Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szabad tűzi ételek főzése bográcsban, diszkoszban, tárcsán fórum

Szabad tűzi ételek főzése bográcsban, diszkoszban, tárcsán (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
327. varbóc (válaszként erre: 326. - Dogiz)
2019. ápr. 2. 08:02

Köszönöm szépen!

Azonos a felfogásunk sonka ügyben. Igaz, hogy kevés a kézműves sonkát áruló bolt és a piac becsapós. Azért már most keresni kell...

Szép napot mindenkinek

326. dogiz (válaszként erre: 325. - Varbóc)
2019. ápr. 1. 06:28

Jó reggelt! A házi sonka, csak simán min. 6 hétig sóban, majd hidegen füstölt és a padláson szikkadt, az nálunk is elmaradhatatlan. Piros tojás, krumpli saláta, házi kalács, e nélkül nincs húsvét :)

Egy időben a bolti kötözöttet is vennem kellet a gyerekek miatt, de mióta az unokák "csak a papa sonkáját" kérik, már nem veszek. Jó vásárlást !

325. varbóc
2019. ápr. 1. 05:21

Ma harcolni fogok egy jó parasztsonkáért Húsvétra. Ugyanis a család csak ki tudja milyen kötözöttet akar...

Szép napot jó reggelt !

2019. márc. 31. 07:34
Szevasztok! Itt igazi bográcsozó szép idő van!
323. varbóc
2019. márc. 31. 07:14
Szép napot !
322. gurzau.maria (válaszként erre: 321. - Varbóc)
2019. márc. 27. 13:05

Igen, azóta én is megtaláltam :) Köszönjük!

Itt olvasható: www.hoxa.hu/a-sutotarcsak-es-a-flekkensuto-cikk

321. varbóc
2019. márc. 27. 04:16
a cikk megjelent
2019. márc. 25. 11:09

Jó egészséget és kitartást!

A cikket még nem látom, majd később újra bekukkantok ;)

319. varbóc
2019. márc. 24. 12:04

A sütőtárcsákról írtam egy új cikket. Remélem megjelenik.

Itt szép napos idő van és az unokám is javul - persze a javulással egyre többet rosszalkodik is: nagyapa örömére.

Puszi mindenkinek !

318. 12d083b51b (válaszként erre: 317. - Varbóc)
2019. márc. 23. 07:22
Sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok nektek. Remélem, azért nem lázas a kicsi! Legyen szép napotok.
317. varbóc
2019. márc. 23. 06:28

Újabb hétre "fogoly vagyok". A tavaszi nyavalyák nem kíméletesek: most a másik unokám beteg, de nagyon.

Egy hétig itt marad...

Érdekes módon én bírom, - igaz, hogy még ősszel kaptam vakcinát.

Puszi mindenkinek és jó főzőcskézést !

2019. márc. 22. 14:14

Holnap kakastor lesz :)

A férjem már meg is rendelte a fogára való ebédet ;) Babgulyást kért, persze bográcsban.

315. varbóc
2019. márc. 20. 17:57

Megkezdődött a nagy tavaszi lomtalanítás. A kirakott sok mellékes dolog mellett egy kondért is láttam. A gazdája a szomszédom akit megkérdeztem, hogy miért rakja ki? A válasz: az erkélyen nem tudok főzni !

No comment !

A legújabb receptek egyike amit ajánlottak: labanc pecsenye. Tud valaki jó receptet?

314. Csepke8 (válaszként erre: 312. - Dogiz)
2019. márc. 19. 14:12
Dogiz te pedig a mics-hez! :D
313. varbóc
2019. márc. 18. 19:44
sok szerencsét a főzőcskékhez
312. dogiz (válaszként erre: 310. - Ab61752c45)
2019. márc. 18. 13:42

Nekünk is valahonnan kiselejtezett van, és a férjem készített neki lábakat és nagyon jó hasznát vesszük :) A tegnap voltunk kint Margittán és vettünk miccset, szerintem az fogunk az idén elsőként tárcsázni.

A körömpörkölthöz kedvet csináltál Hópihe14.

311. varbóc
2019. márc. 15. 14:59

Ma egész napos ünnep van, de nagy a szél és néha esik is. Nem megyek most sehova.

A tárcsáról fogok rövid cikket írni. Sokan használják és nagyon jó ételeket lehet vele elkészíteni.

Szép napot mindenkinek !

310. ab61752c45 (válaszként erre: 296. - Varbóc)
2019. márc. 15. 08:58
nálunk a tárcsát a téeszben csinálták.a kiszuperáltakból.szépen kikalapálták,tán még lába is volt,a hús nem csúszott le róla.
309. 12d083b51b (válaszként erre: 308. - Gurzau.maria)
2019. márc. 15. 07:24
Ördögöd van! Most sem vallottam vele szégyent. :)))
308. gurzau.maria (válaszként erre: 307. - 12d083b51b)
2019. márc. 14. 14:49
Biztos nagyon finom lesz!
2019. márc. 14. 07:21

Igaz, hogy nem szabad tűzön, igaz, hogy nem bográcsban, de ma megfőzöm a holnapra (meg későbbre) tervezett körömpörköltet.

A nagy lábast körbekenem zsírral, és úgy (2 rétegben) rakom össze a hozzávalókat, mintha bográcsos lenne. Jó lesz annak a gáztűzhely is. Fölteszem, és szép lassan majd elszórakozik a konyhában, néha-néha ránézek és finom lesz. Remélem.

306. 12d083b51b (válaszként erre: 305. - Varbóc)
2019. márc. 12. 11:29
Biztosan jól írtad az árát, vagy a végéről a 0-át vegyük le?
305. varbóc
2019. márc. 12. 11:10
Ma a petrezselyem áea emelkedett: 16550 ft egy kiló. Mint modják a magyar termék nagyon romlik és a termés sem volt tárolható. Akkor mi a csudát árulnak?
304. 12d083b51b (válaszként erre: 303. - Varbóc)
2019. márc. 11. 15:09
Nálunk a piac mindig olcsóbb mint a zöldséges, de eléggé messze van a központhoz képest, télen nem igazán szoktam kimenni. Majd amikor már szedik a primőröket a földből, akkor szoktam kezdeni ott vásárolni. Addig pedig a fagyóból "vásárolok". :))
303. varbóc (válaszként erre: 302. - 12d083b51b)
2019. márc. 11. 14:55
Ma voltam a piacon és elképesztő árakkal szembesültem. Egy pár dolog magyar m forintban: burgonya 320-350, vöröshagyma 290-310, petrezselyem 1600/kiló, zeller 400/kg, fokhagyma 1200-1600/kg Mindezek attól függően, hogy ki árulja de a legdrágább a bio.
302. 12d083b51b (válaszként erre: 301. - Varbóc)
2019. márc. 10. 07:16
Így ahogy mondod. Én a nyáron a serpenyős zöldségeket csináltam szinte naponta. Most télire egy kicsit hanyagoltam, olyan sok nem fért a fagyómba, hogy naponta csinálhassam, a friss zöldség pedig így télvíz idején drágább mint a hús.
301. varbóc (válaszként erre: 299. - 12d083b51b)
2019. márc. 10. 05:06
A legtöbb étel tűzhelyen is elkészíthető. Nerm kell ezért szomorkodni. Elővenni a lábast, a fakanalat és hurrá.....
300. gurzau.maria (válaszként erre: 296. - Varbóc)
2019. márc. 7. 13:32
Azt hiszem, félreértettél. Megköszöntem a cikket, amit már addigra megjelent, én pedig gyorsan elolvastam! Valamint megadtam a cikk linkjét! ;) ♥
299. 12d083b51b (válaszként erre: 298. - Varbóc)
2019. márc. 7. 11:18
Hát igen! De egy panelban, de még az erkélyen sem igazán megoldható, sajna ez is a bogrács testvére lesz a gyufás-doboz-lakóknak. :))
298. varbóc (válaszként erre: 297. - 12d083b51b)
2019. márc. 7. 08:17
Én minden évben készítek így ételt kint a telken. Nagyon finom tud lenni és ami a legjobb: nincs vele sok gond, közben dolgozhatok és rendezhetem a dolgaimat.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook