Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
2018. okt. 10. 15:26

Sziasztok.

Húú ennyi hozzászólást nem tudok vissza olvasni , bocsi hogy elvesztem . Aki olvasta annak írom hogy csináltam tesztet negatív lett,majd meg is jött ...jelenleg készülünk a lombikra ami decemberben lesz . Minden vizsgálat megvan kivéve az altatás hoz szükséges vér és belgyógyászati vizsgálat.. (ez miatt valamiért fosok)... A pajzsmirigy miatt az elején volt hogy a pulzusom az egekben volt és kaptam rá betalocot ... De kb 5honapja nem szedem hisz nincs bajom azóta sem.. várom is a lombikot meg nem is mert félek az altatástol .

19194. Igritt (válaszként erre: 19190. - Annamari23)
2018. okt. 10. 13:45

Koszonom szepen csajok :)

Annamari, nagyon sajnalom ami veketek tortent. Pont azt szeretnem most elkerulni, hogy ismet mehenkivulim legyen. Egyik petevezetekem jo, de ott nincs petefeszek, masik heges+mehenkivuli.

Meg mindig ketsegeim vannak, hogy probalkozzunk termeszetesen vagy sem, pont azert mert a megmaradt elegtelenul mukodo petevezetok meg siman beszivhatjak a beultett embriot.. Most ket lehetoseget vazolt fel a dokim. Vagy mutet, kiveszik a vezetekeket es IVF vagy probalkozunk, bar szerinte kicsi az esely hogy ne legyen ismet mehenkivuli. A veled tortentek utan, te megprobalnad ismet vagy IVF valasztanad?

Koszonom

19193. Dytke
2018. okt. 9. 21:32
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Akkor várjuk a novembert, és meglátjuk mikorra kapunk időpontot. 😊
19192. Gérvágó (válaszként erre: 19180. - Igritt)
2018. okt. 9. 20:41

Mi Szöllősi Dalma doktornőhöz jártunk, mert hozzá kaptunk leghamarabbra időpontot, de mindkettőnknek nagyon szimpatikus volt. Közvetlen a stílusa, nagyon emberi, kicsit sem leereszkedő. Egyből letegez. (Zavarban is voltam, megkérdeztem, hogy akkor visszategezhetem-e. ☺)

Rugalmas és segítőkész, emberileg maximálisan odatette magát. Nyilván szakmailag is, de ezt laikusként azért nehéz pontosan megítélni. Lényeg, hogy jó kezekben éreztem magam.

Krizsán doktornő végezte a két transzferemet, neki kicsit szigorúbb/hagyományosabb a stílusa, és talán egy picikét durvábban kezelte az ultrahangfejet, de ezek apróságok, tényleg nem mondhatom, hogy problémám lett volna vele.

Virág doktornővel hcg tesztkor találkoztam, Dalmát helyettesítette. Abból a 10 perc beszélgetésből annyi jött le, hogy fiatalos, modern, nyitott és kedves.

Lényeg, hogy szerintem is mindenkinél jó kezekben vagy, ne görcsölj sokat azon, hogy melyik orvost választod, úgyis az az egy fog lényegében végig kezelni, nem fogod tudni sem igazán összehasonlítani, sem pedig váltogatni őket.

19191. Gérvágó (válaszként erre: 19187. - Dytke)
2018. okt. 9. 20:25
Szia! Igen, ahogy előttem is írták, először konzultáció, ott fogjátok megkapni a "házi feladatos" listát, amin az érvényességi határidőket is feltüntetik. Ezeknek a vizgálatoknak az elvégzését értelemszerűen a lombik tervezett időpontjához kell igazítani: ha megvárjátok a tb-s időpontot, akkor ahhoz közel, ha viszont önköltségesen mentek, akkor minél hamarabb, hogy mielőbb indulhassatok. :)
19190. Annamari23 (válaszként erre: 19180. - Igritt)
2018. okt. 9. 20:18

Szia! Szerintem bárkihez is kerülsz számíthatsz a szakértelmére, nekem eddig csak pozitív véleményem van az intézetről és az ott dolgozókról.

A méhen kívüli terhességtől való aggodalmad átérzem, nekem már kétszer volt. Ennek eredményeképpen egy fél petevezetőm maradt, amit mai napig nem értek miért, ki kellett volna venni teljesen, de az a műtétem volt korábban és másik kórházban. Közvetlenül a második méhen kívüli terhességem előtt volt egy laparoszkópos műtétem méhtükrözéssel, ahol mindent rendben találtak, a petevezetőim is átjárhatóak voltak. Ennek ellenére megtörtént a baj. Az orvosom azt mondta, hogy valószínűleg az átjárhatóság ellenére nem működött jól a petevezető.

19189. Annamari23 (válaszként erre: 19187. - Dytke)
2018. okt. 9. 20:06
Szia! Mi közvetlenül a kezelés előtt csináltattuk meg a vizsgálatokat,mert valóban vannak közte olyanok, amiket csak 6 hónapon belül fogadnak el. A konzultáción adnak egy listát milyen kötelező vizsgálatok vannak, de nekünk attól sokkal több volt az évek során.
19188. Bianconera (válaszként erre: 19182. - Igritt)
2018. okt. 9. 19:28
5 és fél éve kértünk először időpontot, akkor két orvossal dolgoztak, Krizsán doktornővel és Zádori doktorral, én utóbbit választottam. Maximálisan meg voltam elégedve vele, de hozzá a leghosszabb a várakozási idő TB-re, min. 1,5 év. Dalma jött harmadiknak és Virág doktornő utoljára. Egyik doktornőnél sem voltam, így nem tudok róluk véleményt mondani. De nem hiszem, hogy szakmailag nem lennének felkészültek.
19187. Dytke
2018. okt. 9. 14:04
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha megengeditek. Több, mint 3 éve próbálkozunk a babával, túl vagyunk egy missed ab-on és 4 inszemináción.:( Novemberben megyünk konzultációra a szegedi Kaáliba. Szerintetek érdemes már friss eredményekkel menni, vagy várjuk meg mikorra kapunk időpontot? Csak mert úgy tudom, hogy van olyan eredmény amit csak 6 hónapig fogadnak el.
19186. Gérvágó (válaszként erre: 19184. - 8ed80e4016)
2018. okt. 9. 13:51
Pihenj ma, amennyit csak tudsz. Igyál sok teát. Remélhetőleg nem lesz gond.
19185. Annamari23 (válaszként erre: 19184. - 8ed80e4016)
2018. okt. 9. 08:46
Szedjed a C vitamint és torokfertőtlenítőt is vegyél. Engem is kerülgetett még a múlt héten, de szerencsére elmúlt, pedig voltak napok mikor úgy fájt a torkom, hogy alig tudtam nyelni.
19184. 8ed80e4016
2018. okt. 9. 08:30
Torok fájásra és orr fújásra ébredtem...Remélem nem okoz gondot holnapra :(
19183. Gérvágó (válaszként erre: 19181. - Igritt)
2018. okt. 8. 20:39
Szia! A 160gramm című blogot keresd meg, nekem sokat segített.
19182. Igritt (válaszként erre: 18949. - Bianconera)
2018. okt. 8. 18:46
Szia Bianconera, azt szeretnem kerdezni, h mikor kezdted a lombikozast? Szeretnem tudni, hogy melyik dokinak mennyi tapasztalata van. Keotelen vagyok eldonteni, hogy kire bizzam magunk. Elore is koszonom.
19181. Igritt (válaszként erre: 19026. - Gérvágó)
2018. okt. 8. 15:27
Szia. A szenhidrat dietarol erdeklodnek.Tudnal esetleg valamilyen linket kuldeni? Teljesen szenhidrafuggo vagyok. A mehenkivulim ota pedig evessel vigasztalom magam, ami nagyon nagyon rossz, foleg mert szeretnenk bevagni a lombik programba. Koszonom
19180. Igritt
2018. okt. 8. 14:18

Sziasztok. Teljesen uj vagyok itt es nagyon boldog hogy vegre ratalaltam erre a kozossegre.

30 eves vagyok es 1 eve probalkozunk,ami tudom, nem veszes de mivel volt ket alhasi mutetem, (petefeszekciszta), ezert tudtam, hogy nehez lesz a babaprojekt. A masodik mutetem soran eltavolitottak a jobb petefeszkem ezert mar idoben elkezdtem ultrahangokra jarni, tudatosan teherbeesni. Minden honapban volt ovulaciom a bal oldalon, de 5 honapig semmi. Ugy dontottem, hogy csinaltatok egy petevezetek atjarhayosagi vizsgalatot, felve az osszenovesektol. Eredmeny: mindket petevezetek atjarhato. Kovetkezo honapban tehetbe is estem. Folyamatosan ellenoriztem a hcg es progeszteron szintemet (2naponta) es sajnos nem duplazodott, ereztem, hogy baj van, aztan a hcg megugrott, merhetetlenul boldog voltam, de sajnos a progeszteron szintem maradt a minimumon, ezert ugy dontottem h mar 5 heten elmegyek ultrahangra. Ahogy behelyezte az ultrahagot lattam, hogy ures a mehem. :( tudtam.. a baba a bal megmaradt petefeszkem oldalan tapadt meg egeszen kozel ahoz. Meg akartak muteni aznap de nem egyeztem bele, kikonyorogtem a methotrexat kezelest, remenykedve abban, hogy meg van eselyem teherbe esni termessetes uton. Ezutan a kezeles utan minimum 3 honap szunetet irtak elo. Nem is lett volna kedvem probalkozni, teljesen kifordultam onmagambol, sosem gondoltam volna, hogy ekkora veszteseget erzek majd. Szeptemberben vagtunk ujra bele. Debreceni kaalin voltunk kozultacion Fekete doktor urnal, aki azt javasolta vegezzunk el egy sonosalpingografiat lassuk mennyire karododott a petevezetek. Elvegeztuk es a petevezetekeim atjarhatoak, a jobboldali tokeletes, sajnos ott nincs petefeszkem, a baloldali valoszinuleg letapadasokkal es hegekkel, de atment a folyadek. A doki azt javasolta, hogy probalkozzunk meg nagy esellyel lehet mehenkivulink, de probalkozzunk es aztan IVF. Mechanikailag atjarhato de azt hogy functionalisan ok e, nem tudja garantalni. Elfelejtettem emliteni, hogy a mutetek mellett kronikus kismedencei gyulladasom van az endometriozis miatt. Hosszas utanaolvasas utan ugy dontottunk, hogy az IVF a kovetkezo lepes. Nagyon nagy esellyel lenne ismet mehenkivulim, nem tudom vallalni. A baj csak az hogy mivel a petevezetekeim atjarhatoak eselyes, hogy az IVF is mehenkivuliben vegzodik. Rengeteget olvastam errol, nem mindegy hogy mikor es legfokepp hogyan ultetik vissza oket. Mit javasoltok? Jar valaki hasonlo cipoben? Szeretnenk atmenni a szegedi klinikara es ott elkezdeni a lombik programot. Krizsan Maria doktornot ajanlottak. Velemenyetek elore is koszonom.

19179. Annamari23
2018. okt. 8. 13:03

Csütörtökön lesz a punkció, már nagyon várom.

Kokonut drukkolok a következő ciklushoz.

19178. kokonut (válaszként erre: 19176. - 8ed80e4016)
2018. okt. 8. 11:23

Timon, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Annamari23, neked is. :)

Én is ott voltam pénteken, jó sok punkciós volt aznapra. Én egyelőre szedem a gyógyszert, hogy megjöjjön és utána újra megpróbáljuk.

19177. Annamari23 (válaszként erre: 19176. - 8ed80e4016)
2018. okt. 8. 09:29
Nagyon szorítok nektek!
19176. 8ed80e4016
2018. okt. 8. 09:18

Szerdán lesz a beültetés 2 embrió van,a másik 2 sajnos nem indult el osztódásnak :(

Szorítsatok hogy szerdáig megmaradjon a 2 picurkánk :)

Annamari én 15 mm-es tüszőknél kaptam a repesztőt ez függ az ösztradiol vagy ösztrogén szinttől is nem csak a tüszők méretétől.

19175. Annamari23
2018. okt. 8. 08:31
Kb mekkora tüszőknél adják a repesztőt?
19174. Gérvágó (válaszként erre: 19170. - 8ed80e4016)
2018. okt. 7. 20:23
Nagyon drukkolok!
19173. Annamari23 (válaszként erre: 19172. - 8ed80e4016)
2018. okt. 7. 19:29
Rendben,akkor majd személyesen is bemutatkozom. :)
19172. 8ed80e4016 (válaszként erre: 19171. - Annamari23)
2018. okt. 7. 19:27
Ha holnap be kell mennem gyere oda nyugodtan beszélgetni :)
19171. Annamari23 (válaszként erre: 19170. - 8ed80e4016)
2018. okt. 7. 19:04
Nagyon drukkolok a picikéknek! A megérzésem meg jó volt, hogy te vagy. :)
19170. 8ed80e4016 (válaszként erre: 19168. - Annamari23)
2018. okt. 7. 18:29

Lilás rózsaszínes kötött pulcsiban voltam :)

Sajnos nem annyira 2 termékenyelüt meg biztosan,2-re várni kell,1 pedig nem lett jó.Kár hogy ma nem tudtam telefonàlni holnap kell hivnom őket és még az is lehet hogy holnap be kell mennem. Nagyon bízom bennem hogy a másik kettő is elindult azóta vagy hogy a 2 megtermèkenyült még megvan :)

19169. Gabi 41 (válaszként erre: 19166. - Saucy81)
2018. okt. 7. 18:23
Sok sikert!Tudom milyen nehéz a távoli meló miatt összehangolni a dolgokat,hogy minden flottul menjen.Nállunk szintén ez a szitu,az én párocskám nemzetközi kamionsofőr.
19168. Annamari23
2018. okt. 7. 17:02
Timon ugye jó híreket kaptál tegnap?
19167. Annamari23 (válaszként erre: 19166. - Saucy81)
2018. okt. 7. 17:01
Akkor sok sikert, hátha így sikerül. :)
19166. Saucy81
2018. okt. 7. 11:14
Nagynehezen eljutottunk vasarhelyre a dokihoz, 23 mm-esek voltak mar a tuszoim, ugyhogy felirta az ovitrelle-t, es tegnap olyan 4 korul beszurtunk. Nem lesz mégsem inszem, mert ugy szamoltunk a korabbi honapokbol kiindulva, hogy hetvegen repednek a tuszok, de ugye penteken még csak 18 mm volt, igy nem kaphattam meg penteken a repesztot, igy csuszik a repedes, es nem tudják hetvegen megcsinalni az inszemet. Viszont parom videken dolgozik, legkesobb holnap (hetfon) reggel megy vissza, mar igy az utolso pillanatban nem tudott szabit intezni, hogy hetfon megcsinaljak az inszemet.szoval nem vagyunk egyszeruek 😊 de holnap reggelig beleadunk anyait-apait, meg holnap este utanautazok, hogy nehogy lemaradjunk valamirol. Aztan varjuk a csodát.
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook