Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nézzétek meg, nagyon sokmindent leirnak a tetoválásrol, kinek lehet, kinek nem, vannak kizáro okok, betegségek...milyen porblémák lehetnek stb...
Szia!
csak nem te is Sof Tap áldozat vagy, mint én voltam?,
ha igen, akkor ne add fel a reményt, mert a legrosszabbat választottad.
Tutkó nem veled van gond.
Olvasd el a 405-ös hozzászólást.
A SOF TAP egy barbár módszer, silány, gyatra eredménnyel és erős fájdalommal.Ehhez képest a gépi maga az élvezet.
kattaa nem csak a szín miatt kell várni, hanem a forma miatt is: Pl szemöldök.
Addigra húzódott úgy össze és gyógyult el a heg, hogy már a végleges formát adta . Szerintem, ha frissebb hegyre teovál, a végleges formát is rossz irányba viheti.
Most 4 hetes a szemöldököm, és picit keskenyebb, mint 2 hete volt, mert bár a varr hamar lejött a gyógyulás még tartott az alsóbb rétegekben.
Szia!
Tutkó festékfüggő is, hogy ki milyen gyártó festékét használja, mert nagy a különbság köztük.
Nekem 2x tetkózták géppel is, két különböző helyen a LTL előtt, de halvány maradt és az is nagyon hamar kivörösödött.
A LTL mindjárt erős sötétbarna maradt.
Szia kataa!
Az igaz, hogy pár hét kell, mire "beáll" a szín, de az fura, hogy egyáltalán nem látszik semmi a tetkóból, és a semmiből kellene, hogy elő jöjjön a szín..dehát ehhez a kozmetikus biztosan jobban ért.. mindenesetre érdekes..
Én úgy tudom, hogy addigra szívódik fel normálisan a festékanyag, valamint addigra gyógyul be normálisan. Azt mondta az én tetoválóm, hogy sok kozmetikus már két hét után újra rámegy a géppel, pedig nem szabadna, hagyni kell gyógyulni, teljesen felszívódni...
De kíváncsi vagyok, hogy Viktória mit fog mondani, hogy mit mond a kozmetikusa..
Szia!
Meg tudnád mondani, vagy kérdezni a kozmetikust, hogy miért kell 4 hétig várni a korrekcióval?
Előre is köszönöm!
Szia!
Azóta gondolkodom, már le is beszéltem egy ÚJ kozmetikussal , hogy megcsinálja de nem birtam magam rászánni. Olvasgatok, de még nem kaptam rá választ, hogy most valójában tényleg az én """hibám""" vagy a kozmetikus nem csinált valamit jól .
Szia ,nekem is úgy volt h korrekció után az alsót már jobban lehetett látni - igaz, én nem vártam meg h magától lejöjjön a hámlás , lekapargattam :-P
De nekem sem olyan hű de milyen vastag. Azt nem is fogják baromi vastagra csinálni, mert kisminkelve jobban mutat alul a vastag csik, de tetkózva már nem annyira...
Sziasztok!
Én egy hete csináltattam alsó-felső szemhéjat. Most már nem sebes. A felső szép lett, egy kicsit kell majd azért korrigálni. Viszont az alsóval úgy jártam, mint micimacko72. Csak egy vékony csíkot csináltattam, de az ég világon semmi nem látszik. Azt mondta a kozmetikus, hogy azért kell 4 hetet várni a korrekcióval, mert addig változik a szín, sötétedik... de ha nem, akkor lehet, hogy nem fogadja be a bőröm. Dehát ha felül jó lett, akkor ez hogy létezne?? Nekem benne van az árban 1 korrekció, meglátjuk mi lesz belőle...
Hallott már valaki ilyenről, hogy a szín 4 hét alatt jön elő?
Szerintetek van esély, hogy másodszorra látszani fog alul is?
Micimacko72, Te azóta elmentél megcsináltatni újra?
Köszönöm!:)
Te meg helyes vagy. És biztos hogy nem 39!
Legfeljebb 32...:)
És klassz a szemöldököd! Én is gondolkozom rajta... De még nem döntöttem el, hogy mi legyen.:)
Én csak a magam nevében beszélhetek. Nekem a drága volt a jobb:))
Amúgy jók a tetkóid. Vagány vagy.))
Nekem is van egy a vállamon, igaz kicsi:))
Szia!
Kérj fényképes referenciát.... ez az ő munkáját, kézügyességét, kreativitását megmutatja.
A Long Timer Liner teljesen a szám színét adta, nem maradt foltos, teljesen egyenletes, szabályos vonalvezetés. Már aznap be mertem menni a boltba :))) Ezt a többinél nem mertem:))Tényleg kíméletes.
A herpesz sem fakítja ki. A többinél kikopott a festék.
Amikor piaci verseny van mindenhol, nem engedhetné meg magának senki, hogy 8-10 szereséért vegyen technológiát( gépet és festéket) ha az annyit tudna, mint a többi tetováló felszerelés.
Nekem elhiheted. Tényleg a legjobb, és ezt elfogultság nélkül mondom. Én 300 ezer ft - ot dobtam ki az ablakon, mert nem találtam rá elsőre.
Nem tudom feltenni, mert eltűnt az USB-m. :,(((((
Igyexem!!!! :)
Szia! Köszönöm a tanácsot:)! Érdeklődtem, és találtam egy helyet, ahol elméletileg fizethetek üdülési csekkel, de arról, hogy milyen technikával dolgoznak még nincs információm. A jövő héten megyek konzultálni. Mi az amire oda kell figyelnem, honnan tudom, hogy számomra megfelelő lesz-e? Gondolom a szolgáltatás ára már egyfajta iránymutató, de szerintem az, hogy drágább, még nem garancia a kiváló munkára. Itt a szemöldök cca. 30.000 Ft, ez ahogy tájékozódtam középkategóriás ár. Szerinted mit remélhetek?
Üdv,
giniver
Szia micimackó!
Nekem ennél még több köröm volt, míg tényleg azt kaptam, amit kerestem.
A legdurvább a legelső SOFTap( kézi tetoválás)-próbálkozásom volt.
Abban a szalonba mentem el, ahonnan ez ered Magyaroszágon. Az "anya"cég. itt oktatnak is.
A honlapjukat olvasva, azt hinnéd ez az, ami neked kell. 5 év tartósság, fájdalommentesség ( ki is emelik, hogy kíméletesebb, mint a gépi) stb....
Na ne tudd meg... órákig tartó fájdalom. A szám többszörösére dagadt napokig. Durva hegek, hosszú gyógyulás. Hiányos eredmény, asszimetrikus száj és szemöldök, hónapok alatti színvesztés. Naívan még 2 alkalommal felutaztam korrekcióra( 250 km-re lakom)aztán feladtam.
Ezt követte 3 próbálkozás még 3 helyen. Jóval kisebb fájdalom, kisebb hegesedés, gyorsabb gyógyulás, de szintén amatőr módon elkészített szemöldök, 1 év utáni színvesztés, szemöldök szín bevörösödése. Lett egy herpeszem, aminek következtében jó nagy helyen teljesen eltűnt a festék.
1 hónapja: Long Timer Liner: Minimális fájdalom, minimális heg, duzzanat még aznap lement. Gyors sebgyógyulás, szép vonalvezetés, satír, terjesen a számmal megegyező árnyalat. ja és ezt követően is előjött a számon a herpesz, de a gyógyulást követően heg nem maradt, még csak árnyalati különbség sem.Igaz borsosabb ár, de én már tudom, nem ok nélkül kerülnek ezek a gépek és a festékek , maga a képzés a többszörösébe , mint a többi technológia.
Én szerencsés vagyok, mert ki tudtam fizetni ezt a több százezer ft-ot, mire célba értem. De mi van azzal, aki úgy gyűjti össze a pénzt erre, elcseszik neki, és nincs pénze arra , hogy megpróbálja máshol rendbetenni? Rossz is rágondolni.
szió!
Igazad van! én kétszer csináltattam meg az also szemhéjamat. az első kozmetikus nagyon vékonyra csinálta, kértem vastagitson rajta és persze egy javitás van az árban(máshol). Nem tette meg. Tavaly ősszel megprobálkoztam egy másikkal. Na nála már olyan jol sikerült, hogy egyáltalán nem is látszott az egész. Kértem javitsa ki és mi volt a válasz? Fele árért megteszi!
Most megprobálkozom egy harmadikkal, nem tudom szerencsém lesz-e??
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?