Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Az a baj, hogy nem olcsó s nem csináltathatom meg minden héten mással. De olyan szomorú vagyok. Annyira szerettem volna.
Rábeszéltem a párom s kifizette. Most meg itt vagyok tetkó nélkül s húzogathatom ceruzával minden nap.
Én egy oktatóval csináltattam, aki már 20 éve tetovál. Olyan van, hogy kilőki a szervezet a festéket, de akkor mindenhonnan.......
Így ezt nem értem.
Én ilyat még nem hallottam. Az biztos, hogy az előfordul, hogy a varral együtt kipottyan a szín is, ezért nem szabad erőltatni, hogy a varas rész lejöjjön idő előtt a pilla tőről.
De hogy semmi sem látszik ?????? Ilyet én nem hallottam még.
Az a nő nem tudom mit csinált, de annak a fekete csíknak ott kellene lenni. Adja vissza a pénzed.
Vagyis az alsó szempillatőre??
Mi az, hogy nem jött elő? Az egyből látszik, amint beüti a festéket. Sőt! Élénkebb frissen, mert még nem hámosodik be. Én ezt nem értem.
Néztem a képeidet, de azon nem látszik jól a szemed.
Csinálj egy fotót csak a szemedről, majd megnézzük :)
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy hol találok megbízható kozmetikust, aki sminktetoválást csinál??Szegeden. A segítséget előre is köszönöm!
Rita
Sajnos semmi infóm nincs róla, csak a csajszi, akit láttam tetoválva, ő mondta, hogy hol találom meg :S
Én is elmennék hozzá, mert nagyon szép volt a munkája és a természetessége fogott meg igazán.
Nem tetszik, ha nagyon elütő a kontúr a természetes szájszíntől
Ismeri valaki Péter Kriszti munkáját? A Zsidró Szalonban van...
Láttam a munkáját, de eddig csak 1 lányon, és az nagyon szép volt.
Szia Lindu
másodjára jobb lesz,
nekem a szemem már kétszer volt átütve de még mindig nem az igazi, de egyre jobb. :)
viszont most pénteken mentem volna vissza és úgy döntöttem, hogy nem ennél a csajnál fogom megcsináltatni.
elmegyek egy másikhoz akihez bnőm jár. neki nagyon szép lett a szeme is, a szemöldöke is.
nekem helyenként kidobja, nem veszi be mindenhol egységesen a szememen, se a szemöldökön.
a szám is oylan, hogy a felső ajkamon nagyon erős, az alsón meg egész tűrhető. Ha olyan lenen a felső mint az alsó, nem is lenne nagy gáz..
én nyár végén, mikor már majd tudom, hogy nem megyek napra jó ideig, akkor üttetem át mindenem, addig marad ilyen, már belefáradtam, nem érdekel, kibírom :)
Na, Lindu, milyen most?
Hogy néz ki?
Tetszik? :)
Én marhára élveztem/élvezem, hogy nem kell sminkelnem minden reggel kómásan. :)
Hát elképzelhető, nem vagyok szakértő a témában, csak azt tudom mondani, ami személyes tapasztalatom.
Nekem (sajna) nem világosodott :(
Lindu,szerintm ez ilyen marad, mint most.
De ha sötétebbet akarsz, akkor viszont nyugodtan menj napra vele. :) akkor tuti, hogy változik.
Hát igen, ne is mond, pech.. :(
Ráadásul nekem mindenki ki van tőle akadva, mert a számnak szép formája van, és eléggé teltek az ajkak.
Namost képzelj el egy nagy, csókos szájat, vastag sötét kontúrral. Gáz :(
Sés a szín magától nem változik, majd csak ha a szervezetem elkezdi kilökni a festéket. Úgy egy két év múlva :(
Úgyhogy elmegyek és áttetováltatom világosabbra.
És nap közelébe véletlenül se megyek :)
Fáj is és még a szín sem az, amit szerettél volna?
Ez elég gáz! Változni fog még a szín?
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?