Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hát az tök jó, ez még vállalható. Láttam a képeid, tényleg gyönyörű!!! :)
Én a felső szemhéjamra kicsit satírozottan kérem majd. Juj, alig várom, számlálom a napokat! :)
Majd írok, ha kész és teszek felképet is!
Köszike mindent!
Köszike szépen! Remélem is... :)
Amúgy meddig volt neked piros vagy sebes? Kenned kellett valamivel?
:-)
Tényleg jó áron csinálják, nekem 19ért csinálták, de szalonban, profi volt a nő, és nagyon szép lett, nem bántam meg, persze hogy nem, olyan kényelmes, azóta abszolút nem festem magam, arcpirosító és kész is, egy csomó időt megspórol vele az ember, na meg persze a végeredmény tényleg szép, ezerszer szebb mintha ceruzával húzogatnád ki, ami persze két óra múlva elmaszatolódik, meg csipásodik tőle a szem meg ilyenek:-)) Ne félj, szép leszel:-)
Sok sikert
Uh, köszike a válaszod. Hát majd valahogy kibírom. Muszáj, mert nagyon-nagyon szép lesz biztos! :)
15000.- lesz. Ahogy az árakat néztem a neten (főleg pestieket), nagyon jól jövök ki ennyiből. És a srác profi. Nagy szerencsém van.
Biztass azért egy kicsit légyszi: ugye nem bántad meg és újból megcsináltatnád?
Szia!
Mennyiért csinálja meg?
Mondanám, hogy nem fáj, de szerintem nagyon fog fájni:S Nekem volt már piercingem is mindenhol, meg tetkóm is van még egy-kettő, de úgy, és ott sosem fájt annyira, mint mikor a szememet tetoválták:S
Sziasztok!
Dec. 22.-re jelentkeztem be egy pécsi tetoválóstúdióba alsó- és felső szemhéjra. Pont akkor csinálta a srác egy csajnak. Gyönyörű lett. Már alig várom! Csak egy kicsit félek a fájdalomtól, mert a lapockámon lévő tetoválásom nagyon fájt.
Öntsetek belém lelket!!!!!!! :)
Ez a karika-világosítás engem is érdekelne:)
Nekem amúgy karikáim és táskám is van:P
Szia! Köszike a bókot! :) Ez nem tetoválás sajna (abba nem merek belevágni, meg a környezetem elég negatívan áll a dologhoz), hanem életem legjobban sikerült sminkje. :D
Ezt szem alatti karikák világosítása dolgot egy csaj megcsináltatta egy csaj, aki sajnos csak az ismerősöm ismerősének az ismerőse és nehéz lenne felvenni vele a kapcsolatot. Már nagyon elegem van a karikákból és a korrektoron kívül semmi nem világosítja. De ilyen fiatalon meg nem szeretném korrektorozni állandóan a szemem.
Szólj, ha esetleg valahol olvasol róla légyszi, mert én se találtam róla semmit a neten se.
Valaki hallott már arról, hogy a szem alatti karikákat világosítani lehet valamilyen műtéttel?
Nekem egy ismerősöm mesélte ezt és szeretnék többet megtudni a dologról...
"kis darabokban jön lefelé"
az nem baj, ahogy/ami gyógyul ugy pereg le majd a varrat... (ne piszkáld enged magától peregni)
Durva :S
Nekem a második javítást ingyen csinálta! A harmadikat már kis pénzért, ha akartam volna, de nem kellett szerencsére! Féláron? Normális ez a kozmetikus? Szerintem menj másikhoz
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?