A férfiaknak van egy olyan tulajdonságuk, amelyre a nők nem képesek. Célba tudnak pisilni. Ezt már az óvodában gyakoroljuk, fejlesztjük, emlékszem az ablakon kipisilő versenyre.
Szóval ezt a képességünket nem szívesen áldoznánk fel. Egy piszoár gyártó az össze-vissza pisilés problémáját úgy oldja meg, hogy egy pókot fest a prémium porcelán termék közepébe. A használó pedig automatikusan rá céloz, így minimalizálják az elcsurgást...
Én soha nem kell takarítsak a férjem után. Mindig makulátlanul hagyja a mellékhelyiséget használat után. De feltételezem sok nőnek egyszerűbb lenne, ha a férfiak ülve pisilnének. Talán egy lényegretörő, őszinte megbeszélés segítene.
Szerintem otthon alap, hogy ülve pisilnek. Vagy ha erre képtelenek, akkor töröljék le maguk után ha végeztek. A párom nem valami háziállat, hogy a pisijét takarítsam utána. :D
Nekem is 2 fiam + férjem van. Állva végzik, de elég jól céloznak - illetve, ha esetleg vélt tévesztenek, azonnal feltakarítják -, így ez soha fel sem merült bennem.
2 fiam van + a férjem és szerintem sokkal kevesebbet kellene takarítanom, ha ülve tennék, de nem tudom, hogy hozzam szóba, félek, hogy leharapják a fejem érte.