Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jobb lenne a fiúk ülve pisilnének? fórum

Jobb lenne a fiúk ülve pisilnének? (beszélgetés)

19. komor
ma 18:49

A férfiaknak van egy olyan tulajdonságuk, amelyre a nők nem képesek. Célba tudnak pisilni. Ezt már az óvodában gyakoroljuk, fejlesztjük, emlékszem az ablakon kipisilő versenyre.

Szóval ezt a képességünket nem szívesen áldoznánk fel. Egy piszoár gyártó az össze-vissza pisilés problémáját úgy oldja meg, hogy egy pókot fest a prémium porcelán termék közepébe. A használó pedig automatikusan rá céloz, így minimalizálják az elcsurgást...

ma 18:03

Próbáltam, de kényelmetlen, illetve csak magam elé a földre sikerült pössentenem.

Ezért én továbbra is állva végzem ezt a dolgot.

17. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:26
Én soha nem kell takarítsak a férjem után. Mindig makulátlanul hagyja a mellékhelyiséget használat után. De feltételezem sok nőnek egyszerűbb lenne, ha a férfiak ülve pisilnének. Talán egy lényegretörő, őszinte megbeszélés segítene.
ma 14:54
Igen, határozottan jobb lenne.
15. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:15
Szerintem otthon alap, hogy ülve pisilnek. Vagy ha erre képtelenek, akkor töröljék le maguk után ha végeztek. A párom nem valami háziállat, hogy a pisijét takarítsam utána. :D
14. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:10
Talán ha maguk után takarítanának...
ma 14:09
Nálunk a lányok is állva pisilnek. Egyenjogúság van vagy mifene!
12. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:48
Nálunk van piszoár is, nem tudom miért nem terjedt el magánházakban, nem extra cucc, helyet se nagyon foglal 🤷‍♀️
ma 12:08
Megszólalt a gödörből a lyuk....
ma 11:39

Nem kérek ilyet. Rendszeres takarítás mellett szerintem ez nem jelent problémát.

Én sem fogom pl. levágni a hosszú hajam, mert hagyok el hajszálakat és a lefolyóban is ott tekereg.

9. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 7. - Protonka97)
ma 11:34
Uncsi vagy már nagyon!!!!!! 🤮
ma 11:27

Egyes esetekben igen. Pl. ha higiénia vagy húgyúti/prosztata-probléma a szempont, akkor az ülve pisilés gyakran előnyösebb.

Egyébként gyorsabb és megszokottabb sok férfinél az állva pisilés.

ma 11:26
Nekem viszonylag rövid a péniszem, de jól célzok :)
6. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:10
Nekem is 2 fiam + férjem van. Állva végzik, de elég jól céloznak - illetve, ha esetleg vélt tévesztenek, azonnal feltakarítják -, így ez soha fel sem merült bennem.
5. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 4. - Bnedora)
ma 10:48
Nálunk is. :)
ma 10:12
Már volt ebben a témában fórum. Ott is megírtam, hogy a mi családunkban a férfiak ülve pisilnek. Számomra furcsa, hogy ez még másoknál probléma.
ma 10:07

Szokás, szoktatás kérdése.

Miért lenne baj ülve pisilni?

Egyébként azon csodálkozom, az újonnan épített lakásokba, miért nem alap,hogy egy piszoárt is beépítsenek.

A XXI.században ez és a bidé is már alapnak kellene, hogy legyen, ez utóbbi, akár az ülőkébe beszerelve.

ma 10:06
A piszoár lenne megoldás - szerintem.
2 fiam van + a férjem és szerintem sokkal kevesebbet kellene takarítanom, ha ülve tennék, de nem tudom, hogy hozzam szóba, félek, hogy leharapják a fejem érte.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook