Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem... (beszélgetés)
Ne essék félreértés! Nem normális, hogy kivágjuk a párunk cuccait.
Viszont: "Persze terveztük a párommal..."
Akkor ez most milyen véletlen?!
Erre kiderül, hogy ez már nem is a harmadik, hanem a negyedik "véletlen" teherbeesés.
Nyugodtam mondjátok, hogy csökött az agyam.
Hűha! Te együtt éltél valakivel, aki 2 gyereket elvetetett veled? Én úgy látom, te olyan természet vagy, aki meghunyászkodik a másik vasakarata előtt majd utólag valahogy az elviselhetetlent is megmagyarázza még saját magának is.
Azt írod, ez a pasi eddig kedves és aranyos volt, ez ha jól értem 1 évig tartott. De most sajnos, nem kedves és nem is aranyos többé, pont most, amikor a kapcsolatotokban először együtt szembenéztek egy közös feladattal, egy közös felelősséggel. Ő az első nehézség láttán - már ha nehézségnek lehet nevezni, ha a terhes és hányingerrel küszködő feleségnek még a szülinapon sincs kedve semmihez - üvöltözik és a ruhákat kidobálja az ablakon. Nálunk kis milliószór volt már olyan, hogy valamit elterveztünk, aztán egyikünk vagy másikunk beteg lett, vagy fáradt volt, vagy csak inkább mást szeretett volna csinálni és akkor hát mást csináltunk, egyikünk sem kezd el tombolni, hogy nincs az, amit ő akar. Majd legközelebb, azt jó. Ha éppen nincs valakinek kedve bármilyen klassz dologhoz is, akkor nincs is és kész, legfeljebb összebújunk a nappaliban és csak nézünk ki együtt a fejünkből. Egy párkapcsolat nem az egyik vagy a másik vasakaratán múlik, hanem a két ember közös élete. Nem jelent semmit, főleg feladatot nem egy másik programot kitalálni mert nekem vagy neki nincs éppen kedve még sem hozzá. Ez a legkisebb probléma az életben!
Ráadásul a 81. hozzászólással megspékelve!
Szerintem 3 terhesség már nem véletlen!
Hát erre most inkább nem írnék semmit :S nagyon "rossz" emberekkel sikerül neked összekeveredni
A volt párod -ahogy írod- elvetetett veled két gyereket és te még utána annak akartál gyereket szülni? aztamindent, te vonzod az ilyen önző, akarnok kötsögöket...
Értem. Szóval már ott is csak a pasi volt a ludas. Csak gondolom, csak rajta múlt kétszer, hogy terhes lettél, csak ő akarta az abortuszt, csak ő fáradt bele a másik gyerek csinálásba.
Most is mindenki más hibás, te meg cfsak a szegény szenvedő fél vagy, akit illene piedesztára állítani, mert nagybetűs ANYA leszel.
Akkor a megérzésemmel nem vagyok egyedül :P
De amúgy zagyvaság a sztori fele.
Költözzenek össze ők!!! Akkor lehetnek zsák meg a foltja. Csak azt tisztázzátok le, mit mondtok majd a gyereknek... :(
Basszus, ez abszurdum.
Nincs mintacsaládom, sőt, de nálunk mindenki a saját gyereke mellé állt, még akkor is, amikor már sok éve éltek a gyerekek kapcsolatban... Nekem ez a normális. Lehet, hogy akkor mégsem ez a normális és az én családom ebben is abnormális? :o
"...ám a vicces volt rögtön az első hónapban terhes lettem..."
Mihez képest az elsú hónapban?
???
... és még egy-egy elejtett kifejezés az első hozzászólásban.
Nekem ez nem egy véletlennek tűnő teherbeesés.
Hmm... Tudod, mit csinált az én Felem újév napján?
Mivel 3-án volt a szülinapom, de aznap már dolgoznia kellett, újév napján tortát csinált nekem! És még csak állapotos sem vagyok!!!
Ez a pasi sosem volt önzetlen - max. ígért fűt-fát... Fedél kellett neki? Nem tudom. Ezt neked kell meglátnod. Már ha legalább utólag látható.
Te viszont nagyon kemény árat fizetsz a "vakságodért". :(
Ha már hátrál a kiíró is, hogy nincs minden a másikra írva és egy év alatt nem elhet kiismerni, akkor nem hiszem, hogy nem voltak jelek. Csak így drámaibb a fórum.
Amúgy érdekes, hogy hogy lehet valakit jó apának tartani, ha még nem volt apa. Azt hiszem, ilyen ítélőképességgel nem nehéz nagyot tévedni.
A nagymamádhoz nem költözhetnél? Fontos a nyugodt várandósság.Arról nem is beszélve,ha a párod most ilyen,akkor mi lesz,ha megszületik a baba.Neked is,a babának is nyugalomra van szükségetek.
Gyerektartást gondolom kapnál,meg gyes,családi pótlék,ha szerényen is,de ki lehet egy rövid ideig húzni vele.Esetleg ha nagyidra rá lehet bízni a babát,gyes mellett vállalhatnál 4 órás munkát.
Semmiképp ne maradj ezzel az emberrel,csak rosszabb lesz :(
Mindenesetre meghallgatám a történet férfi szereplőjét is.
Egyébként ha nincs munkám, egy drága iskolát csinálok éppen, akkor nem engedem meg azt a luxust magamnak, hogy terhes legyek.
Ez akkor is nehéz, ha normális, családapának való férjről/párról beszélünk.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a pasik 1-2 év múlva teljesen megváltoznak a kapcsolatban?
- Ha teljesen lemond az apa a gyerekéről, később megváltoztathatja döntését?
- Ultrahangos vizsgálattal teljesen megállapítható a terhesség vagy annak hiánya?
- Te elmondanád-e a kislányodnak, és ha igen, mikor, hogy a terhességed alatt mind a nagyszülei mind pedig az apja teljesen cserbenhagytak?
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Két majdnem teljesen egyforma terhesség. Valószínű ugyanolyan nemű gyermek fog születni?