Szakítás után... (beszélgetés)
Minden rendben köszi:-)
Átköltöztem!:-)
Naplóm részlete:(Csak a tisztánlátás végett)Én komolyan nem tudom h mi bajom van.Elegem van h sóvárog a lelkem a fájdalom után.Az egész életemben ez az egyetlen biztos dolog.Ha van, akkor az a baj, ha nincs akkor az.Sosem fogom megérteni!Lesz olyan ember aki ezt eltudja velem felejtetni?Vagy ezt a fájdalom éhséget csillapítani tudja?!Nem értem magam h miért jó ez így nekem.Túlzás, mert nem jó.Tudom h nem jó, mégis annyira kell és hiányzik ha nincs meg.Most jó lenne valakivel csak összebújni aki megért.Feküdni a némaságban, vagy csak valahol a természetben.Nem szólni csak hagyni h fájjon és remélhetőleg utoljára fájna.Nem, nem azért mert végezni akarok magammal.Nincsenek ilyen szándékaim.Csak elmúlna, oly nehéz teher ez nekem.Nem tudom h van-e még 1 ilyen ember a világon akinek ilyen vagy ehhez hasonló gondolatai, érzései vannak.Találó ez a nick is, tényleg üres vagyok.Miért nekem jut ez a dolog?Talán tervei vannak velem a mindenségnek?Ha igen miért nem ad visszaigazolást?!Vagy az lenne a visszaigazolás h ezzel a szarral kell élnem?!Orvoshoz kellene ezzel fordulnom...
Van,létezik kiút?Túl sok a kérdés az életemben!
Lesz valaha 1 értelmes válasz? A megoldás az ha eltűnök. Minek bántsak olyan embereket akik nem érdemlik meg!?Az óriási világ fájdalmammal vagy nevezhetjük önsajnálatnak is. . Lehet, vagyis remélem nem érint senkit ez, és Én végre lehetek más is mint Önmagam paródiája!
Sajnálom, kételkedtem magamban! Benned! Nem azért jöttem hogy felszakítsam a sebeket amiket okoztam. Ezzel tartozom, neked, magamnak. eltűntem mert így láttam helyesnek, önző voltam. Ne érts félre, ez nem bocsánatkérés! Tudd nincs veled semmi baj, ez inkább rám igaz. Elindultam megkeresni önmagam, helyette elvesztettem azt is aki akkor voltam amikor megismertelek. Egy lelki toprongy lettem, aki saját maga démonaival nem mer és nem is akar szembe nézni. Igaz a mondás...Bort iszom, de vizet....
Én már semmit sem bánok hogy így alakítottam. Legyen jövőd ha múltad felégeted.
nyaralásból jöttem haza...megvagyok
semmi extra...finomakat ettem, sokat láttam, és egy picivel okosabb lettem...
Veletek mi a helyzet? fejlemény?
Ideidéz kicsiny memórián egy számomra igen igen fontos ember szavati:
"Hát most mosolygok, de nagyon. Beszélgessetek, gyakoroljátok a megértést és elfogadást. Szerintem nincs itt baj!Szeressétek egymást, nem bonyolult. Most pedig mars és tessék neki írni vagy hívni. . . kezdjetek mindent előröl. Fontosak az alapok, mint ha most kezdődne ez a kapcsolat. . . Nincs együtt alvás, nincs csók. . csak kétoldalas puszi. Sokan mondják h a töltött káposzta felmelegítve nem jó, szerintem még nem ették hidegen!;)Ahhoz h finomat tudj enni hagyni kell hidegen összeérni az ízeket. Nem annyira fanyar ez a dolog. . . Öveket bekapcsolni. . . Jó utazást kíván a pilóta. . . Hess. :P Tillárom, tillárom. . .
"inkább úr a pokolban, mint szolga a mennyben. "
És most összetörök és kimegyek sírni.. megint.
Nem éri meg pánikolni!
Már döntöttem, még átgondolom péntekig, mit mondok ,vagy hogy szeretném én is ezt és átbeszéljük! De szeretnék menni:-) Hiszen erre vágytam!
gondolhatjuk a másik oldalról is, ha te akarod, akkor minek bűntetni magad?
Bármikor bepánikolhat újra, és bármikor történhet még sok sok baj... mert minden megtörténhet.. mindig minden benne van a pakliban...
DE.. megéri? :-)
ha lehetek ilyen bátor:
sztem tudod te már a választ :-) nagyon nagyon legbelül, érzi az ember....
Köszi!
Igen azt megbeszéltük, hogy többet beszélgetünk a jövőben, mindent!!!!!! És nem kerülünk el témákat!
Viszont megkérte költözzek hozzá!
Most én kértem gondolkodási időt!
Örülök:-)
remélem továbbra is megtartjátok ama jó szokásotokat, hogy megbeszélitek a problémákat.
az hogy néhanéha az embernek el kell gondolkoznia hogyan tovább, az sztem nagyon is helyénvaló, ez mégiscsak egy nagy döntés :-)
soksok boldogságot nektek...
Szívnek nehéz parancsolni, nekem még sosem sikerült...
Sztem ő nagyon össze van zavarodva, próbálj vele beszélni, lehet már készen álltok hogy teljesen át tudjátok rágni ezt a témát.
Csukd be a szemed és ugorj fejest :-)
Félek ezt most nem értem összefüggéseiben...:-)
Neki is meg voltak az okai.. nem haragszom én rá...
Én ha szeretek valakit, akkor azt nehezen tudom tudatosan befolyásolni, azaz nem tudok parancsra utálni valakit.. nem is akarom őt utálni... attól jobb lesz nekem? nem hiszem.
"És ha látom,hogy én nem kellek neki,akkor nekem miért kellene?"
:-) mert ez sem így megy (nálam)...látom, hogy nem kellek neki, de ettől én még ugyanúgy szeretem...
szerintem ez nem annak a függvénye, hogyha nem kellek neki, akkor nálam zsupsz elvágták az érzelmeket.
Ez egy folyamat, haladok is benne.. lassan de biztosan.
Bocs,hogy megkérdezem,de ha nem is érdekli,akkor miért gondolod,hogy fontos volt számára,és majd idővel rájön?
Mire?
Tudom,hogy ez most rosszul esik,de ha valami nem érdekel,akkor az nem fontos nekem,és ezt jobb ha tudod,mert kevesebbet szenvedsz,ha sikerül belátnod.
Akkor látod milyen a másik.
És ha látom,hogy én nem kellek neki,akkor nekem miért kellene?
Remélem megtalálod a boldogságot!Tényleg kívánom!
Tök igazad van, amit írtál, hogy idő segít, meg hogy ő járt rosszabbul. Ezt próbálom magamnak is mondani, de a szívem még mást mond, vagy akar!
Nagyon hiányzik!
ÉS keres, és ezt nem tudom hova tenni!?
Sajnálom:-(
Igen progikat szervezek, nem ülök egyedül búslakodva, de a gondolataimat nehéz terelni! Talán tényleg az idő!
jha és még valami, ettől még enked nem kell otthon ülnöd, menj barátnőzzél.. bulizzál, tereld a figyelmed.. mi az amit mindig is meg akartál csinálni, de pl soha nem volt hozzá bátorságod?
Na tedd meg...élj egy kicsit...
Az én sztorimban nincs happy end meg semmi, megismerkedtem valakivel, valsz én jobban kötődtem hozza (jólvan kimondom szerelmes voltam/vagyok belé, sztem életemben először)... aztán egyszercsak felszívódott... kerestem sms-en telefonon, írtam stb.. de semmi válasz reakció... erősen feltételezem, hogy ez azt jelenti hogy szakítsunk :-) viccesen hangzik de 2 hónapja még nem nevettem rajta...
Nem hiszem hogy még valah előkerül...próbálok felejteni...
:-) Jó lenen, eljutott az agyamig, hogy TÜRELMESNEK KELL LENNEM! Ha akar megkeres és válaszol és akkor még én is dönthetek! Mert az tuti egyszer elém áll és megmondja. Ha mégsem ,ennél rosszabb már nincs.
Remélem rájön a hiányomból, hogy mit veszített.
Te miért vársz?
Sztem ő sem tudja mit akar, lehet szivesen lenne veled, de aztán jön a mégsem gondolat.. lehet ő is össze van zavarodva...
idő, idő, idő...közhely, de mindent megold, és nem csak megkoptat dolgokat...
Én is erre várok
Köszi:-)
Kitakarítottam ,de folyton ő jár az eszembe. Ráadásul mikor jöttem el a melóból,utánam jött ki. Direkt lassabban mentem ,de nem néztem hátra, nehogy azt higgye figyelem. De nem jött utánam, nem tudom merre vette az irányt. Gondoltam, ha jön, beszélgethetünk, véletlen összefutás. De nem. Pedig pont akkor jött el mikor én ,tehát ha elakarta volna kerülni a találkozást jöhetett volna kicsit később. Passz mit gondoljak ,de agyalok és ez nem jó!:-(
Gondolom...de csakazértis legyél erős...
Anno amikor nekem volt 'távkapcsolatom' nekem is baromira hiányzott de még a hiányát is élveztem valahol, mert az is hozzá kötött...tudom hülyeség...
Ha akarsz beszélgetni, vagy terelni a gondolataidat, írj csak nyugodtan...:-)én itt vagyok
Akkor meg csak gratulálni tudok.. no meg egy kicsit irigykedni :-) csak úgy viccesen:-)
ügyesek vagytok ti megoldjátok, ha gondotok lesz...
Isten adja, hogy én is még 1x megtaláljam azt a valakit, akit nekem szántak...
Így van.. scak neked meg most van egy jó kis lehetőséged, ami nem mindig adódik...
Kaptál x határozatlan időt arra, hogy magad is átgondold mit is akarsz, hogyan változtatok azalatt az x év alatt amíg együtt jártatok és tetszik-e ez így neked, hova tartatok, ő-e az a nagyon nagyon Ő stb stb...
Igen igazad van ,de mégis ez a bizonytalanság, de legalább én is úgy érzem van remény. Ha nem lenne, nem adta volna így ki magát!
Mást nem tehetek, mint várok! Csak történik valami.
hmmm.. szőlő...nekem is kéne, délután veszek is egy adaggal...
Persze nem kell beleélned magad, de ha szereted akkor ez úgysem megy :-) legalábbis nálam sose ment hogy ne éljem bele magam...
De az almondottak alapján már jó irányba kezdenek mozdulni a dolgok nálatok :-)
Sztem mindeki életében vannak pontok amikor hirtelen összezavarodik és azt sem tudja merre van előre.. az meg hogy őszinte volt veled, és nem magában őrlődött hogy mi is legyen megintcsak pozitív...és hogy mertek lépni, tenni azért, hogy jó legyen...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?