Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Szia!
Ibrahim és Szulejman közötti vita a vezér biztonsága miatt van. Ezenkívül Ibrahimnak nem tetszik, hogy a szultán nagy területetket akar egyszerre elfoglalni. Igen, jövő szerdán, 21-én lesz a következő. Gondolom, a jövő héten már a mohácsi csata is lemegy.
A szultán Mustafával is nagyon keményen beszélt, hazaküldte, de a szövege az volt, ne kerüljön a szeme elé. A kisfiú is jól játszik, de már nem sokáig lesz.
A Szulejmanra visszatérve,látszik,hogy a pápa az intő hírekre sem mozdítja magát,kb. úgy viszonyul a témához,hogy térdre,imához.Ezért vesztünk mi oda...amit gondolok erről,azt lenyeltem.
Hja,nekem ment folyamatosan,néha volt egy kis akadás,de folytatta,ugrotta,kétszer dobott ki,de akkor újra kiléptem és beléptem és oké lett,éppen most a végénél csinálta ezt,de a reklám alatt,úgyhogy rendes volt:)
Na ez a porhintés,mert a szlovákoknál ugyi most voltak ott,tehát van az a pénz,de a tv2-nek nem volt,ennyi!
Úgyhogy nem hiszem,hogy verekedni kellene az első sorért!:)mert tuti,hogy már a sorozat után nem hívják meg őket.
Hú,véget ért,lelőtték Szulejmant,de nem hal meg,mert még lesz 24 rész:) ezt legalább már tudjuk,nem tudom,hogy Ibrahim végül miért lett kegyvesztett,mert éppen összeveszett vele.
Gondolom egy hét múlva lesz a folytatás.
Valahogy kitaláltuk, hogy kiről lehet szó:)))
Reméljük eljönnek, s bár nem vagyok egy "csápolós" típus, csak beverekdném magam az első sorba, persze Veletek együtt.
Nagyon okosan azt kihagytam, hogy Berguzalrol írtam!
Azt írja a heti epizód, hogy nem sok hiányzott ahhoz, hogy a sorozat vetítése alatt ellátogasson Magyarországra , de rengeteg elfoglaltsaguk volt, nyáron pedig fontosnak tartották, hogy együtt legyenek hármasban. Reméli, hogy lesz még alkalom!
Nálam is akadozik folyamatosan. Mit csináltam rosszul, vagy az internetem sebességével van baj?
Na bepótoltam az elmaradást. Eda még a halála pillanatában elvetemült.
Nadidnak igaza van, egyszer fel kell nőni, nehéz, de csak úgy tanul meg valaki a saját lábára állni, ha elengedik a kezét.
Nagyon sajnálom Onurt, szívesen megvígasztalnám:)))),
Amúgy pedig Buraknak igaza volt, ennyit mondania kellett Onurnak.
Sziasztok!
Én is nézem a Szulejmant, már tegnap este megírták, hogy ma kezdik vetíteni.
Ha van még erőtök utána is filmet nézni, akkor nézzétek meg ugyanitt 23 órától (az otthon 22 óra) a Senziz Olmaz sorozatot. Hétfőn kezdődött, nagyon jó és a színészek is jók. Onur Saylak különösen jól játszik, de a többiek is.
Burhan sorozatot reklámoznak:))))Csicsöri neked szépen folyamatosan megy? Nekem leáll néhány másodpercre, nemtudom mit csináljak, vagy mit csinálok rosszul:(((
Éppen írni akartam, hogy folytatják ? 23:00 óráig???:)))
Ó,még jó,hogy visszanéztem ,mert megy tovább,adják az új részt,haaaa,de jó.Legfeljebb majd beszélgetünk jövő héten erről.Gondolom,akkor mindig szerdán lesz hetente.
Ez nagyon jó,hogy feltetted,mert legalább itt lehet majd nézni élőben a Szulejmant,vagyis a "Csodálatos századot",ami nekik az volt,de nekünk sajna elég szomorú.
Az utolsó részt ismételték meg,úgy emlékszem,hogy tyutyuka azt írta a múltkor,hogy 16-án kezdik az új évadot,ezek szerint pénteken este 7-kor,gondolom,de ha nem jó,majd kijavítotok.
Most legalább megnéztem az utolsó részt akkor újból,érdekes ,hogy a reklámidő alatt megy a sarokban a számláló,hogy mikor folytatják a filmet,no ezt nálunk is bevezethetnék,mert akkor lehet elmenni kávét-teát főzni,egyéb ügyek,stb.
Itt online nézhető 19 órától a " Csodálatos Század"
show - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle
www.yildiz.tv
Sziasztok! Először is üdv az újaknak, jó kis csapatot találtatok! :) És ahogy már többen is mondták, remélem péntektől nem szűnik meg ez a jó kis közösség! Nekem úgy alapjáraton egész tetszett a mai rész, az elmúlt pár részhez képest. Az egyik ami érdekes, hogy most nem Burhan, hanem Nadide a keményebb, de most teljesen jogosan, és igaza volt. A másik ami nagyon megmaradt bennem és meghatott, amikor Onur rákeres a sehrazat aksalra és azt mondja, hogy talán soha nem szerette Seh. Na ott kész voltam, meghát a beszélgetésük. És már csak 2nap :( Esküszöm, mintha a héten még a napok is gyorsabban mennének.
Szegény Burhanék, elgondolkodtam, hogy borzasztó egy helyzet:(( őszintén én nem tudtam volna az ilyen szituban hogy dönteni, ez szörnyű tett:(((
Ha jól számolom a mai résszel együtt 145.13 perc van még hátra. Ez min.48 perc lenne részenként.Hát majd meglátjuk mit csinálnak vele, sajnos nem is olyan sokára.
Eda kukucsát a lépcsőn én is láttam, nem volt kivágva.
De hogy még az utolsó részben is mennyi fölöslegesre pocsékolták az időt és a pénzt....de nagyon sok fontos is egybe van sűrítve.
Szerintem ez a tegnap előtti részben volt :)
De jó lenne, a pénteki pepecselésük nem fog hiányozni senkinek:))
Ari vagy:)) Légy üdvözőlve:)
Dehogynem vágnak,a tegnapi részből is kivágták,mikor Eda szeretett volna kislisszanni a házból,de ott ült a pasi,akit megbízott a tulaj és beszélget egy lakóval,ott kukucskál Eda a korlátnál egy darabig..szóval ezt kivágták,mindjárt a kocsijába ülést mutatták,így persze belefér majd a 3 részbe a történet.
Kereskedelmi tévénél? Majdnem fél óráról van szó. Ha 42 percet 60 perc alatt adnak le, akkor annak a majdnem 70 percnek kell "helyet" csinálni, úgy 90-et. Remélem, Rubint Rékáék nem főznek aznap. :)
Vagy csökkentik a reklámokat :))).
Ahogyan állunk most, és amennyi a sorozatból még hátravan, az nem fér ki 3 szokványos hosszúságú részre. Valamelyik hosszabb lesz, mert máshogy nem jön ki, és remélem, nem vagdosnak ki belőle jeleneteket.
Ma lesz tényleg ott kinn a parton Onur és Seh beszélgetése.Ma már kezükben tarthatták volna a saját babájukat.De ez hidegen hagyja Seht,mintha egy macskát veszítettek volna el.Burhan pedig a koránál fogva előre látó.Sejti a kezdet kezdetén,hogy Ali Kemal rossz úton jár.Mehet simán dolgozni a Tashánba,mint más.Még ezt sem érdemli.
Szia, Isten hozott az Onur-bolondok táborába!
További ajánlott fórumok: