Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Még hozzá kell szoknia,így teljesen más mint nélküle.
De előtte nem fájt???
sziasztok!
Acska ha szép hasat szeretnél fel ne add,a tornákat,látod van benned kitartás,még a múltkor nem tornáztál rá ennyit:-))))
Az alsó hassal nekem is baj van,Én császárral szültem 2x is,gondolom ezért is,picit nekem is megnyúlt ott a bőr.Meg azért minden kaját nem fogok kiiktatni az életemből e miatt:-))))
Inkább triplán tornázok rá.
Sziasztok:)
Nekem is a comba halálom,azt csak 3-4x csinálom 1 héten.A lekönnyebb a has,nálam az alsó has soha nem lesz szép,mert meg van nyúlva a bőr,de azért tornázok rá szorgalmasan.
Kajálni szoktam esténként,de csak fehérjét meg néha egy kis spenót főzeléket.
Szmarcsee te hány kg vagy ,hogy hízókurázni akartál?De jó Neked egy picit irigyellek,bár Én is hízókuráznék az sokkal jobb lehet mint diétázni.:-)
Nekem a combbal nincs bajom, neha azert erzem, hogy faradok, de osszessegeben nekem a popsi nehezebben megy megallas nelkul..
Igazabol en az etkezesre is odafigyelek, a nap utolso etkezese este 6kor van es akkor is sovany husi es salata vagy parolt zoldseg.. Ennek ellenere nem megy le az also hasam.. De gondolom csak kitartas kell hozza, az meg van, igy le fog az majd szepen menni..
Hát ez az also has mindenkinek probléma... Az szerintem elég nehezen tünik el. Az esti étkezések biztos nem tesznek jót. De én meg azokkal nem tudok leállni. Pedig én mindig inkább hízni akartam, mert túl sovány voltam, de az az egy szerintem mindnekinek látszik. Az alhasra nem elég tornázni, a kaját is be kell tartani- amit én nem tudok. A többi résszel nekem sincs gondom, a felső hasamon nekem is tök szépen kezd látszani, de alul...
A combedzésekkel ti hogy álltok? Stepplépcsővel csináljátok? Én multkor megvettem tecsoban azt a padot és ma is azzal csináltam a 4X20-asrol a combot, hát utána a lépcsőn ugy mentem le, hogy azthittem összecsuklanak a lábaim :-D Nekem a combedzések a legkimerítőbbek, néha meg is kell állnom... a sok guggolás, meg a kitörés, aminél még az egyensúlyomat is elvesztem... Szóval nekem az elég nehéz. Bár attól még látom a változást a combomon, formálódik.
Igen de Kelenia a tipikus hasra gondolt amit a földön kell csinálni.
Főleg az elő részben ment erre rá.
Az sem rossz,igen Czanik dvd-in csak 10 perc hasazások vannak.
Ezért szoktam Én is RR v a Has-burninget csinálni pluszba.
En ma Czanik Balazs Hardcore Aerobicjat csinaltam, utana meg a Has-burninget :) A Hardcore-on ugyanis sztm tul keves a has..
De holnap ismet Reka kovetkezik, nem hanyagolom el :)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!