Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem... (beszélgetés)
Persze, sokkal egyszerűbb most is másokat hibáztatni. Pfujj, csúnya dögök vagyunk, mert megnéztük a képeit. Mivel elvileg egy felelősségtudatában élő felnőtt nőről van szó, ezért talán az az opció is felmerülhetett volna, hogy válogassa meg jobban a képeit. A legkisebb szösszenet, hogy mi itt mit gondolunk, de ha pl. munkát keresett, akkor szerinted a lehetséges munkaadó nem tudott ugyanígy rákeresni? Ahelyett, hogy valaki rinyál, hogy ne ítélkezzenek az emberek meg de car és igazságtalan a világ, összeüthetne egy olyan profilt, amiről nem az üvölt mindenkinek hozzáférhetően, hogy ordas r!banc.
Lehet vagánykodni ezzel a vállalom magam szöveggel, csak akkor ne vegye zokon az illető, ha kritika is éri.
"Inkább abortusz, mint hogy a kukába dobják"
NEM! A kulcsszó: MEGELŐZÉS!!!!!!!
Ja! És gondolkodás. Önismeret. Informálódás.
Belezavarodtam a számokban. Most 26 vagy, azt írtad, az előző kapcsolatod 7 éves volt, ezzel a fickóval 1 éve vagy.
Most meg azt, hogy sok éven át nem tudtál teherbe esni 3 év próbálkozás után sem.
Áruld el kérlek, hány éves a kapitány? ;)
Jaj lányok kemények vagytok,hogy igy lenyomoztok valakit!Az en helyzezem sem konnyu es rajöttem nagyon nehez pár mondatban leírni a bajodat!Nem tudom mi igaz mi nem de szerintem ítèlkezni es rosszindulatoskodni kár!Szerntem az is gáz hogy idegenk fényképèt turkálja valaki és az alapján itelkezik ,nekek is vannak szar kepeim ne is nzzetek legsszi :)
Szerintem mindenkinek jar egy uj esely en is ismertem olyat akinek 6 abortusza volt,nem ertek vele egyet de jobb mint mikor a kukaba dobjak!
Ilyenkor az is felmerül bennem, hogy valaki nagyon utálhatja azt a bizonyos Líviát. Pedig talán egyszerűbb lenne elfogadni, hogy hülyék voltak, vannak, lesznek.
Ha tényleg ő az, akkor nem hiszem, hogy a szőnyegrojt szöge volt a gond. Aki ilyen disznóólban fényképezteti magát és még fel is tölti, az biztos nem a maximalizmusról és a rendmániáról híres.
Huuu ,én is megnéztem a profilt, a képeket....ajajj egy jó tanács 4hónapos kismama vagy...ugye?szerintem szedd le a képek javát...
olvasom az elejétől a topikot,nem akartam hozzászólni,mert nem tudtam eldönteni,kinek adjak igazat,és nem szoktam képekről ítélkezni,de így a hozzászólásaiddal,azért egy kicsit negatív képet ad rólad-és a személyes véleményem,hogy lehet anyukád és a párod,csak kicsit helyes útra akar terelni,bár a párod módszereivel én sem értek egyet-DE ha TE HAGYOD??!!
Köszi köszi emberek, megadtam a választ a kérdéseitekre én távozom is ebből a fórumból, mert értelmét vesztette :)))
Sikeresebb évet kívánok Nektek, mint a tavalyi volt! ;)
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a pasik 1-2 év múlva teljesen megváltoznak a kapcsolatban?
- Ha teljesen lemond az apa a gyerekéről, később megváltoztathatja döntését?
- Ultrahangos vizsgálattal teljesen megállapítható a terhesség vagy annak hiánya?
- Te elmondanád-e a kislányodnak, és ha igen, mikor, hogy a terhességed alatt mind a nagyszülei mind pedig az apja teljesen cserbenhagytak?
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Két majdnem teljesen egyforma terhesség. Valószínű ugyanolyan nemű gyermek fog születni?