Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Ma lesz Onur és Seh beszélgetése.
Kíváncsi vagyok rá :).
Üdvözöllek táborunkban!!!
Nyugodjál meg, nem Te vagy a legöregebb!!! Szerintem még én sem vagyok az. Különben is öreg a szekerút, de nem mi!!!
Nálunk aztán olvashatsz hideget, meleget... Én is írtam olyat, hogy most olvasom a szavaimat "guglin". Szóval jobb, ha éccnél vagyunk.
A videódat láttuk, majd olvashatod, hogy töviről, hegyire kiveséztük. Szóval Onurunk mellett külön élmény a fórumunk sok jó emberrel. Reméljük, hogy ennek nem lesz pénteken vége.
Szia,
Üdv. nálunk, itt a zárt osztályon:))).
Jó reggelt Mindenkinek!
Én ma fogom az e heti részeket megnézni, de hála Nektek képben vagyok.
Üdv az újaknak!
Szia ke1948, üdvözöllek közöttünk :)
köszönjük a videót és örülünk, hogy megtaláltál bennünket.
Képes voltam regisztrálni és kivárni a fél órát, hogy szólhassak. Pár napja találtam rátok, és alvás helyett falom a fórumot. Most a 173. oldalnál tartok. azt hiszem, én vagyok a legöregebb a zárt osztályon. Azért regisztráltam, mert szeretnélek benneteket meglepni egy videóval, ami az évadzárók utáni fergeteges bulikról, a kamerák mögött történt.
Ha láttátok sorry.
locikus töltötte fel. 0,23-nál nézzétek meg Onurt,
amint a Keresztapát utánozza. Aztán Kerem és Peride tánca sem piskóta.
Leragadnak a szemeim. Szervusztok, egy vadiúj rajongó a nyájból
Ali-Kemalék verése holnapra maradt, ma még megúszták:))).
Mennyire más szinkronnal, én teljesen azt hittem, amikor a youtubeon néztem, hogy Eda a lakbér ellentételezéseként volt együtt a főbérlővel.De ma kiderült, hogy mégsem.Na mindegy, így járt:).
Burhan honnan jött rá, hogy Ganiék szajrézták el a gyárból az árukészletet?
Köszi, akkor jól emlékeztem, hogy ez a rész következik.
Még ezek után jönnek Kaán akciói, hogy Onur felé kimutassa továbbra is ragaszkodását és Engin érintését folyamatosan hárítja.
Régebben valaki írta, hogy Kaán marad a legnormálisabb, ezzel egyetértek.
Halitról ez régi összeállítás, még 2009-es képek, illetve régebbiek. Azóta az úszógumija már lement.
A Szulejmanban sokat kell "mozognia": lovaglás, kardvívás, íjászat. Ezek edzésben tartják, és még Ali után is szaladgálni kell már.
Szia!
Mi volt ma, ami annyira gyenge volt? Nem látom a héten otthon a sorozatot, majd utólag a neten megnézem.
Nem ma volt,Onur és Engin pengeváltásos szövege?
Megnézem én is azt a linket, ami Halitról szól.
Én bevállalnám azzal a kis pocival,egye fene,ha Berguzar kidobja,jöhet:):)Gondolom a tavalyi nyári szabadság alatt elengedte magát,de a Szulejman forgatásásn látszik,hogy leadta a súlyát és elég izmos,hiszen a szultán harcolt,gondolom feltétel volt az edzett test.
A mai részben hihetelen mennyire nem volt ötletük a forgiknak,hogy milyen szöveget adjanak a szereplők szájába,annyira egyszerüek voltak,mint a facsipesz.:)Nem csodálom,hogy a végére elfogyott a török nézőtábor egy része,gondolom nálunk is.Idegesítően gyenge a történet is.De azért hiányozni fog nekem is.
Helló Mindenkinek!
Ajánlok a figyelmetekbe a YT-n egy videót! Sok jó, de rossz is van benne. 1.20-nál láthatjuk csak igazán, hogy a mi Onurunk/Halitunk is csak emberből van. Hátha így könnyebb lesz leszokni Róla!!!