Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sem az inszemeknél, sem a lombikoknál nem mértek már rá a tüszőkre a repesztés után.
A kecskeméti kórházban az inszemek során még csak UH-t sem csináltak a tüszőrepesztés után / közvetlen inszem előtt, csak a megbeszélt időpontban durr-bele-bumm. :)
A Kaáliban a lombikoknál megnézték, hogy megvannak-e a tüszők, utána szívták le.
De a szuri sem repeszti meg rögtön, én mindig 1-1,5-2 nappal az akció előtt kaptam.
Ti nem inszemre készültök? Miért "kell" holnap együtt lenni? De bármi is van, hogyhogy holnap este elutazik a párod? Mikor jön vissza? :)
És majd kell még menned tüszőmérésre is, hogy megvan-e a 20 mm?
Olyan kerdesem lenne még (most kapok eloszor repesztot), hogy miutan beadták a repeszto szurit, mennyit nőhet a tusző?
Sajnos tegnap (11.cn) még csak 18 mm-es volt mind a kettő dominans tüszőm, azt momdta a doki, hogy 20 mm-nel tudja beadni. Azert van jelentosege, mert a parom holnap este elutazik, igy holnap delutan tudunk csak egyutt lenni utoljara.
Bocsi,hogy ennyi kerdesem van... 🙄
😂😂😂
Hát ez jó, klasszul összefutnak a szálak! :)
Engem aztán nem zavartál! :)
A doki is csak azért lett ideges, mert mikor megcsörrent a telefonja, rögtön szólt az asszisztensnek, hogy most nem elérhető, de ő mégis odahozta a telefont.
De utána ugyanolyan alaposan folytatta a vizsgálatot.
Jó sokáig bent voltam nála, már tele volt utánam a váró, biztos utáltak rendesen...
Akkor hajrá holnap! Tutira sikerül megoldani, ne aggódj!
Igen 😊😊😊
Bocsi, hogy vizsgalat kozben zargattalak Titeket 🙂
Még nem oldodott meg, ovitrellet nem adtak, masik recept kellett volna hozzá. A kabayban felajanlottak valamit, aminek a nevét nem tudom, de még nem valtottam ki. Holnap megyek vasarhelyre a dokihoz, megnéz megint, aztan megbeszelem vele, hogy ha ugy latja, hogy kell, irjon fel valami mast, es kivaltom ott vasarhelyen valahol 🙄 nem gondoltam, hogy ilyen bonya 😊
Lehet, hogy te hívtad ma az orvosomat, miközben épp a vizsgálószékben feküdtem? 😁
Az asszisztens odahozta a mobilt, és a doki olyasmiket mondott, hogy nem tudta, hogy nem lehet kapni a Chorigon-t, mert nemrég valaki még simán beszerezte, de ha Ovitrelle-t adnak helyette, az ugyanolyan jó.
Mindenesetre akár te voltál, akár nem, örülök, hogy akkor végül a Kabayban megoldódott. :)
:( Holnap reggel hívd fel a Kaálit.
Nekem ez az első lombikom, előtte 6 inszeminációm volt, akkor mindig ovitrellt kaptam.
Sajnos nem, hianycikk 😟😟
Ti milyen tüszőrepesztőt szoktatok kapni?
Igen ma voltam.
8 tüszőben 5 petesejt volt,holnap 10-ig kell érdeklődnöm hogy mennyi termékenyült meg és hogy hétfőn vagy szerdán lesz a beültetés :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018