Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sminktetoválás, avagy tartós make-up fórum

Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
2009. jan. 27. 09:57

Nézzétek meg, nagyon sokmindent leirnak a tetoválásrol, kinek lehet, kinek nem, vannak kizáro okok, betegségek...milyen porblémák lehetnek stb...

[link]

433. b29a6bca0c (válaszként erre: 428. - 49ca420470)
2009. jan. 27. 09:04

Szia!

csak nem te is Sof Tap áldozat vagy, mint én voltam?,

ha igen, akkor ne add fel a reményt, mert a legrosszabbat választottad.

Tutkó nem veled van gond.

Olvasd el a 405-ös hozzászólást.

A SOF TAP egy barbár módszer, silány, gyatra eredménnyel és erős fájdalommal.Ehhez képest a gépi maga az élvezet.

432. b29a6bca0c (válaszként erre: 425. - 43d1072a50)
2009. jan. 27. 08:58

kattaa nem csak a szín miatt kell várni, hanem a forma miatt is: Pl szemöldök.

Addigra húzódott úgy össze és gyógyult el a heg, hogy már a végleges formát adta . Szerintem, ha frissebb hegyre teovál, a végleges formát is rossz irányba viheti.

Most 4 hetes a szemöldököm, és picit keskenyebb, mint 2 hete volt, mert bár a varr hamar lejött a gyógyulás még tartott az alsóbb rétegekben.

431. b29a6bca0c (válaszként erre: 423. - 6342d2631c)
2009. jan. 27. 08:53

Szia!

Tutkó festékfüggő is, hogy ki milyen gyártó festékét használja, mert nagy a különbság köztük.

Nekem 2x tetkózták géppel is, két különböző helyen a LTL előtt, de halvány maradt és az is nagyon hamar kivörösödött.

A LTL mindjárt erős sötétbarna maradt.

430. b29a6bca0c (válaszként erre: 419. - 43d1072a50)
2009. jan. 27. 08:48

Szia kataa!

Az igaz, hogy pár hét kell, mire "beáll" a szín, de az fura, hogy egyáltalán nem látszik semmi a tetkóból, és a semmiből kellene, hogy elő jöjjön a szín..dehát ehhez a kozmetikus biztosan jobban ért.. mindenesetre érdekes..

429. b29a6bca0c (válaszként erre: 416. - 7229faecd4)
2009. jan. 27. 08:45
Szép lett a szemed:))
2009. jan. 26. 23:46
kaktuszka.Gondolod van esélyem arra hogy nem dobja ki a festéket a bőröm?
2009. jan. 26. 23:29
sziasztok.A kálváriámat szeretném megírni és tanácsot szeretnék kérni szakértőktől,akik kozmetikai tetkókat csinálnak.Nekem most korrigáltak harmadjára.Az első rettenetes fájdalommal járt,mind a művelet alatt,mind pedig utána.A szemem rettentően feldagadt(már majdnem a szemészetre mentem,annyira gyulladt és dagadt volt)Én mindent betartottam mindhárom beütés alkalmával,de a tetoválás a szemhéjjamon nem maradt meg,csak egy cérnavékony csík látszik,az is szakaszosan.Harmadszori korrigálás után is!A kérdésem a következő lenne.Létezik hogy én vagyok ilyen szerencsétlen bőrű hogy nem marad meg a tetkó,vagy netán mással van a baj?Gondolok itt festékre,módszerre vagy nem tudom.Van e értelme még egy próbálkozásnak valahol máshol,vagy adjam fel ezek után már inkább?A módszer amivel csinálta nem gépi tetováló tű volt,hanem a macerásabb egyszer-egyszer szúrkálós,ami rettentő szenvedéssel jár.Bár érzéstelenített de az nagyon rövid ideig hatott csak.Lehet hogy az érzéstelenítő miatt dobja ki a bőr a festéket?????A gépi tűvel tetoválást azért nem merem megpróbálni,mert a tetoválós csaj mesélte hogy volt olyan nő,akinek géppel ütötték be valahol máshol és mivel mélyebb rétegbe megy bele a festék az a bőr alatt elkezd ide-oda folyni a vérerekkel és emiatt a teljes szemhélya beszürkült a csajnak,amivel nem is lehet mit kezdeni.Van ilyen?Vagy ez amiatt van mert nem megfelelő a festék a megfelelő helyre?És állítólag a gépi tűvel nagyobb a hibalehetőség is.Teljesen tanácstalan vagyok,nagyon szerettem volna a szemhéjjamon egy sötétebb vonalat (ívet) mert a szemceruzával ha kihúzom akkor a festék felragad a felső szemhéjjra és elmaszatolódik.Emiatt és mert minden nap húzgálom,nagyon szerettem volna egy hosszabb távú megoldást,de nagyon úgy néz ki hogy nincs szerencsém((((Adjatok tanácsot nekem kérlek benneteket.
426. 240969b260 (válaszként erre: 425. - 43d1072a50)
2009. jan. 26. 21:31

Én úgy tudom, hogy addigra szívódik fel normálisan a festékanyag, valamint addigra gyógyul be normálisan. Azt mondta az én tetoválóm, hogy sok kozmetikus már két hét után újra rámegy a géppel, pedig nem szabadna, hagyni kell gyógyulni, teljesen felszívódni...

De kíváncsi vagyok, hogy Viktória mit fog mondani, hogy mit mond a kozmetikusa..

425. 43d1072a50 (válaszként erre: 423. - 6342d2631c)
2009. jan. 26. 20:29

Szia!

Meg tudnád mondani, vagy kérdezni a kozmetikust, hogy miért kell 4 hétig várni a korrekcióval?

Előre is köszönöm!

424. micimacko72 (válaszként erre: 422. - 240969b260)
2009. jan. 26. 11:39
úgy gondolom vagyis a kozmetikus, hogy az én hibám, mivel a bőrömön nem látszik a tetoválás. Igaz van két másik tetkóm is ami rendes festékkel van s nem kozmetikai, azok tökéletesek már évek óta
2009. jan. 26. 11:29
Sziasztok!Bár én fodrász vagyok,de az üzletemben működik kozmetika is ahol tetoválnak.Hát , igen elég sok olyan vendég jön hozzánk azzal a problémával,hogy nem látszik a tetoválása.Ez sok mindentől függ!Nekem pl. 1-szer lett a szemöldököm kitetoválva de a bőröm olyan jól bevette a festéket,hogy most kell korrigálni 1 év után.Nálunk hálistennek jól tetoválnak és még ilyen problémánk nem volt.De bekell tartani a kozmetikus utasitását,mert sokan nem tarják be és igy őt hibáztatjuk,holott lehet,hogy nem az ő hibája!FONTOS: HOGY 4 HÉT MÚLVA LEHET KORRIGÁLN;,NEM SZABAD LEKAPARNI A LESZEDNI A SEBET HAGYNI KELL,HOGY MAGÁTÓL ESSEN LE;NEM ÉRHETI VIZ-GŐZ;nem lehet szolizni-napozni sem,a kozmetikus által tanácsolt krémmel kell kenegetni(pl:vazelin)...stb
422. 240969b260 (válaszként erre: 421. - Micimacko72)
2009. jan. 25. 21:52
Véleményem szerint nem a Te hibád. Vagy miben hibáztál volna szerinted?
421. micimacko72 (válaszként erre: 419. - 43d1072a50)
2009. jan. 25. 21:03

Szia!

Azóta gondolkodom, már le is beszéltem egy ÚJ kozmetikussal , hogy megcsinálja de nem birtam magam rászánni. Olvasgatok, de még nem kaptam rá választ, hogy most valójában tényleg az én """hibám""" vagy a kozmetikus nem csinált valamit jól .

420. Kylie022 (válaszként erre: 419. - 43d1072a50)
2009. jan. 25. 15:09

Szia ,nekem is úgy volt h korrekció után az alsót már jobban lehetett látni - igaz, én nem vártam meg h magától lejöjjön a hámlás , lekapargattam :-P

De nekem sem olyan hű de milyen vastag. Azt nem is fogják baromi vastagra csinálni, mert kisminkelve jobban mutat alul a vastag csik, de tetkózva már nem annyira...

419. 43d1072a50 (válaszként erre: 405. - Micimacko72)
2009. jan. 24. 22:07

Sziasztok!

Én egy hete csináltattam alsó-felső szemhéjat. Most már nem sebes. A felső szép lett, egy kicsit kell majd azért korrigálni. Viszont az alsóval úgy jártam, mint micimacko72. Csak egy vékony csíkot csináltattam, de az ég világon semmi nem látszik. Azt mondta a kozmetikus, hogy azért kell 4 hetet várni a korrekcióval, mert addig változik a szín, sötétedik... de ha nem, akkor lehet, hogy nem fogadja be a bőröm. Dehát ha felül jó lett, akkor ez hogy létezne?? Nekem benne van az árban 1 korrekció, meglátjuk mi lesz belőle...

Hallott már valaki ilyenről, hogy a szín 4 hét alatt jön elő?

Szerintetek van esély, hogy másodszorra látszani fog alul is?

Micimacko72, Te azóta elmentél megcsináltatni újra?

418. mothertiger (válaszként erre: 415. - B29a6bca0c)
2009. jan. 22. 16:50

Köszönöm!:)

Te meg helyes vagy. És biztos hogy nem 39!

Legfeljebb 32...:)

És klassz a szemöldököd! Én is gondolkozom rajta... De még nem döntöttem el, hogy mi legyen.:)

2009. jan. 20. 14:00
Anyósom a száját csináltatta meg, ha nincs kifestve neki úgy néz ki mint egy bohóc, rettentő ronda!
2009. jan. 20. 13:58
Feltettem egy képet csajok! :)
415. b29a6bca0c (válaszként erre: 412. - Mothertiger)
2009. jan. 11. 14:36

Én csak a magam nevében beszélhetek. Nekem a drága volt a jobb:))

Amúgy jók a tetkóid. Vagány vagy.))

Nekem is van egy a vállamon, igaz kicsi:))

414. b29a6bca0c (válaszként erre: 408. - Micimacko72)
2009. jan. 11. 14:33

[link] - ő az , aki nekem tetovált. Budapesten a legnagyobb LTL központ, ahol az oktatást is végzik:

[link]

De ha beírod a keresőbe: LONG TIMER LINER sokat olvashatsz róla.

90000 Ft volt a szemöldök és kontúr-félsatír.

Eddig ez volt a legdrágább eljárás. De végre a legjobb.

413. b29a6bca0c (válaszként erre: 407. - Giniver)
2009. jan. 11. 14:28

Szia!

Kérj fényképes referenciát.... ez az ő munkáját, kézügyességét, kreativitását megmutatja.

A Long Timer Liner teljesen a szám színét adta, nem maradt foltos, teljesen egyenletes, szabályos vonalvezetés. Már aznap be mertem menni a boltba :))) Ezt a többinél nem mertem:))Tényleg kíméletes.

A herpesz sem fakítja ki. A többinél kikopott a festék.

Amikor piaci verseny van mindenhol, nem engedhetné meg magának senki, hogy 8-10 szereséért vegyen technológiát( gépet és festéket) ha az annyit tudna, mint a többi tetováló felszerelés.

Nekem elhiheted. Tényleg a legjobb, és ezt elfogultság nélkül mondom. Én 300 ezer ft - ot dobtam ki az ablakon, mert nem találtam rá elsőre.

412. mothertiger (válaszként erre: 407. - Giniver)
2009. jan. 10. 12:02
Attól, hogy drága, még lehet szar...
2009. jan. 10. 08:46
Rendben!
2009. jan. 9. 21:34

Nem tudom feltenni, mert eltűnt az USB-m. :,(((((

Igyexem!!!! :)

2009. jan. 9. 15:19
Csak nem lesz fénykép kedves nixipo?
408. micimacko72 (válaszként erre: 406. - B29a6bca0c)
2009. jan. 9. 14:11
igen, elég szörnyű, hogy fizetünk érte és mégsem azt kapjuk amit elvárunk s ígérnek. néztem a képedet, nagyon jó lett tényleg a tetoválás. Ennek a fajtának nem ismerem az árát még nem is hallottam ilyenről. Hol lehet erről olvasni?
407. giniver (válaszként erre: 404. - B29a6bca0c)
2009. jan. 9. 14:06

Szia! Köszönöm a tanácsot:)! Érdeklődtem, és találtam egy helyet, ahol elméletileg fizethetek üdülési csekkel, de arról, hogy milyen technikával dolgoznak még nincs információm. A jövő héten megyek konzultálni. Mi az amire oda kell figyelnem, honnan tudom, hogy számomra megfelelő lesz-e? Gondolom a szolgáltatás ára már egyfajta iránymutató, de szerintem az, hogy drágább, még nem garancia a kiváló munkára. Itt a szemöldök cca. 30.000 Ft, ez ahogy tájékozódtam középkategóriás ár. Szerinted mit remélhetek?

Üdv,

giniver

406. b29a6bca0c (válaszként erre: 405. - Micimacko72)
2009. jan. 9. 13:18

Szia micimackó!

Nekem ennél még több köröm volt, míg tényleg azt kaptam, amit kerestem.

A legdurvább a legelső SOFTap( kézi tetoválás)-próbálkozásom volt.

Abban a szalonba mentem el, ahonnan ez ered Magyaroszágon. Az "anya"cég. itt oktatnak is.

A honlapjukat olvasva, azt hinnéd ez az, ami neked kell. 5 év tartósság, fájdalommentesség ( ki is emelik, hogy kíméletesebb, mint a gépi) stb....

Na ne tudd meg... órákig tartó fájdalom. A szám többszörösére dagadt napokig. Durva hegek, hosszú gyógyulás. Hiányos eredmény, asszimetrikus száj és szemöldök, hónapok alatti színvesztés. Naívan még 2 alkalommal felutaztam korrekcióra( 250 km-re lakom)aztán feladtam.

Ezt követte 3 próbálkozás még 3 helyen. Jóval kisebb fájdalom, kisebb hegesedés, gyorsabb gyógyulás, de szintén amatőr módon elkészített szemöldök, 1 év utáni színvesztés, szemöldök szín bevörösödése. Lett egy herpeszem, aminek következtében jó nagy helyen teljesen eltűnt a festék.

1 hónapja: Long Timer Liner: Minimális fájdalom, minimális heg, duzzanat még aznap lement. Gyors sebgyógyulás, szép vonalvezetés, satír, terjesen a számmal megegyező árnyalat. ja és ezt követően is előjött a számon a herpesz, de a gyógyulást követően heg nem maradt, még csak árnyalati különbség sem.Igaz borsosabb ár, de én már tudom, nem ok nélkül kerülnek ezek a gépek és a festékek , maga a képzés a többszörösébe , mint a többi technológia.

Én szerencsés vagyok, mert ki tudtam fizetni ezt a több százezer ft-ot, mire célba értem. De mi van azzal, aki úgy gyűjti össze a pénzt erre, elcseszik neki, és nincs pénze arra , hogy megpróbálja máshol rendbetenni? Rossz is rágondolni.

405. micimacko72 (válaszként erre: 402. - B29a6bca0c)
2009. jan. 9. 10:18

szió!

Igazad van! én kétszer csináltattam meg az also szemhéjamat. az első kozmetikus nagyon vékonyra csinálta, kértem vastagitson rajta és persze egy javitás van az árban(máshol). Nem tette meg. Tavaly ősszel megprobálkoztam egy másikkal. Na nála már olyan jol sikerült, hogy egyáltalán nem is látszott az egész. Kértem javitsa ki és mi volt a válasz? Fele árért megteszi!

Most megprobálkozom egy harmadikkal, nem tudom szerencsém lesz-e??

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook