Segítség... szerető lettem és vagyok (beszélgetés)
???? Mostani??? Nekem ez a mostani az egyetlen...előtte férjnél voltam....
AMúgy az utolsó is....))))
egy férfi elhagyja afeleségét ha már nem szereti!!!mindnennek ez a vége és ezen kell elgondolkozni!!
és igen...mindig a nő a k...va és nem a férj a szemét mert kettős életet él.szoval mindenki ezerszer gondolja meg hogy vajon mennyit ér egy olyan férfi aki még azzal sem őszinte akit egyszer már elvett feleségül
Kértem,hogy érdekeljelek?Nem is szóltam hozzád,mert nem érdekelsz.
Azzal,hogy belémkötöttél önmagadnak mondasz ellent.
Ennyi!
Hát,igen.Most ez a véleményem.Mert nagyon elítélem a megcsalást.
De lehet,hogy pár év múlva én kerülök ebbe a helyzetbe...mindig változik az ember.
Nekem őszintén a férj furcsa.Mert egy ilyen nőtől menekül az ember...ő meg vele van.
Tudom,hogy a szerelem vak,de azért ez elgondolkodtató,nem?
Hogy őszinte legyek, nem is érdekelsz, sem te sem a nem létező tapasztalataid.
Ezek pedig az én normáim!
Talán segít a fórum, megláthatod a helyzeteted más szemszögéből is, ráébredhetsz olyan dolgora, amit eddig nem vettél észre.
...de sajnos nem úszod meg azt, hogy valaki beléd rúgjon...
Köszönöm, de nekem nincs szükségem segítségre. :) félre ne értsd!
Nem ne érts félre nem bántottál meg....Átéltem 14 évi házasságmba, ugyan így vélekedtem mint Te..sőt megszóltam mindenkit. De a saját bőrömön megtanultam...nem szabad....az ember könnyen ítél más esetében. Látod a sajátomban nem tudom mit kellene tennem....itt téblábolók...mást mondd az eszem, és mást a szívem.
Nagyon jó ez a fórom mert a sokféle vélemény mutat egy irányt..és hidd el jó hallani, és remélem segít is. És kellenek a kemény kritikák...segítenek
Egy szónak is ezer a vége, lehet vagdalkozni. De felesleges. Aki nem volt ilyen helyzetben soha nem tudja meg mi az.
Asszem mindenki azon van hogy segítsünk egymásnak, nem azért hogy lehordjuk a sárga földig.
Szerintem beszélnetek kell hogy hogyan tovább, ez tényleg nem állapot. És ha ez a nagybetűs szerelem, akkor lépni fog.
Én vagyok az,akit nagyon nem érdekelnek a társadalmi normák.
Ezek az én normáim.És nem megbántani akartalak vele.Csupán leírtam a véleményemet.
Hát igen,mindig jobb egy olyannal beszélni aki már megtepasztalta dolgokat.nekünk született ebböl a kapcsolatbol egy kisfiunk ugyhogy valahol mostmár nem lehet vége ennek a dolognak soha.
pedig szerettem volna esküvöt meg boldog családot és rengeteg gyereket.szoval nem vezet jora...de kérdezz csak ha szeretnél valamiről beszélgetni
Hát nem egy kellemes szeretőnek elnni és nem is a legszebb dolog.én is az voltam kb.3évig és nem volt egy remek dolog.rengeteget szenvedtem,de egy csomo dolgot tanultam belőle.
a férfiak általában hazudnak,mégha ugy is gondolod hogy őszinte veled.erre pedig csak akkor jössz majd rá ha vége lesz.regényt lehetne irni ezekről a dolgokrol....
Nem ismersz,úgyhogy nem tudhatod!
Amúgy meg nem kell tapasztalat,ahhoz,hogy véleményt nyílvánítsak szerintem!!!
Ok..értettem..tudom önmagamba kell rendetraknom.DEEEEEE..hidd el segít ez a főrum is..a véleményetek...
Ha netán tudok segíteni a Te slamasztikádra szólj...
én nem tudok tanácsot adni és nem is akarok, felelőtlenség lenne... na meg fölösleges is, hisz Te vagy abban a helyzetben, nem én, Nálad jobban senki nem tudja mit kéne tenned.
amúgy elég nagy szarban vagyok én is, ezért valahol megértelek.
Igen megértelek, de lépni kell. Beszéljétek meg, mi legyen, határozzatok és cselekedjetek a szerint. Ha szeret veled megy. Egy zsaroló feleség nem tarthatná vissza. Ha hezitál, hagyd a fenébe, nem ér az egész annyit. Fiatal vagy még, hidd el találsz magadnak méltó párt, aki mindent megtesz érted.
Az első lépés a legnehezebb, de pár hét és röhögsz az egészen.