Szakítás után... (beszélgetés)
Én sem tökéletes közel sem követtem el hibákat de ez túl nagy büntetés volt nekem.
Én buktam le hogy marhaságot csináltam de soha nem csaltam meg ellenben ő többször is.
Ő konkrétan nem egyre cserélt le hanem kb egy tucatnyira a társkeresőkön....
De persze minden az én hibám....és én vagyok a szemét...nem baj!!Hozzászoktam!A 3 év alatt.
Hehe..nah igen.Ez olyan fura h még Ők érzik magukat sértve ha számon kéred...és persze a szemükben te vagy maga a Sátán olyankor.
Viszont 1 vigasztal.Ők is megtudják majd h milyen a kerítés másik oldalán lenni.Mindig 1 rosszabbra cserélnek le.Általában ezeknek az új dolgoknak 1-2 hónapon belül szakítás a vége.
Sajnálom...nekem is ez a véleményém..
Nekem is kijutott a megaláztatásból bőven az elmult 1-2 hónapban:(
Nem az fáj,hogy külön mentünk hanem hogy hazudott és átb..ta a fejemet és hülyének nézett!Bunkó és pofátlan módon csinálta és még neki áll feljebb.:((
Van pár dolog ami szerintem leküzdhető csak csiszolódni kell.
Pl. Ő is erős jellem és én is. Tipikus 2 dudás...
A bennem levő dac és büszkeség.
Nah meg a társadalmi különbségek.
Ismerős érzés...
Nekem nem tudom h az fájt-e jobban h megtette vagy az h utoljára értesültem róla.Mások előtt megalázva az mégis csak rosszabb.Tegye amit jónak lát!Viszont tiszteljen meg azzal ha már érzi h tettekre képes akkor ezt jelzi, szóban.
Nagy Ő...,relatív.Kinek ki...
Én sok sikert kívánok nektek.És ne engedjétek,hogy a távolság ölje meg a kapcsolatot,ha egyébként a többi dolog rendben köztetek.
Nem tudom hogy mennyire helyénvaló...
Az ok egy szó:megcsalás!
"A pokolba vezető út is jóakarattal van kikövezve"
Szerintem helyénvaló...
Neked a csalódás oka?
Érdekes dolog ez a nagy Ő... Mindig azt hisszük h Ő a nagy Ő!:)Nem tudunk nélküle élni és létezni...
Azzal én is úgy vagyok h akiről hittem h Ő, talán nem is Ő volt csak annak látszott...Mosolyogva gondolok vissza h mekkora barom állat voltam akkor.Viszont kellett hozzá h úgy lássam a világot ahogy most.Jól érzem magam.
Ezt a "cipőt" amiben most járok szeretném megosztani Vele.( Judy ) Reménykedni tudok csak abban h nem lesz szoros kettőnknek.Nah meg persze h nem kezdi ki a "lábunkat".
Ő nem az Én volt párom.Itt ismertük meg egymást aztán eljutottunk odáig h mi lenne ha.
Jelentem most az van h Ő+Én=Mi.
Kicsit ugyan zavaró a távolság de leküzdhető és még az idén pontosabban a nyár elején vagy végén szeretnék közelebb kerülni hozzá.Mármint kilométerileg, aztán majd meglátjuk úgy hogyan viseljük el egymást.
Én is átéltem már ilyet,és rám rengetegszer mondták idegenek,hogy csak a műsort csinálom,pedig ez egyáltalán nem így volt. Csak próbáltam megértetni az érzéseimet a nagy Ő-vel.Akiről mára már nem tudom,hogy ki is ő valójában:(
Én nem ítéllek el titeket,inkább jó volt látni hogy más is járkál olyan cipőben,mint amiben én.
Ha csak rajtam múlna,akkor ti ketten a Judyval megbeszélnétek mindent,és ha még mindig éreztek egymás iránt,akkor én azt mondom,hogy próbáljátok újra.
Látom nem vagy lusta...vetted a fáradtságot.Szerintem fontos az eszme csere még akkor is ha itt...Jobb mint elbeszélni egymás mellett.Ha neked ez a VV5 volt...javaslom válts csatornát...
Azért kíváncsi lennék h melyik embernek van olyan kerek élete h ilyennel nem találkozott a saját Életében.Biztos mindenki jó konfliktus kezelő, és csak Mi nem.
Sziasztok!
bekukkantok ha nem baj mert eléggé érint engem is ez a téma sajnos...
Meg,mert nem ide illik...használd azt az amúgy is piszkos és perverz fantáziád...
Helyettesítsd be a jégkrémet....okoska!
most mit mondjak erre.. ismersz :-)
de ezzel most megkerülted a kérdést...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?