Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem nem kell hozzá könyvtár, a neten is megtalálod...
Nekem is fog hiányozni a sorozat, most néztem vissza az utolsó részt...
Régen jártam erre, szeretettel üdvözlök mindenkit!!
Elvonási tüneteim vannak péntek estétől, ezt igyekszem a neten pótolni az újranézéssel.De vígasztal, hogy nem vagyok egyedül...más is kezdi előlről, aztán megint előlről...aztán megint...
Alfa édesanyádat szeretettel üdvözlöm, jó egészséget kívánok Neki!!
További szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek,
sajnos az utolsó pár hét nem terveim szerint alakult, így nem tudtam veletek együtt követni az eseményeket, sőt még a filmet sem láttam :(.
Igyekszem visszaolvasni a dolgokat, megnézni a történteket magyarul, remélem hétfőn-kedden lesz erre elegendő időm :)
Visszapörgetve a dolgokat, láttam Marcsi elkezdted részenként írni az eseményeket, külön köszönet érte, mert - valljuk be - nem kis meló.
Alfa11, Anyukádnak további jó egészséget kívánok szülinapja alkalmából, és én a magam részéről a karamellás torta receptjére vevő lennék.
Hiányoztatok nagyon, igyekszem pótolni a dolgokat, hogy képben legyek ismét.
Ölellek benneteket.
Én kb. ennyit tudtam/tudok az 1001 éjszakáról amennyit Nadid elmond. Bár mióta a filmet nézem, néztem:( és hallottam Onur monológjait kíváncsi lettem. Bár terveztem, hogy a könytárban utána nézek, de még nem tettem meg, de biztosan meg fogom.
Sajna a Suleymannal nem vagyok képben, csak annyira amit itt olvasok tőletek. Mostanság vagy időm nincs, vagy hulla fáradt vagyok. Remélem lesz ez másképpen is, de addig rátok hagyatkozom.
Gratulálok az anyukád 74. szülinapjához.
Reméljük, mi is megéljük azt a kort.
További szép estét mindenkinek. Végre én is ellazulhatok, és olvasgathatok a fórumunkon:))Anyukám ma ünnepelte a 74. dik szülinapját, és úgy mint máskor, most is teljes odaadással sütöttünk nagyon fincsi karamellás tortát. A neten találtam, sajna nem tudom a pontos magyar fordítását ( prevrátená torta ) átfordított torta
valahogy így hangzik. Egyszerű, de ha szeleteljük nem hasonlít a hagyományos tortához, szívesen elküldöm a fényképes menetet, hogyan kell készíteni:)) Gondoltam megosztom veletek az örömömet.
Én a Bitmeyen sarkit már megnéztem és mindenkinek ajánlom, nagyon jól sikerült sorozat és nincs benne annyi negatív rész, mint a Seherezádéban volt.
Igen, a Szulejman nehezebb, ahhoz kell valamennyi töröknyelv ismerete.
Berguzár másképp a következő sorozatában.Inkább ezt vették volna meg, mint az Eva Lunát. De egész jól megérthető a színészi játék segítségével is. Számomra jobban érthető nyelvismeret nélkül is, mint a Suleymán
A címe Bitmeyen sarki.
Ma megnéztem az utolsó részt mégegyszer:). A Nadid szövege alatt felvonultatták a szereplőgárdát. de pl. Jaman és családja kimaradt belőle, pedig Jaman elég hosszú ideig és az akkori szituációban viszonylag jelentős szerepet játszott.
Onur nézése nem volt semmi, amikor Kerem kiakadt a válópere miatt.
Mindenkin nagyon látszik a 3 év külömbség.
Tényleg jó lenne egy mondjuk 2 órás rész ami a jövőt mutatná be, de ahogy mi megírtuk.
Hiányérzetem van, lesz:(((