Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Ha nem tudnék a hónapokkal ezelőtti eseményekről, akkor nyugodtabb volnék, de így erődemonstráció jellege is van. Ne tűnjék összeesküvés-elméletnek, de Kenan részvétele, fontos volt a hatalom számára a példa statuáláshoz. :(
Sziasztok!
A drog kommandó akciójára már hetek óta készültek. Az, hogy híres emberek kerültek közéjük, minden országban természetes. Most nagyon összehangolt volt minden, tudták, kiket kell figyelni, ki melyik városban volt és egyszerre indult az akció Valamennyi török TV csatorna híreiben főtéma. Az elfogottakat először kórházakba vitték drogtesztre és csak azokat vitték repülővel Isztambulban, akiknél pozitív volt a teszt (Ankarából, Cesméből, Bodrumból, Antályából) "repültek" a drogfogyasztók az Isztambuli központba.
Ha nálunk csinálnának ilyet, szintén hatalmas fogások, neves emberek lennének benne.
Majd mindenki kifizeti a nagy gázsijából a magas büntetést és végez valamilyen közmunkát. Bár, még folyamatosan nő a letartóztatottak száma.
Mindegy, kiről és milyen ok miatt fogyasztott, egyiket se sajnálom. Hatalmas mennyiségeket szedegetnek most össze a rendőrök.
szinten--fan üdvözöllek! Felőled még nem hallottam.A saját gondolataimat írtad le .Mióta tudom tőletek a hírt,nem megy ki a fejemből.Nagy csapás ez!El tudom képzelni a visszavágást,de ez embereknek életébe,karrierjébe kerülhet.Remélem,Halit lemond távolabbi "életcéljáról!"
rittynt! kormika! A 10385 és a10387-es tájékoztatásotokat nem tudom elérni. Tegnap a lányom megmutatta hogyan, feljegyeztem,de mégsem tudom behozni őket-
En sajna meg azt is el tudom kepzelni, hogy ez szervezett uldoztetes a szineszeknek-filmkeszitoknek azert, mert kialltak a tuntetok mellett. Egy csomoan udultek ott Bodrum, meg Cesme kornyeken, ahogy mutattak oket. Megha csak tanukent is vittek be oket kikerdezni, ugy csianltak, hogy a sajto minel jobban befeketitve irja meg. Arra, hogy szervezett drog-bunozesben vennenek reszt, sztem meg idejuk sincs. Meg a vegen Haliteket is belekeverik...
[link]
az összes török sajtó ezzel van tele:
Drugs működés Isztambulban
Player Kenan İmirzalıoğlu, Bala kerületben Ankara tartoznak a családi otthon tartóztattak le és küldtek Isztambulba
Player Kenan İmirzalıoğlu 's Istanbul alapú része a kábítószer-működés az ankarai 's Bala városi ház tartozó család letartóztatták Isztambulban "a küldik. Ankara Biztonsági Igazgatóságával Anti-csempészet és a szervezett bűnözés Branch csapat, a kábítószer-tevékenység Isztambulban, İmirzalıoğlu " nu Ankara Bala kerület tartozó családi ház a falu Üçem őrizetbe.
A Istanbul Kábítószer rendőrség İmirzalıoğlu szállított repülővel Isztambul küldött. - Ankara
Hol olvastátok a hírt, én nem találom.
Gyeretanultkek! Ez nem lehet igaz.Kenan nem tehetett ilyet!Nagyon sajnálom őt,ha valóban őrizetbe vették.Látjátok,elért egy bizonyos életkort,és egyedül van.Hiába is,akkor sem talált r,jóképű,tanult,sikeres színész, nincs társa,nincs kihez hazamenni.Lehet körülötte száz manökken, akkor sem talált rá a neki megfelelőre. Berg foglalt,pedig neki ő jőnne be.
Én is olvastam, de remélem hogy csak félreértés lehet.Kenan nem úgy néz ki, legalább is a tekintete nem olyan.Habár ez a túlhajszolt ütem náluk.Az a kép, amit 2-3 hónapja láttunk részegen, az elég gáz volt!! Vagy lehet, hogy nem is alkohol tette azt a hatást?Remélem,hogy valahogy kikerül ebből, mert az akár a karrierja, akár Karadayi látná kárát, Allah óvja ettől!!
Kenan İmirzalıoğlu és meredek Apak'a sokk fogva!
A mai bomba robbant közösségi magazin. Két neves lefoglaltak. Mert a gyógyszer.
Öblíteni gyógyszer működését a világ showbiznisz. Köztük van egy nagyon híres nevek, beleértve Kenan İmirzalıoğlu'nun gyógyszereket letartóztattak. Kenan İmirzalıoğlu'nun nyaralni őrizetbe állítólag tenni. híres nevek, hogy a fogvatartottak, * folyó Erdogan * Ilker Aksum * Sahin Irmak * Sarp Apak * Musician Mehmet Erdem * Kenan İmirzalıoğlu * Gokce Ozyol * Engin Altan síkágyas * Ersin Korkut * Bart Küçükçağlayan
Kábítószer Bűnözés Branch csapatok, amelyek a forgalomban lévő gyógyszerek kezdett torbacılara. A vizsgálat feltárt számos kábítószer-kereskedők, és a neve is kiderült, hogy a kapcsolatot az emberekkel. Ható ezt, a csapatok, híres játékos, köztük Kenan İmirzalıoğlu és a fogva tartott számos a meredek Apak. állapotfelmérést át, a gyanúsítottak hoztak Rendőr-főkapitányság a kihallgatás. NEM TUDJA! híres színész Sarp Apak sırasınsa valaha készült biztonságos , "miért tartották fogva ? " arra a kérdésre, " nem tudom, semmit a pillanatban , "felelte. Apak, " Te drogoznak? " Ha a kérdés maradt megválaszolatlanul. megtudta, hogy a művelet számának növelése őrizetbe. EZ VIEW fogva tartás
még egyszer:
Na most kapaszkodjatok Kenant letartóztatták valami kábítószerügy miatt, ez nagyon gáz, elfognak a rajongók fordulni tőle, mi lesz most a Karadayival......
Na most kapaszkodjatok Kenant letartoztatták valami kábítószerügy miatt, ez nagyon gáz, elfognak a rajongók fordulni tőle lesz most a Karadayival......
Nem úgy gondoltam, hogy tényleg szerette, de valószínű, hogy akkor úgy érezte, hogy szereti, legalábbis én a legjobbakat feltételezem róla, csak hát nagyon hamar rájött, hogy ez nem igazi szerelem csak egy szalmaláng.......
Az új tagot köszöntöm itt a nálunk.......sok sok szeretettel.
Az Aliye gyönyörű film.Itt sok mindent megtalálsz afilmről.Keresd a kb.35-50 old körül Ilona tájékoztatását , rrészletesen meg lehet tudni, mert én is állandóan kérdeztem és kaptam választ.Halitnak szerintem Gizem ilyen pótcselekvés lehetett,lehet, hogy ezzel palástolta Berghez fűződött érzelmeit...Mindketten rájöttek az esküvő után és ahogy Gizem mondta 3-3 hónapig tartott.Egy igazi szerelem azért nem ilyen rövid.Én olvastam Gizem oldalán, hogy 2006 őszén ismerkedtek meg egy vendéglőben-szerintem Gizem kinézte magának.Egy pincér közvetitésével odaült Haliték asztalához, mert azok lehet, hogy az Aliye befejezését ünnepelték.Már másnap reggelizett Halittal és egyből nagyon szerelmes lett!Gyorsan rástartolt és felpörögtek az események, ott már Halit besétált a csapdába.Szóval az nem lehet igaz amit irtak, hogy több éves kapcsolatuk volt Gizemmel.
Kedves O.Eta
A teljes történet nagyobb részéről hiányos az ismeretünk, és reménykedjünk, hogy legalább a nyilvánvalónak érezhető részletek, valóságosak.
kormi!Azt írod,hogy Halit szerette az Exét?Akkor miért vált el tőle szinte azonnal?Én eddig úgy tudtam,hogyBerg volt a nagy szerelem a forgatás kezdetén is.Egyre bonyolultabb számomra a sztori
Gabriella Tünde!Én már néztem az Aliyét ,de hiányosan,mert véletlenül akadtam rá.Zöldfülüként nem tudtam hol keressem,s akkoriban még nem tudtam Rólatok és az internetről sem sokat.Különben Halit miatt néztem, ameddig tudtam.Más.Írtam,hogy Haliték Csehorstágban vannak,de senki sem reagált rá.Úgy megörültem,hogy én is tudok nektek valami újat mondani.
Üdvözlünk a rajongói táborban!Lassan minden csatorna fogja vetíteni a Seherezádét.Mindenkinek tettszik.Sajnos a másik filmjét a Bitmeyen sarkit még nem vették meg,nagyon szép film.Jó a másik főszereplő is Bülent Inal,s szép is Bergüzar itt is.Pár szép filmet nem ártana a törököknek vele készíteni,vagy folytatnák a Seherezádét,hogy mi lett a többiekkel?
Pont ezért néztem még be, de megelőztél. Szeretettel köszöntünk és köszönjük!!
Üdvözöllek benneteket,új tag vagyok a fórumon, de a kezdetektől olvasom. Nagyon tetszenek a hozzászólások, mivel a sorozat is nagyon tetszett, tetszik.Az interneten is már többször megnéztem. Én is úgy vagyok vele, mint az előttem szólók, hogy nem lehet megunni ezt a filmet.Most is azért regisztráltam, hogy tudassam, akit érdekel, hogy holnap a FEM3-as csatorna 6,55-kor kezdi vetíteni a Serherezádét!Igaz talán kicsit korai a kezdés, de talán lesz aki majd nézi.
Kedvesem, nem haragszom, csak magamat hergeltem fel, hogy kapásból nem tudom visszakeresni a jobb képet.
Ide már az előbb is leírtam az életrajzának a linkjét, de kiemelték.
Ez az utolsó bekezdése:
2008-ban feleségül vette gyönyörű kedvesét, Gizem Soysaldıt, akitől másfél évvel később el is vált. 2009-ben feleségül vette Bergüzar Korelt (sorozatbeli kedvesét, aki mellesleg előző esküvői tanuja is volt). Nem sokkal később megszületett kisfiuk, Ali.
Ha a gugli keresőbe beírod Halit nevét, a Sztárlexikon anyaga az első amit felhoz, abban találod az életrajzát, onnan idéztem.
A képen továbbra is dolgozom, remélem nem vették le.
Kedves Eta, szerintem Halit szerette az első feleségét vagy legalábbis úgy gondolta, hogy szerelmes belé, különben nem vette volna el feleségül, főleg, hogy látta a szülei rossz házasságát. Meg hát szép is volt a felesége, és állítólag okos is, elvarázsolta Halitot, de tudod azt szokták mondani, hogy könnyű egy pasit megszerezni, főleg, ha még jól is néz ki a csaj, de sokkal nehezebb megtartani, amikor elmúlik a rózsaszín köd.
Ficánka bocsáss meg, nem akartalak megbántani, nekem úgy tűnik, hogy montázs, de aztán lehet hogy tévedek,sőt.... ma már olyan a technika, hogy bármit lehet, de tényleg nem állt szándékomban kétségbe vonni az állításod....ne haragudj!
elolvastam "történelmi hiányosságom"pótlésára a cikket,a mai Hürremet ki nem állom,a csudába vele
Kedves vitatkozók !
Ki vagyunk szolgáltatva az ellenőrizhetetlen forrásoknak amelyek olykor érdekeltek s botrányok közlésében, vagy jóbb esetben csak egy fordítási hiba továbbítói.
Történelmi hiányosságaink pótlására egy jó cikk Hürremről és Szulejmánról, ha érdekel valakit:
[link]
Kezdjük azzal, hogy most is, meg korábban is csak találgattunk. Ki hogyan értelmezett dolgokat a süket "gugli" fordításból. Ha azt írták, hogy kapcsolat, nem biztos, hogy azt kell rajta érteni, amit mi értünk.
Ha magát a cikket rögtön törökből fordítjuk, akkor sem lehet szó szerint érteni, mert egy-egy szónak lehet más értelme is, mint pl. a magyarban is.
De Kedvesem, most nem mindegy?? Az igazságot úgyis egyedül csak ők tudják, meg a hozzájuk közelállók.
Ficánka!Azt írta az Epizód,hogy húsz éves volt amikor elvette.Hét éves kapcsolat,gyerekként udvarolt a lánynak?Egyre bonyolultabb.Lehet,hogy el kellett vennie?
Én valahol olvastam egy életrajzi írást arról, hogy az exel már hét éves volt a kapcsolata, amikor elvette.Mi anno, korábbi fórumozók, úgy gondoltuk, hogy Tan miatt adta fel a reményt és azért vette el végül az exet.
Kormika, neked hogy bizonyítsam, hogy nem írok hüleségeket össze vissza?? A kép nem szerkesztett!! Megkeressem azt a bizonyos másik felvételt?? Akkor el fogod hinni??
További ajánlott fórumok: