Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében? (beszélgetés)
Ma megvettem a helyi top shop boltban. :)) Így nincs mellé még a plusz postaköltség. 15 ezer pénz volt. Valaki egyszer írta emlékszem, hogy levörösödött tőle. Hát én is, amikor a hasamon próbáltam ki. De csak ülve. Amikor lefeküdtem, akkor már nem volt baj.
Viszont azt vettem észre, hogy a krémet nem is lesz olyan egyszerű belőle kitakarítgatni. Elsőre nekem tetszik. Aztán majd meglátjuk. Mozgok is mellé, úgyhogy ha csoda történik, akkor annak is betudható. :))
Sziasztok!
Elolvastam a hozzászólásokat, és nem találtam választ! :)
Engem a HANGJA érdekel!
Nem tudom használni, ha körülöttem mindenkinek azt kell hallgatni!
Nagyon örülnék egy válasznak, hogy tudjam mihez hasonlítani!
Köszi
Szép Napot Mindenkinek!
ha neten vagy a tv-ben rendeled meg a teljes ár 16.000 ft
én mondjuk egy sportboltban vettem ott csak 13.000 volt :) Krémet még nem használtam,de most akarok én is venni hátha hatásosabb bár még nincs meg csak 1-2 hete de mintha tényleg szebb lenne a narancsbőr a combomon,bár a hatása szerintem egy olyan 2 hónapon belűl derűl ki,mert mint az edzésnél is gondolom 3 hét utánn kezd beindulni a fogyás kb kinek hogy :P :)
Sziasztok.
Szerintem akármilyen maszírozó jó lehet. Nekem van az avonos narancsbőr elleni krém a masszírozó fejes. Nekem is van a csípőmön felesleg amit nagyon nehéz eltüntetni és ott is használom egy ideje és lényegesen kisebb lett amióta használom. És ez nem is rezeg csak én mozgatom körkörösen és a combom is szebb lett tőle, mármint a narancsbőr. Tehát én ebből indulok ki, szerintem más masszírozó is jó ha van otthon.
Sziasztok!
Ti hogy használjátok a maszirozót,mert ha erősebben rányomom akkor nem forog a fej. Igy kell vagy csak gyengéden hozzáérinteni a bőrhöz, hogy forogjon.
Köszi a választ.
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ha ez a kütyü ilyen jó kis erős, akkor pocak tájékon a belecskéket is megmozgatja? :)) Értem ez alatt hogy az anyagcserének is jót tesz és nem feltétlenül kell a napi aktívia... :DD
Szia!
Igen, bekenem magam ilyen cellut/isz (?) elleni krémmel, és sima fóliával betekerem magam... :D
Az remek! Gratulálok!
És mivel tekercseled magad?
Mármint ilyen kencét használsz?
Hello!
Én most kezdtem el megint használni, és látok eredményt... :D főleg úgy teszem hatékonyabbá, hogy tekercselem is magam, így egyre jobb az eredmény :)
Hurrá! :D
Na mi újság, csajok??
Valakinek valami eredmény???
Vagy olyan erősen csináltad, hogy megdagadt... :-)
De az tény, hogy egy alkalomból nem szabad következtetni.
Szerintem csináld tovább!
Egyébként szerintem nem ajánlatos utána mérni, hisz gondolj bele, hogy a felesleges anyagok, amiket a gép kiprésel (zsír+víz), azok el is kell, hogy távozzanak a szervezetből. Így ha minden nap csinálod, csak előtte méricskélj.
Amúgy nem tudom, hogy mértél többet, hisz az lehetetlen. Rossz helyen mérted, illetve nem ugyanott. A krémtől nem lesz +2cm növekedés és semmi más nem okozhat ilyet, hacsak közben nem ittál sok folyadékot vagy ilyesmi.
Nektek volt már ilyen ? Ez normális ?
Most reggel is megmértem és visszament 109-re.
Segítsetek lécci!
Sziasztok!
Tegnap volt kipróbáltam az egyik barátnőmnél és a csípőre a bal és a jobb oldalon 15-15 percig, használtam krémet is. Megmértem előtte és utána is és 2cm-t NŐTT(!!) a körméret. 108-ról 110-re.