Tudnál írni egy regényt mesterséges intelligenciával szerinted? (beszélgetés)
Igaz.
Én is kiszúrtam már pár cikket, ami nem saját gondolatokból született. Persze úgy lett előadva...
És igaz az is, hogy a tanár is kiszúrja a turpisságot.
Egy rövidebb mesét vagy novellát megoszthatnál velünk.
Kíváncsi lennék rá. Már ha van kedved hozzá. Én szívesen olvasnám bármelyiket.
Valószínűleg tudnék írni egy vagy akár több kisregényt a mesterséges intelligencia segítségével. Csak éppen eszem ágában sincs.
Adná az ötleteket? Nem. Köszönöm. Az ötletnek eleve az én agyamból kellene kipattannia. Az érzelmeimet is csak én vagyok képes közvetíteni. Más tollával sohasem ékeskedem.
Én is kértem már segítséget a mesterséges intelligenciától; és vallom, hogy abból is lehet tanulni. De regényíráshoz próbálkozzon a mesterséges intelligenciával az, aki késztetést érez rá. Én ebből kimaradok.
Dehogy tud. Itt is néha ki lehet szűrni, hogy azzal íródott 1-1 cikk.
Ha Pistike az AI segítségével ír meg bármit, természetesen a tanár kiszúrja.
Ha órán csak makog és letesz az asztalra egy szuper dolgozatot, hát hülyének kell lenni a tanárnak, ha nem szúrja ki.
Szerintem igen. Elméletben. Gyakorlatban zavart okozna, amikor ütkööznek a saját ötleteim az AI-éival.
Sok éve írtam több regényt, novellát, mesét - nem kellett hozzá AI. :)
Csak az tud írni AI segítséggel is, akinek van hozzá vénája, jó témája.
Segítséget adhat a téma kutatásában, talán ötletet is.
Nem ismerem mire képes a fizetős, de az alappal, tuti nehéz lenne egy egész olvasmányos regényt megírni,
Regényt... még nem próbáltam, de novellát jónéhányat!
És nem kellett hozzá AI!
Csak, hogy a múzsa mellém üljön és fülembe súgja az első két mondatot.
Ilyenkor a klaviatúrára teszem ujjaim és csak várok...
Aztán, a novella megírja önmagát!
És a végére érve, elolvasom és felkiáltok : ez jó!!!!
Az AI is tudna regényt írni, csak kell hozzá az ember és az elképzelése, hogy meg tudja adni a szempontokat, amivel a Mesterségesnek operálni kell!
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Mire használtad a mesterséges intelligenciát ma?
- Próbált valaki mesterséges intelligenciát kreatív ötletekhez?
- Bill Gates szerint a mesterséges intelligencia 2 napra fogja csökkenteni az emberi munkahetet 2034-re
- A mesterséges intelligencia kevésbé zavarna, ha úgy...
- Az AI, azaz mesterséges intelligenciával készült fotók veszélyei