Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Nála is ilyesmi van,ahold dolgoztam az az üzlet meg fog szünni,álítólag januártól.Nekem január 30-án jár le a GyES-em,visszamennék dolgozni,de hová?:(
Én is nézelődök,de nagy itt a munkanélküliség:((
Szia:)
Én már csináltam reggel 20 perc combot elég is volt,lehet este még csinálok 20 perc combot és 20 hasat.Amúgy Én is lusta vagyok mostanában.
Igen, a ruha sokat tesz, de az emberek az idejük döntő többségét azért nem fürdőruciban töltik. :)
Ruhában meg csini a Réka és nagyon nőies. Plusz a dvd-ken a fényekkel, olajokkal, beállításokkal stb. eleve sokat lehet játszani, más ott levetkőzve, mintha két méterre állna élőben. És ugye a tévé az jócskán nagyít mindenkit.
Lehet azért mert az alkohol cukorrá bomlik le azért 3-as.
Amúgy azt mondta Norbi,hogy pár korty pálinka nem gáz reggel vagy este,mert tágítja az ereket az idősebbeknél ez gyógyszer is lehet.
Szia! DE jo, kar, hogy nem tudtal veluk beszelni....
amugy nem tudom, hogy a palinka, miert 3-as kodu?!
Sziasztok Láttam tegnap Rékát meg Norbit.
Itt voltak nálunk a kolbászfesztiválon.
Volt standjuk,sütöttek péksüteményeket,állítólag a csabai kolbászt lehet este is enni,pálinkával:D
Norbi mondta.Réka talpig sztreccs szerkóban volt és nagyon csinos.Csalókák ezek a torna dvd-ék mert egyáltalán nincsennek nagy izmai egyáltalán nem férfias.Tök vékony mindenhol.
És nagyon kdves volt,mindenkivel beszélgetett,szerettem volna vele Én is ,de a gyerekem nem engedélyezte mert mászhatnékja volt:(((
Kipróbáltam az Amrilla-dvd-ét, ami a Wellness újsághoz volt, meg a Fitness müzlikhez járó torna dvd-ket (2 fajta van: kék és zöld), és örömmel konstatáltam, hogy mindegyik jó, nagyon megérte az árát (egyik sem volt 800 Ft az újsággal és a müzlivel együtt.)
Az Amarilla-dvd 50 perces, 25 p zsírégető torna, 25 perc gerinctorna van rajta.
A fintesses dvd-ék pedig 18 percesek és kick-box plusz tánc elemek keverékei, gyors, "ugribugris", nagyon jó hangulatú.
sziasztok.
köszi a segítséget.
sziasztok.
az lenne a kérdésem hogy lábsúlyt hol lehet venni? és gumiszalagot?
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!