Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vaddisznó pörkölt bográcsban való főzéséhez szükséges előtte bepácolni? Milyen pácot ajánlanátok? fórum

Vaddisznó pörkölt bográcsban való főzéséhez szükséges előtte bepácolni? Milyen pácot ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)


2014. jún. 7. 13:11
nem kell pác, mehet bele vörösbor, de kezdetben cak kicsi, a végén, amikor már csak el akarod forralni a levét, akkor a többi, mert a vörösbortól lassabban puhul, fűszerezni, a babérlevél, borókabogyó tökéletes, az alapfűszereken kvül
2014. jún. 6. 16:59
Nem szoktuk pácolni, ami nagyon jót tesz neki az a borókabogyó.
2014. jún. 6. 16:29
Oké, köszi a válaszokat!
2014. jún. 6. 16:20

Pácolni nem szokták, szoktuk. A vadat inkább jó néhány óra hosszára előtte egy jó adag hideg-vízben áztatják, hogy esetleg a húsrostok között maradt vér kiázzon belőle.

De sokan még ezt is véteknek tartják!

2014. jún. 6. 15:50
nem kell pácolni, anélkül is nagyon finom
6. kisj
2014. jún. 6. 15:49
nem pácolják
5. 88b949fee3 (válaszként erre: 1. - Cica86)
2014. jún. 6. 15:46
Nem kell pácolni, vörösborral főzzétek, a sót meg csak a végén bele.
2014. jún. 6. 15:42
Nem kell pacolni porkoltnel!
2014. jún. 6. 15:42
Mi nem pácoltuk semmiben, csak állt pár napot a hűtőben magában.Vörösborosan főztük.Finom porhanyós lett.
2. ec7efbffe4 (válaszként erre: 1. - Cica86)
2014. jún. 6. 15:42
Pörköltnek,sosem pácolom.
2014. jún. 6. 15:28
Vaddisznó pörkölt bográcsban való főzéséhez szükséges előtte bepácolni? Milyen pácot ajánlanátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook