Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
de jó lehetett:-))
És hogy fogják hívni?
Mi jövő héten megyünk de csak a normál kötelező uh-ra.
itthon lehúzott redőnyök mögött!!!csak 8 körül merészkedünk ki!!
amugy sem lehet nekem most semmit:-((
Napozni nem,mert a túl meleg nem jó-a védőnő szerint,uszni nem,mert a doki mondta hogy se a túl hideg se a túl meleg víz nem jó...hát akkor...jobb híján.....marad a VB:-)))
De aposék vettek egy tök tuti medencét,ma még nem mertem belemenni,mert most töltötték fel,de sztem holnapra már kellően felmelegszik:-))
Sziasztok!
Tegnap voltunk 4D-n. Mostmár biztos, hogy kislány. :) nagyon jó élmény volt, végre a férjem is láthatta, nem csak a képzeletére kell hagyatkozni. Még sajna a rúgdosását nem sikerült éreznie, mert az én kezemen kívül nem visel el másikat. Ahogy valamelyik családtagom megpróbálja érezni, egyből mozdulatlan lesz. Remélem azért később nem lesz ilyen félénk.
Hogy bírjátok ezt a rekkenő meleget? És a babák?
A szoptatás alatti epertiltásnak nem nagyon örülök, de mire megszületik Lili addigra nem is lesz már eper. :)
Na akkor ezt legalább megtudtam, de én is ettem/eszek epret. De a gyerekeknek biztonságból nem adtam. A Kalcium Sandoz-t bizti lehet inni , mert én allergiás vagyok néhány pollenre és csak azt szabad használnom, a régi védőnőm kifejezetten javasolta is , mert serkenti a tejtermelődést is.
Most olvastam egy receptet, ami a baba első ételei között van, még soha nem készítettem, de biztos jó, mert az összes bébiételes kaja alapja.
Babarizs: 100 g rizs, 2 dl víz, 3 dl anyatej vagy oldott tápszer; az átválogatott, beáztatott rizst, dupla mennyiségű vízben, egy óránkeresztül főzzük, az elfőtt vizet pótoljuk, amikor puhára főtt áttörjük szitán (turmixolni is lehet, csak pépes lagyen). Az így elkészített fogyasztási hőmérsékeltű rizsnyákhoz hozzákeverjük az anyatejet/ a feloldott tápszert. (1:1 arányban) Ma kipróbálom.
Heló!
Hát én belepusztulok,ha nem ihatok majd tejet!!!mert IMÁDOM!
Hát erről a tojásos izéről meg még nem is hallottam,elég bizarrúl hangzik!Ennél már csak a hernyó rosszabb(abban is sok fehérje van!)
pont ezt akartam kérdezni,a dr.nő azt mondta,kerüljem én is az aprómagvas gyümölcsöket :( :( :(
a tejre is ezt mondják,hogy allergizál,és nem lehet inni...erre meg azt mondta a dr.nő,hogy igyak annyit,amennyi jólesik (mert ugye a Ca azért kell ilyenkor... :) )
Szibor nagyon édesek a gyermekeid!!a két idősebb nagyon hasonlít egymásra!!:-)
Tényleg!ti most nem is ehettek epret:-((
Most kicsit náthássak vagyunk meg köhécsel egy picit,szegénykém.Nem elég,hogy melege van még ez a nátha is,emiatt olyan nyügi.
Plussz még tejkiütései is vannak a kis pofikáján.
Olyan mint egy pattanásos "tini lány" :-)
Sziasztok!
Én is sokszor adok tápszert a tejci mellé,mert nincs annyi amennyi neki kell,de változó mert van,hogy napokig nem kell tápszer utána meg igen 1-2 napig.Pedig már 1 hónapja iszom a szoptatós teát is.
Most meg hogy ilyen meleg van,szinte óránként cicin van,gondolom szomjas.
6 hetes babának lehet adni vizet vagy teát?
Nórikám beindult,nemhiába most ebédeltem:-)
Szerintem hallja már a gyomrom működését,hogy tettem bele kajcit,és nemsoká ő is kapja:-))
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?