Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Bennu a klasszikus esete annak, hogy valaki nem tudja elhinni, hogy szerethető. Kerem ha nem is szerlmes belé, szereti és a szeretet általában tartósabb, mint a szerelem. Kivéve Onurt.
Csak egy köszönömöt mondott Onurnak.
Mi "zártosztályosok" már régen tudjuk, de mivel ma van az utolsó rész, bird ki, ha tudod, de ha nem, akkor megírom Neked :)))
Sziasztok, tegnap mind mond Seh Onurnak az orvosnál? Sajnos épp akkor csengett a telefon, levettem a hangot a tv-n, így lemaradtam róla. Azt láttam, hogy Kaan nagyon odavan, Onur pedig eléggé letörve elmegy.
Seh, nagyon önzőn és bután viselkedik, egyáltalán nem nézi a kisfia érdekét, és nem törődik a gyermeke lelkével....rossz anya lett....nálam nem a szimpatikus szereplőként végzi....Bennu döntése sem tetszik...a legkedvesebb a Buhran házaspár lett a végére...ők a leg "emberibbek....és Füszun is kedves szereplő szinte Nadid tükörképe.
Most már tényleg "kifúrja az oldalam" a dolog...hmmm lesz happy"" a végén ...vagy nem???
Talán Seh is azt akarja,mint Nagy-Bandó mondta,hogy a gyerekek beszélgettek a játszótéren az egyik mondta a másiknak,hogy " bizony az én apukám" Erre a másik azt felelte,hogy "Tavaly még az enyém volt!Az förtelmes hacuka rajta,tiszta topisan öltözik Seh.Csoda,hogy szegény gyereke már ráunt az örökös költözésre,a vándorlásra.Onur lánya is megszokta Őket,s szereti is ,annak is nehéz ez a helyzet.Akkor csomagolt volna össze a műtét után s másik városban kezdett volna új életet.Burhan próbálta volna rendbe hozni ,amit az elején elrontott.Neki sem mindegy,hogyan nő fel az unokája.Ez a hülye tyúk folyton a múlttal jön,az már lezárult.Azt hiszi mindenki azzal foglalkozik,hogy mi volt,tudja mindenki mire kellett a pénz.A gyerek majd ha fel nő akkor megérti.Onur is jól megmondta neki,hogy teljesen érzéketlen,mintha egy kóbor macskát vesztettek volna el.Tegnap a mieink,kóbor állatnak fordították.Kaán igényli a nagyszülőket,azt nem tudja megtiltani.Az öreg pénnzel mindent el tud intézni nem hagyná,hogy így tegyen.
nem tudom, minek nézi ez a hülye tyúk a gyerekét? vmi házimacskának???igaz, az sem viseli el mindig az új gazdit...
Kaán-on az látszik, hogy Burhan unokája, szerencsére...
Kaan reálisan gondolkozik az anyja helyett is.Igaza van Burhan-nak valahol,jön egy újabb pasi és az is apuka lesz.Mindjárt Onurt hívta a bajban,nem az anyját.Akivel ha valami nehézség akadt azonnal haza pakolt.Enginnek nem számít,hogy immel ámmal van iránta,de hajt,hogy a felesége legyen.No de még sem lesz az övé.Tényleg vannak a való életben is ilyenek,volt honnan meríteni a filmhez.
Igen, az alapján készült :)
Én majd letöltöm vmikor és megnézem egyben:).
Közben nézem a Katedrálist a tv2-őn,egészen véletlenül,ez vajon Ken Follet regényéből készült?Belekuksizok,érdekel-e a téma.
Eléggé alultájékozottak:)) Nem járnak ide:)
Ma nagyon megsajnáltam Onurt és Kaán milyen édes volt,ahogy dacoskodott,Seh pedig nagyon undi volt, ahogy odanyújtotta az ujját a gyűrűért,ez a pasi tényleg nagyon akarta Sehet,hogy szemellenzőt hord.Szerintem vannak ilyenek az életben is,a karaktarek néha telitalálatok ilyenformán,tényleg az életből merítettek és úgy néz ki,hogy nemzetközi:)
Ekkor kezdődött:
2011.04.14., Csütörök
Hogy fel voltunk háborodva, amikor elkezdtek naponta csak egy részt adni:). Akkor már rég vége lenne...
Így sajnos holnap:(((
A Holdpont.hu-n van egy fórum, ott ma valaki az alábbi kérdést tette fel:
"Van információtok arról, hogy mikor tűzik műsorra a Seherezádé következő évadját?"
Szerintetek ? :))))))))))))))))))))))
Holnap (az utolsó rész) innen folytatódik:
1001 Noc, Epizoda 90, 3 dio
0:55-tőé
Végre nézhető lesz, nem csak 3x14 percben :))).
Nem sokszor érdemel dicséretet a tv2, de ez most nagyon jó döntés volt. :)
Figyelem!!!
Holnap az utolsó rész 17 órakor kezdődik, nem 17,25-kor!! Így aztán kivágás nélkül le tudnak adni mindent.
Kaan egy angyal!!! Imádom...
Holnap papírforma szerint 17.00-kor kezdődik az utolsó rész. 63.36 perc van hátra.
Kaanról egy gyűjtemény:
[link]
Helló Mindenkinek!Szép napot!!!
Ez csak porhintés, a hét elején, meg a múlt héten is volt többször, hogy 17.20-ra hírdette és nem kezdődött csak 25-kor, vagy akkor sem. Csak azért írják, hogy odaragasszanak minket reklámot nézni.
Szerintem a végén a Nadid monológot fogják megvágni, hogy az időbe beleférjen, legalábbis azt a részt, ami alatt már csak a szereplők fényképeit
látjuk.
Na de holnap már okosabbak leszünk.Nagyon fontos részek következnek, amit nagyon várok, hogy szép anyanyelvünkön hogy hangzik.
Kaan ma is nagyon aranyos lesz:))).
Szegény Onur holnap már másképp lesz,s az öreg tatát ott hagyja Seh faképnél.Nem adott választ sem arra kérdésére Onurnak,hogy szereti e a tatát?Kaan legalább megoldotta a kérdést elvitte Onurékat az esküvőre.Jó lenne ,ha egyszer valami formában folytatnák,biztos siker lenne.A tegnapi Szulejmános filmben szerepelt Bergüzar.Abba a fekete hacukában egy idős hölgynek tűnt.
A holnapi rész 17:20-kor kezdődik:).
Szegény Onur, már megint megsemmisülve kullog haza :((((.
Holnap lesz az Onur / Engin "visszavágó", amikor Onur elmegy Kaanért és elviszi az orvoshoz. Ha szemmel ölni lehetne, Engin már Eda sorsára jutott volna:)).
Én inkább feladtam, no meg nem is értettem, hogy miről beszéltek ez komoly történelem, inkább olvasgatom azt, amit a filmröl irogattok:))
További ajánlott fórumok: