Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
húgy=hogy
:D :D :D :-)))))))
Ezt nem tudom megmondani, én mosogattam minden reggel vizes vattával, ezt javasolta a tetkós csaj, aztán meg adott speckó kenőcsöt és azzal kellett kennem, túlzok, ha azt mondom, hogy egy borsónyi nagyságút kaptam, azt mondta ez nagyon drága, de hipp-hopp begyógyul, és igaza lett, hétfőn csináltattam, péntkene már totál rendben volt, még a var is leesett!
Amikor feltetoválta akkor sokkal élénkebb volt, vagyis tök fekete, élénk, mikor a var leesett azért látható volt a változás, mattabb lett és a feketénél azért világosabb, de akkor is jó lett azért...
Köszke!
Én meg a szemöldökömet, beleélem magam hogy megcsináltatom, aztán visszalépek, félek húgy túl természetellenes lesz:S
Én nem értem, hogy miért ne érhetné víz. Valószínű, hogy nem jó, ha idő előtt lepottyan a var.
Nekem a frisss tetkóm olyan szép fekete volt, hogy öröm volt nézni.
Aztán 1 hétig varasodott, de 2 hét után már újra nagyon szép volt.
A nap vagy szoli meg sötétítette nem világosította.
" te lennél a bűnös hogy nem jött elő a szín?"
milyen színnel kontúrozta a szemed?
Ááááá, már értem :)
A tetoválás akkor is nagyon jól sikerült!
Én a számat szeretném most, de még csak 1 olyat láttam, ami tetszik, mert mindet túl sötétnek találom, hiába mondják, hogy világos lesz, az eredmény nem olyan :(
Ahol neked csinálták, ott láttál szájkontúrt is?
Én is be vagyok tojva nagyon,hogy túl halvány vagy túl vékony vagy nem egyenletes a vonal(ezt még a húzódás miatt nem tudom)Nagyon remélem hogy sötétedik,én elég halványnak és vékonynak találom ott ahol már lejött.Borzalmasan megszenvedtem az egész dologgal,és elég drága is.Jó lenne ha sikerülne.
Nem tudom hogy akinek újra ütötték az mennyivel lett élénkebb vagy vastagabb?Nekem most kezd lejönni a varr és az a furcsa hogy a tetkó az egy ceruzányi nyom kb és ami alatta van az pedig egy cérnavékony vonal.Nagyon kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Nem játszottam:-))
Köszi, szerintem is nagyon szépen megcsinálták:O
A kiscsillag név... nos, a nyakamon van pár csillag alakú tetkó, innen a név:-)
Nagyon szép a tetoválásod!!!!!!!!!!! :)
Te nem játszottál véletlenül a Traviánon?
Ott volt egy kiscsillag :)
(bocs a többiektől a kitérőért)
Persze.
Ez gondolom nem veszik reklámnak :) Valamilyen Krisztina, Érden, de nem kozmetikában dolgozik, hanem otthon.
Ráadásul most tudtam meg egy ismerősömtől, akinek a szemhéját rontotta el, hogy felrakott a honlapjára. De persze nem a mostani elrontott állapotot...!
Hanem azt a fotót, amit közvetlenül a tetoválás után csinált.
Csak éppen abból nem derül ki, hogy a fele szemöldökömet kitépkedte! (Ugyan közben megkérdezte, hogy kiszedheti-e, de azt nem mondta el, hogy miért!)
Egy másik kozmetikus mondta, hogy valószínűleg a Kriszta menet közben döbbent rá, hogy elb..ta, de inkább kitépkedte arról a részről a szőröket, hogy ne legyen feltűnő. Csak arra nem gondolt, hogy vissza fognak nőni?
Ez a másik kozmetikus azt is mondta, hogy egyáltalán nem szabad közben kiszedni a szemöldököt, csak levágni.
Szóval a Kriszta jól átcseszett.
És ez még mindig nem elég, utána még neki állt feljebb, mikor pár hét múltán felhívtam, hogy kezd kinőni a szemöldököm, de nem a tetoválás alatt, hanem lejjebb, ahol semmi tetoválás nincs!
Még a honlapjára is azt írta a bevezetőben, hogy "vannak olyan vedégek", akik meggondolják magukat, és ezért elégedetlenek.
Kár, hogy nem tudok a honlapjára írni, szivesen elmondanám másoknak is, hogy valójában mit csinált, és a bocsánatkérést is úgy kellett kihúznom belőle. Jellemtelen.
Én meg élhetek évekig 4db szemöldökkel. (Voltam nála korrekción, de csak részben tudta kiütni.)
Szia!
Megkérdezhetem, hogy ki volt az, aki elrontotta a szemöldöködet?
Csak azért, nehogy hozzá menjünk :)
Nekem is nagyon brutális volt a szemem, amikor tetoválták. Pénteken délután csinálták és hétfőre sem múlt el, otthon kellett maradnom.
A kozmetikus azt mondta, hogy lehetőleg ne TV-zek és ne dolgozzak monitor előtt, de én elég hosszasan neteztem :(
Szóval ha ilyesmit csináltál, akkor lehet, hogy az a ludas :)
El fog múlni, nem kell doki.Szép lesz a szemed!!!!
Én Garasone szemkrémet használtam.
Szia!
Remélem meg leszel elégedve a végeredménnyel is :)
Sajnos nekem nagyon elbaltázta a szemöldöktetkómat a csaj, aki csinálta, pedig képeket is fest, meg láttam más munkáit és azok alapján választottam őt.
A szemöldököm felétől kifelé (a halántékom felé), a szemöldök fölé tetovált, tehát "fecskefarok" lett.
Után próbálta kétszer is kiszedni, de az egyik szemöldökömnél heges lett, a másiknál pedig egy vékony csík még mindig látszik.
Ráadásul a színét is rosszul keverte be, mert halványbarna helyett vörösesbarna lett, pedig természetes szőke vagyok, még a szemöldököm is.
Pedig direkt olyan fazonra szedtem ki a szemöldököm, amilyenre szerettem volna, és még be is rajzoltam neki előtte.
Nekem nem fájt, de a szemöldök állítólag a legkevésbé fájdalmas.
Szeretném a szememen is és a számon is megcsináltatni, de ezzel a csajjal biztos hogy nem, még akkor sem, ha ő fizetne érte.
Amúgy rám akarta kenni, hogy én nekem nem tetszik. Még ő volt felháborodva.
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?