Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Én csak azt tudom javasolni, hogy a legutolsó szempontod legyen a kozmetikus választásánál az, hogy elfogad e üdülési csekket. Itt az arcodról van szó. Ha elrontják, évekig kell viselned.
Szerintem ezen a területen nem elterjedt. Inkább a wellness más ágaiban.
Üdv: kaktusz
Sziasztok,
Tudnátok-e nekem olyan sminktetoválással foglalkozó kozmetikát ajánlani, ahol fizethetek üdülési csekkel?
Előre is köszönöm!
Üdv,
giniver
Szia Cranberry!
Elég nagy személyes tapasztalatom van a sminktetoválás terén. ( Próbáltam már a kézzel készített SofTAp-ot, és a gépinek is több fajtáját.
A jelenlegi ( megelégedésemre szolgálló ) eredményt évek óta tartó sikertelenségek után értem el. Összeségében több százezer Ft felesleges kidobása után. Sajnos a reklámok nagyon megtévesztőek, ezért azt javaslom mindenkinek, csak referencia ismerete után válasszon kozmetikust és eljárást. Sok kellemetlenségtől kíméli meg magát.
Nekem a szám, a szemöldököm és a felső szemhéjam lett tetoválva.
A szájnál félsatírt alkalmaztak. Teljesen természetes színt kértem, mivel az volt a cél, hogy a szám nagyobbnak tűnjön, ugyanis szinte papírvékony volt.
Felül és alul is, szükség szerint kb 1-1,5 mm-el lett korrigálva .
A szemöldököm katasztrófális volt. Teljesen más formájú , hamar kopott és kivörösödött. A korrigált eredményt láthatjátok a fotón.
Kb 2 hete készült a legutolsó tetoválás.
Amit mindenképpen javaslok: Ne az árat nézzétek!
Higgyétek el, többe fog kerülni az olcsó. A minőséghez minőségi technológia kell.
Személyes tapasztalatokkal is szolgálhatok, ha valakit érdekel.
Én is a hetekben költöztem a Barátomhoz:)
Kíváncsian várom már a fotóóót:)
Ha csak kontúrt akarsz és satirt nem, az nem fáj. Hamar kész is van vele a kozmetikus. És szinte nem is érzed. Ha satirozni is szeretnéd,az már picit kellemetlenebb,de ki lehet birni :) Szerintem a szemhéj jobban fáj.
Én kelet MO-n csináltattam,Sátoraljaújhelyben. De olyan messzire sztem nem jönnél el. :)
Sziasztok!!
Tudtok ajánlani jó kozmetikust, aki szépen csinál szájkontúrt? Munkákat is szívesen látnék tőle.. és hogy mennyire fájdalmas.
A szemhéjamat már csibálták alul-felül - annál jobban fáj?
Köszönöm!!:)
Szerintem te anélkül is szép vagy, úgyhogy no para :))
Szivesen.
De szép akarok lenni este!!! :D
N jó, csak alapozó lesz meg max arcbronzosító. :(
Köszike a gyors választ! :)
Hello Csajszikák!
Boldog Karit Nektek:-)
Hát akkor csak pihenj vele, de sztem már nem lesz gáz innentől kezdve. Nekem semmi gondom nem volt vele egyáltalán.
Neked is kellemes ünnepeket és várjuk a képeket :)
Pussz
Nekem Betadine-nal kell kenegetnem.
Reggel annyira be volt dagadva a szemem, hogy fél óráig ki se tudtam nyitni. Parta volt, at hittem rohanhatok az ügyeletre. De estére már gyönyörű lett, csak egy picit piros. Ha lehámlott teszek fel képet!
Addig is kellemes ünnepeket nektek csajok!!! :)
Nah, túl vagyok rajta! :D Majd teszek fel képet, csak még eléggé be van dagadva.
Nem azt mondanám, hogy fájt, inkább nagyon kellemetlen volt.
Mennyi idő alatt gyógyul be csajok?
Hát igen, én nem ismertem, de eléggé megrázott. Hogy lehet bántani egy ilyen szép lányt, el se tudom képzelni.. Irigységből megölte. Mondjuk szerencsére engem ez a veszély nem fenyeget :)) Senki nem irigyli a Quasimodo kisugárzásomat :-DDD
Szerencsére.
ÓÓ,naháát ezzel megnyugtattál :-DDD
Csak épp fen állna mindig az a veszély hogy esetleg nekem is elvágják a torkomat, mint a Szabó Dézynek.
:D
Ki tudja, a mai világban minden lehetséges.
Látod, ha táncoslány lennél akkor nem fenyegetne veszély, azokra mindig szükség van:)))
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?