Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
mi rokonéktól Maxi-Cosi CabrioFixet kaptunk kölcsön: az hordozó és autósülés... Van hozzá egy "dokkoló", amit a kocsiba lehet rögzíteni.
De én azt hittem 12 hónapos korig a hordozó az ülés... ?!
Ez a Szilveszteres sztori tényleg jó! :) Utálom az ilyen orvosokat!
Jut eszembe,Tündi ugye mára volt kiírva,lehet épp most csinálják nála az ASK-t :S
A történet tényleg nem semmi :)
A bébihordozóra nincs ötletem,többiek?
Ja!
egy aranyos történet:A Szilveszternek(asszem) vittek egy nagy ajándékkosarat,benne boríték:Pénz
Erre ő azt mondta,hogy neki nem kell csomag,csak lóvé x összeg.Erre páciensünk kivette a borítékot,a pénz fölét,és átadta.A marha,megérdemlte!!
Csajok!
Én is 40e körül gondoltam,ugyhogy akörül lehet,ha mind a 3-an ezt gondoljuk:-)
Én a Szilveszterről hallottam,hogy 70 alatt szóba sem áll.A többiek:40-50 körül.
Szülésznőt csak ugy fogadhatsz,ha dokit is!
Sztem én nem fogok,mert az már "nem fér bele a keretbe".
Nekem azt mondták a 30. hét körül - én most vagyok a 32.-ben, remélem, még nem késő.
A 100 az tényleg durva!!! Én olyat is hallottam itt, hogy vki 20at adott a dokinak, 10et a szülésznőnek, szval passz. A 40-et olyan átlagárnak gondolom én is.
A Hidas meg tényleg nagyon aranyos! :) Nem az a lelkesedős vagy szenvedélyes fajta, de kedves, mindent elmond, és nagyon megnyugtató nekem a kisugárzása. Én is a Peitlhöz jártam nyáron, aztán a 8 hetes UH-n a Hidas helyettesítette - ennyin múlott... :) De pl a 12 hetes UH-n pont a Peitlhöz kerültem... :) Ő is aranyos, de kinek a mi... ;)
szerintem nézzétek,hogy Tündi fent van-e neten,így is szegény már türelmetlen :) előbb-utóbb úgyis kiderül,hogy megszületett-e Gergő :)
Amúgy Pestről én is ilyeneket hallottam,nagyon durva...
Ja,meddig illik felkérni a dokit amúgy? :)
üdv:bogi
Egyépként aranyos doki a Hidas,én tök nem ismertem.Aztán a 12 uh-án ugy volt hogy ő helyettesiti a dokimat,de végül befutott.Nagyon kevesen ismerik még.
Én is olyan 40 e körüli összegeket hallottam itt Sopronban,de képzeljétek pesten 100 alatt nem lehet dokit fogadni.Azért az durva.
Egyépként szülésznőt fogad /fogadott vki?
Tündi kérjük a helyzetjelentést!:)
Sztem mondd azt,hogy szeretnéd ha ő lenne ott a szülésnél,és hogy elvállalná -e.n ezt mondanám.
Mennyit gondoltál hogy adsz neki?
Niki vagyok. :)
Én a Hidashoz járok és szerdán szeretném felkérni, hogy nála szüljek - kicsit parázok, hogy fogjak hozzá... :) de fizetni a varratkiszedéskor "szokás" úgy tudom. Szóljatok, ha tévedek!
Tündi!
Kinél is fogsz szülni?
Felfogadtad a dokit?
Adtál már neki pénzt?
És te xlnt?
Csajok!
De jó olvasni titeket!
Majd ha eljutok én is idáig,biztos olvasni fogom ezeket az oldalakat(mégegyszer).
nekünk aventes a cumink, tök jó.mini szereti, viszont az aventes c.üveget be sem kapja.
chicco-s van abból 0+ os, sokkal puhább, jobb a fogása is.
mellszívó:pesztonka gépi az szar... aventes isis via kézi az király
pelenka:pamperset használunk, de volt 0 csomag huggies is. mindkettő nagyon bevált. egyszer kimostam egy pamperst, még úgy se engedett ki vizet:)
a steril gézlapot be kell rakni a peli alá, mííg le nem esik a köldökcsönt, különben basztatja a peli és vérezhet.
Tündi én a 41. héten minden nap bőgtem már. nyugi, természetes.
én kiváltottam a Felisitas kismamacsomagot,abban volt egy cumi,és ennyivel le is zártuk,hogy azért legyen tartalék,ha szükség van rá,de nem ez a legfontosabb (szerintünk).
No meg a cumisüveggel is így vagyunk,vettünk egyet,meg hozzá újszülött cumit (ami egy lyukú),ha esetleg nem leszek itt stb,akkor Apa is meg tudja etetni a Picit :) de egyelőre ennyi,tartaléknak legyen,aztán majd úgyis a Babához igazodunk :)
Nem, én is ezt akarom majd... csak nem újszülött méretű pelenkát, mert abból túlvásároltam magam... :D
Mellszívót én is vettem, lehet, hogy túl korán, mert sokan azt tanácsolták, hogy akkor vegyen az ember, ha kiderül, kell-e egyáltalán. Már mindegy.
jaj,ne,nem kívánom vissza az első néhány hónapot :(
Azért hősiesen viseled :)
Melyik pelusmárka vált be nálatok?
Mi is vettünk egy csomót, mindenféle márkát, de szerintem túl sokat a kicsi méretekből.
babucim már több, mint 5 kiló.
van 1es 2es eladó pelim, mert kinőttük őket:)
Sziasztok!
Tündi,mi újság? Egyben vagy még?
Kitti,a babának csak steril gézt kell venni,azt nem írják fel.A többit receptre írják. Én nagy méretű betéteket vittem,meg Tená-t,azok jók voltak.
Hajni,jól vagytok? Babucid nődögél?
A kézi mellszívóm eladó, 1x használtam, ha valakit érdekel...
helló. én tena betétet vettem, de mivel császáros voltam alig véreztem, csak 2 napig. utána elég volt az éjszakai betét. de aki természetesen szül, annak több kell. engem elég rendesen kipucoltak műtét közben.
minden felíir a kórházban az orvos, amire a kicsinek szüksége van.
ha mész szülni fájdalomcsillapítót vigyél utánára, mert nem adnak. a szobákban megy a légkondi ezerrel.
Sziasztok!
Akik szültek azoktól kérdezném,hogy szülés után mit célszerű használni,elég a betét vagy tényleg kell a gézbe csomagolt vatta?És a baba köldök ápolásához előre megvegyem a dolgokat amit a védőnő elmondott,vagy a kórházba fogják felírni?Most szerzem be még ezeket a dolgokat.
Előre is köszi a választ,ha valami eszembe jut még jelzem.
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?