Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nem látok rá sok esélyt, mivel semmi igazolható okot nem találtak. A hölgy, akivel beszéltem telefonon, elsőre azt kérdezte, hogy melyik oldalon áll fenn a meddőség. Tanácsolta, hogy gyorsan még 2 inszemen vegyek részt, azután szerinte leigazolják és akkor mehet tb-re, de én ezt már nem akarom.
A fizetősön még gondolkodunk, illetve a férjem gondolkodik rajta. Fél milla biztos lenne összesen.
Húha, ez nem hangzik túl jól.
Sok sikert neked!
Én egyetlen lombikot próbálok meg. Ha az nem jön be, akkor nem erőltetem. Már ezt sem akartam, de egy esélyt adok neki.
Most kaptam fogamzàsgàtlòt +18. naptol surefact szuri, majd a következő ciklus 2. napjàn vèrvètel + uh ès a többi szuri-remèlem :)Bìzom benne, hogy ez a kezelès meghozza a sikert :)
Fontos, hogy olyan orvost vàlassz, akiben teljesen megbìzol.
Köszönöm szépen, elméletileg semmit sem találtak eltérést, volt 2 inszemináció már, nem tudják, mi lehet a probléma.
Igazából az orvosok közül Dalma doktornő a legszimpatikusabb, édesapját ismerjük az andrológiáról.
Annamari, menj el uh-ra feltétlenül. Magad megnyugtatására meg csinálj egy tesztet jövőhét elején. Azonnal vastag két csíkosnak kell lennie, addigra nagyon megnő a hCG. :)
Veronika, a doktornőkhöz, ha TB-re mész kb. 7-12 hónap a kezdésig az idő az első konzultációtól számítva, Zádori doktor úrhoz nekem 1,5 év volt a második lombiknál. De ez sem szentírás. A kezdés csúszhat is 1-2 hónapot, pl. vmi bakteriális fertőzés miatt, vagy kiderül, hogy magas a prolaktinod és lentebb kell vinni.
Kata, köszönöm a gratulációt, a tesztelés májusban volt, most vagyok 28 hetes terhes. Bár egyre több mindennel ijesztgetnek az orvosok, remélem, minden rendben lesz és még 8 hétig legalább bent maradnak a gyerekek.
Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a lombik!
Sziasztok!
Èn Zàdori doktorúrhoz járok. Most lesz az első lombikom.
Az tényleg úgy már nem rossz.
Le tudnád írni, hogy milyen vizsgálatokat kérték előtte?
Ha jól számolom, ET+15-nél jársz, tehát végül is még csak tegnap kellett volna először tesztelned. Nem? :)
Menjél majd mindenképpen UH-ra, hogy egy kicsit megnyugodj.
De ha gratulálnak, akkor az már jó jel.
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018