Szakítás után... (beszélgetés)
Megértelek én, ahogy őt is megértem, neked ez, neki meg az kellett, csak egyik sem én voltam...
Te legalább fair voltál, bár azért írhattál volna...
én meg lapoztam... mármint így fél év távlatából.
Ő is rájön, mint ahogy Én is rájöttem. Csak nekem ez kellett... ha olvasod naplómat rájössz h miért volt az ami... Tisztességesebb voltam, mint ha a másik utat választom.
Nem kizárt hogy csatlakozom...:P Tudod hogy nem vagyok édesszájú...bár biztos finom lehet.:]
jah és csatlakozhatsz :-)
bár most csak angliából hozzott csokival tudok szolgálni...
majd átadom neki :-)
Tudod reggel amikor épp sor került a "beszélgetésre" eszembe jutott egyszer mit írtál...
"az az ember lesz szerecsés akihez majd nap mint nap hazamegyek" és ha ő nem érzi magát szerencsésnek? hmmm... akkor az az ő baja, majd rájön, vagy nem.
és jah, szórakoztató vagyok :-)
és egy elégedett mosollyal hátradőlök a székemben.
én partnem lettem volna...nem is értem miért írod...:-)
Barátnő, hívjuk akkor lányzónak akivel mostanság császkálni fogok.
az egyik barétnőm pasija kiment Ausztriába dolgozni.. pont a hét elején.. még nem döntötte el hogy utánna megy-e vagy sem...
Van rá 3 hónapja, nekem meg 3 hónapig egy kis barátnőm :-)
jah, ez ragad rám.. és kifejező, uh utólagos engedelmeddel...
Naja sör, csak ebben a hidegben valahogy nem esik jól.. inkább valami kis töményke...
Érdekes szóhasználat...ismerős.:D De inkább ez, mint egy olyan ember akinek a szókincse elfér egy vonaljegyen.:/
Inkább iszom egy sört a lottó árán is..az legalább meglátszik rajtam!:D
sztem a lottónak nagyobb az esélye mint a celebségnek...vagy tévedek...
mondjuk én eret vágnék, az tuti...
ha nyerek a lottón, veszek egy vonatot...:-)
és nem ilyen kicsi játékvonatot...
Amúgy meg nem...de én is körbeutazom a világot.
ahogy érzed... ha nem kötelező a részvétel (úgy értem nem jár nagyobb szankcióval) tedd, ahogy a legjobban érzed magad.
Nekem marad az utazás.. állítólag megnyugtatja a háborgó lelket :-)
Jazz előadásra kellene mennem, de megmondom őszintén hogy semmi kedvem. Pláne hogy tegnap beszedtem egy foltot a szemem alá. Szemen csapott egy ajtó!:D
Ma még ki sem keltem az ágyból...lehet hogy így marad. Nem tudom, lehet hogy csak hajnal hasítás lesz ebből...
Húzok haza, nincs az az Isten, hogy én ma Pesten maradjak.
Neked? esti progi?a magányod mellett úgy értem :-)
Gavallér vagyok...vagy lehet hogy mégsem!?:D
Ma esti program?
Valahogy így igen...
Valahogy nem akarom ezt az egészet már...belefáradtam, én ilyen vagyok, a hibáimmal együtt így tökéletes, egyedi.
Tudod... valahol, lehet mégis neked van igazad.
Az előző kommentekre értem ezt most.
Őt nem érdekli, nem érinti, nem látja, nem érzi...
Honnan tudhatná...
Ezt csak úgy beidéztem ide.
Vidáman sétálunk mi "szerelmesek" a bitófa alá és még akkor sem hisszük el hogy a saját akasztásunkra jöttünk amikor a kedvesünk mosolyogva rakja a kötelet a nyakunkba. Bízunk benne, hisz szeret...hisszük vakon, vagy csak ezzel nyugtatgatjuk magunkat. Aztán pedig....:]
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?