom. Ehetihat. Doktornőjönhasampuha.
Öltözködhetlemehet.
Várunkvárunkvárunk. Igyunkkávét. Végrekávé. Visszamegyünk. Melindaüljönle. Várunkvárunkvárunk. MenjenbeDoktornőhöz. Mértcsakkilenc? Fájtahasam. Többethittem. Beszúrjabeszedibedugja. Mibőlvanotthon? Progeszteronmarékszámra. Vitaminok. Medrolnincsen. Tessékrecept. HolnaptólAspirinis. Sokfehérjesokfolyadék. Igyoneleget. Igyoneleget. Holnapkilenckortelefonáljon. Köszönömszépen.
Avagy, amit anyád tuti nem mond el a teherbeesésről:
Jöjjöntizenegyre. 11:15szétbaszazidegbiztosnincsmárembrió. Magnéziumbeháthakibírom. MenjenbeDoktornőhöz. Negyvenegyévesnektetsziklenni. Nagyhúhaezrosszulkezdődik. Egykettőháromnégyöthatembriómennyitkér. Hármatkérek. Lehetnégyetnemlehet. Tudjaveszélyesahármasiker. Hogynetudnám. Menjenfelkísérik. Megyünköten. Széprózsaszínhálóing. Hozzárózsaszínsapka. Lábzsákkék. Szájmaszkotelfelejtjük. Öltözünkjóhangulat. Kinekhanyadik. Kinekhánygyerek. Gyerekmitmondott. Nemígyképzeltükrégen. Nemennyinőközött. Nagyröhögések. Menjenvécére. Megyekdevoltamis. Rakjaafüléreaszájmaszkot. Jajholafülem. Menjenbe. Bemegyekhármanvannak. Mehetahárom. Mehet. Alákellírniahármat. Demagatudjaúgyis. Magavédőnő. Nevétmondja. Mégnefeküdjön. Lábátidemásikatoda. Feküdjöncsússzonlejjebb. Csússzonméglejjebb.
Bedugja. Megintbedugjadenemlátommit. Dejobbis. Méhszájpolypus. Mérvanott. Kikénevennielégnagy. Megkérdeztemnemmuszáj. Mosás. Lazítsaelacsípőjét. Mostkatéter. Nemérzemszerencsére. Lazítsaelacsípőjét. Mégegyultrahang. Felsőharmad. Forduljonoldalra. Ittlátszik. Ittaméhittakatéter. Ittakétfehércsíkközteháromembrió. Képetkapok. Deszépektisztaapjuk. Nemmondomdegondolom. Lábátide. Másiklábátemide. Átaraszolmásikágyra. Kitoljuk. Kértakarótkérekszépen. Egyórátfekszik. Leteltfelkelhet. Erreóvatosanmertgurul. Nemszédül. Csinihálóing. Seggemkivankörülseér. Megyekpisilni. Telefontelefonkések. Öltözéslemegyek. Kicsitvárok. Minincselég. DuphastonCrinone. Írokfel. Estenyolckornemtudombedugni. Dugjakésőbb. Holnaptelefonáljondélben. Biológusthívja. Fagyasztástkérdezze. Kéthétmúlvapozitívteszt. Úgylegyen.
Köszönöm, jól vagyunk. Remélem, ti is.
Én is nagyon várom a beszámolókat mindenkitől, aki most indul vagy benne van!
PiciLeány, mi újság? Nem írtál a punkcióról és a beültetésről sem, ugye minden rendben volt????
A teszteknél egy biztosabb van a hCG vérvétel, csak van ahol sokára van eredmény.
Timon hajrá! És persze megy a drukk minden most indulónak!
Gérvágó, hogy vagytok?
Sziasztok!
Ma reggel végre megjött! :) Így holnap reggel megyünk a Kaáliba. Nagyon vártam már, több, mint egy hetet késett. Tegnap elmentem talpmasszőrhöz és jól megmasszírozott, hétfőn meg csináltam Aviva meghozó gyakorlatot, a kettő együtt meghozta. :) Szorítsatok, hogy holnap is minden rendben legyen és kezdhessük a stimulációt. :)
Még nem hallottam ilyenről.
Nagyon szurkolok Nektek!
Sziasztok. Mar regen irtam de folyamatosan figyelem a hozzaszolasokat :).
Nalunk a masodik here biopszianal nem talaltak semmit sajnos igy meg rosszabb lett mint az első.
Az elsonel viszont talaltak spermatidát.
Ti mar hallottatok olyanrol hogy valakinek ezzel sikerult a lombik ? Januarban lenne a lombik.
Pont fordítva a Dr. Úr küldött a lányához a Kaáliba :)
Azt mondta nagyobb az esély a babára lombikkal,mint inszemmel ne húzzuk az időt.
Nekem Szegeden a lombikos dokim apukája csinált 2 inszemet a klinikán Dr. Szöllősi János.
8tól 10ig van az Andrológián
10től pedig a recepciós pulttal szemben lévő szobában Nőgyógyászként rendel :)
Sajnos telszámot nem tudok adni de ha oda mész biztos fogad majd :)
Mi Kecskeméten csináltattuk a 6 inszemet magánorvossal a megyei kórházban, ingyenesen. A doki magánrendelésére sem kellett minden inszem előtt elmenni, sokszor csak a kórház folyosóján nyomta a kezembe a tüszőérlelő recepteket.
Szegedről nem tudok nyilatkozni.
Ez jó hír most! Indulhat a stimu, majdnem együtt kezdjük. :)
Drukkolok! 🍀
Szerencsémre tegnap megjött :) Szerintem bekavart előző hónapban a megkezdett stimu,4 napi injekció.
Remélem mostmár a 3. nekifutásra mi is sikerrel járunk :)
Azt nem tudom, hogy inszem alatt sorba lehet-e állni lombikra.
Igen, a tb-s lombik időpontunk megmaradt attól függetlenül, hogy közben elkezdtük önköltségesen.
Az első lombik az előzetes vizsgálatokkal (bár ebből több mindent tb-re intéztünk) és a gyógyszerekkel együtt kicsit több mint 500 e Ft volt.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018