Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem... (beszélgetés)
No várj, tehát Líviának 1 abortusza volt tini korában, mikor elváltak a szülei, 2 volt neki egy másik kapcsolatában, ahol a faszi nem akarta, ezért elvetette őket.
Aztán találkozott ezzel a mostani fickóval, aki 1 évig überaranyos volt, majd a terhesség 4. hónapjában kimutatta foga fehérjét.
A sulis, anyagi rész még nekem sem tiszta.
Hát így. :P
Ez mondjuk nem a témához tartozik, de én a legtöbb genyóságomra ráfogom, hogy véletlen volt. Akkor is, ha tervezett, sőt erősen megtervezett :DD
Ezt nem tudom hogy lehet összehozni.
:)
Ha neked sikerült egyértelműsíteni, akkor okosabb vagy nálam.
Ez olyan béna troll húzás. Miért kell ilyen ócska hátráló kiskapukat hagyni, miért nem lehet azt a szerencsétlen történetet rendesen kitalálni?
Ráadásul szemét ex palival, nem túl megértő anyával ...
Nehéz az élet! Nem egyszerű tökéletes gyereknek és csajnak lenni ilyen emberek közt.
Tehát a topik indítónak több abortusza volt, 4 hónapja viszont teherbe esett a párjától, aki viszont a leírás szerint egy zsarnok, tulok állat.
Nem látok ebben a sztoriban semmi rendkívülit, ezer ilyen van.
Egészen éles váltásokra vagy képes.
:)
Hogy nem kevés a 4 ab egy 87-es születésünek?
Nekem egy sem volt, pedig 70-ben születtem. És a barátnőim közül sem volt senkinek sem. Két ismerősömnek volt, az egyiknek sajna beteg volt a baba, a másikat pedig otthagyta a párja amikor kiderült, hogy terhes és a lánynak se lakása, se családja nem volt - azóta is siratja azt a babát ez a volt kolléganő.
"csak" 3 abortusz volt 21 éves koráig és az egyikre még írhatja, hogy nem művi volt.
De érdekes, hogy pár hónapos reg. és eddig nem volt mondanivalója.
26 éves vagy és 4 abortuszod volt, 5 éve, azaz 21 éves korodban volt az utolsó!!!!!!!!!!!!!! Ezeket írtad magadról!
Ki a jóisten vagy te????????????????????
Az biztos, hogy vagy kamu ez a topik és te most itt unalmas óráidban szórakozol csak úgy heccből, mert egyszerű vagy mint a bot, vagy olyan buta vagy, mint amilyen egy csirke sem tud lenni. Jártál te iskolába? Hol élsz te? Emberek között?
Na ezzel távozom is a topikból, mert ez már túl sok az én öreg csontjaimnak.
87 az a születési éved?
Nem kevés a 4 abortusz, az már igaz. :/
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a pasik 1-2 év múlva teljesen megváltoznak a kapcsolatban?
- Ha teljesen lemond az apa a gyerekéről, később megváltoztathatja döntését?
- Ultrahangos vizsgálattal teljesen megállapítható a terhesség vagy annak hiánya?
- Te elmondanád-e a kislányodnak, és ha igen, mikor, hogy a terhességed alatt mind a nagyszülei mind pedig az apja teljesen cserbenhagytak?
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Két majdnem teljesen egyforma terhesség. Valószínű ugyanolyan nemű gyermek fog születni?