Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Én csak Dalmának írtam e-mailt eddig,Ő válaszolt :)
De szerintem nyugodtan hivd őket hogy beszeretnél menni vérvételre.
Teszteltél már ? :)
Kis segítséget kérnék, előre is köszönöm! A beültetés után kicsit izgatott voltam és nem igazán jegyeztem meg a dolgokat.
Mikor kell vérvételre menni? A transzfer után 14 nappal, vagy ez nincs meghatározva? Mindenképpen kell előtte telefonálni? Illetve emailen már kommunikáltatok az intézettel? Reagálnak arra is?
Sziasztok.
Vannak itt, akiket a másik fórumból (inszem) "ismerek", úgyhogy üdv nekik is :) Szóval 3 sikertelen inszemen vagyok túl, elvileg nincs semmi bajunk, minden értékünk jó volt, csak nem jött eddig össze és most én is és a dokim is úgy gondolta, hogy ideje lenne esetleg megkeresni a Kaálit. Holnap kérek időpontot. Fizetősre amúgy mennyi időt kell manapság várni? Szép estét Nektek!
Következő időpont májusi beültetés :)
Szerencsére nem vagyok az a sírós depressziós fajta,addig megyek még valami nem sikerül. Két sikertelen inszemináció és két sikertelen lombik után se tudom azt gondoloni hogy a 3. vagy 4. vagy akár 5. ne sikerüljön.
Szóval lesz pár hónap pihi és neki vágunk ismét :)
Nagyon sajnálom! És fogadd együttérzésemet, én is rettegek tőle 😑
Nekem márciusra van időponom a Káliba az első lombikra dr Márton Virághoz
Szia! 7 szem maradék Duphaston-om van Kiskunfélegyházán, ha ez segítene bármit is.
De nőgyógyászati ügyeleten talán felírják, ha elmondod, mi a helyzet.
Timon, még nincs semmi veszve, úgy emlékszem, hogy vasárnap kell tesztelned, nem?
Nálam holnap indul újra a stimuláció, drukkoljatok, hogy most végig tudjunk menni.
Sziasztok Lányok!
A kérdésem az lenne, most milyen hosszú a TB-s várólista? Ki mikorra kapott időpontot konzultáció után. Tudom, hogy nem mindegy ki melyik doktorhoz jár.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018