Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Neked milyen lenne a tökéletes randi? fórum

Neked milyen lenne a tökéletes randi? (beszélgetés)

16. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 15. - Channa*)
tegnap 13:51

Channa, ha nem kedvelnéllek nem is írnék. Nem is jó ez a kifejezés, kedvelés..inkább elfogadás.

Igaz néha a hajam égnek áll, amikor azt állítod, csak az a való, amit Te és a családod tesz, szeret, de már megszoktam, hogy ilyen vagy.

Egyszerűen leírtam én is a véleményem, hogy egy fiatal még nem így gondolkodik, tisztelet a kivételnek!

"Úgy szeretném, ha mindenki a saját tapasztalatait és saját gondolatait írná le és nem AI-t vagy nettről idecitált, szerinte bölcsességekkel dobálódzna."

Egyszerűen ezt nem értem, miért gondolod, hogy csakis az AI tudhatja ezt?

Engem már irritál ez a bölcselet ennyi. Van sok igazság benne, de amikor hetente jön velem szembe,hát na........

15. Channa* (válaszként erre: 14. - Kedvesenfanyar)
tegnap 13:42

Lehet, hogy mostanában már nem releváns, de régebben azért már 18 évesen felnőttek voltunk.

Én ugye 17 évesen már dolgoztam;)

Amikor a férjemmel ismerkedtünk, ő már 31 éves volt, bőven felnőtt.

Abban az időben már a 18 évesek is felnőttként viselkedtek, így simán meg lehetett állapítani, hogy milyen.

És már akkor is látszott, ha valaki kőbunkó;)

De mindegy, gondolom most megint jól esett valakivel szembemenni, ledöngölni, hogy amit te tapasztalsz az nem igaz és ide citálni, vélt bölcsességeket és még nem is sajátot.

Úgy szeretném, ha mindenki a saját tapasztalatait és saját gondolatait írná le és nem AI-t vagy nettről idecitált, szerinte bölcsességekkel dobálódzna.

Eszembe nem jutna, hogy HP-ből idézzek, pedig nagy kedvencem nekem is, csak hát mese:DDDD

14. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 6. - Channa*)
tegnap 13:35

"Én nem preferálom egyébként a sok kettesben töltött randit, sokkal jobban meg lehet ismerni bárkit egy nagyobb társaságban, idegen helyen.

Látom, hogy viselkedik idegenekkel, pl. egy pincérrel, ellenőrrel, benzinkutassal, vagy a barátaimmal, vagy a saját barátaival, vagy bárkivel. Közben lehet beszélgetni, vicceskedni, stb."

Fiatalon ez a hogyan viselkedik a pincérrel...stb. nem igazán nyom még a latban.

Amikor már érettebbek az emberek, akkor tud bizonyos konzekvenciát levonni ebből, de ez sem a valóság még, ha valaki nem 'kőbunkó, próbál viselkedni.

Van egy régi angol mondás:

Watch how people treat those who can do nothing for them."

("Figyeld meg, hogyan bánnak azokkal, akik semmit sem tudnak tenni értük.")

Illetve amióta a Harry Potterben elhangzott Sirius Black életbölcsessége:

"Ha tudni akarod, milyen ember valójában, nézd meg, hogyan bánik azokkal, akiket maga alatt valónak tart, ne azokkal, akiket egyenrangúnak."... azóta minden női magazinban, netes felületen lehet havonta minimum egyszer olvasni valami szakmához, hivatáshoz kötve.

13. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 11. - Libikóka)
tegnap 12:51

Én sem tapasztaltam, hogy fanyalogtak volna, pedig én órákat sétáltam.

A családom férfitagjai is nagy sétálósok.

Talán az is számít kit mennyire kedvelünk, jólesik-e vele sétálás közben beszélgetni.

A kivételek meg erősítik a szabályt. :)

12. Channa* (válaszként erre: 11. - Libikóka)
tegnap 12:09
A férjemmel mi sosem sétálgattunk, így ú nem nyilatkozott erről, de a fiam, fanyalgott jó sokat, hogy nem érti a lányokat, hogy mi a jó abban, hogy sétálgatnak:DDDD
11. libikóka (válaszként erre: 6. - Channa*)
tegnap 10:33

Pedig mennyi sétálgatás volt,,ha szerették ,ha nem.

Oka bizony a nem túl bőséges apanázs volt😀

Mert elrandizgattuk volna a havi betevőt.:)

10. Csitt (válaszként erre: 9. - Anyagi)
tegnap 10:23
Nem bánnám ha egy férfi sem lenne itt 😃
tegnap 08:42

Meg kellene kérdezni azért néhány férfit is!!!

Mert, lehet, hogy nőként csak feltételezünk!

De egy akármilyen kapcsolatban az a lényeg, hogy kommunikáljunk!

Tudassuk, mi esne jól nekünk - de kérdezzük, mi az elképzelése/vágya a másik félnek is!

Egymás megismerése nem gondolatolvasás!!! 😇

Hol vagytok Férfiak? Meséljetek, válaszoljatok!!!

8. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - Channa*)
tegnap 08:28
Az én pasim szeret sétálni :) A legelső randinkon lelkesen mutogatta a város nevezetességeit, a ligetet, fagyiztunk, szóval szuper volt. Kb. a 8.-ik randi után célzott rá, hogy tovább lépne, de hozzátette, hogy az én döntésem. Jól döntöttem, a legjobb férj a világon (számomra)!
7. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnapelőtt 20:44

Számomra megfelelő, szimpatikus amit leírtál.

Viszont, a jó randi végén nem azt érzed, hogy milyen remek volt a program, hanem azt, hogy milyen jó volt együtt lenni azzal az emberrel, mikor találkoztok újra az motoszkál a fejedben...legalábbis szerintem.

tegnapelőtt 16:55

Húúú, a férfiak utálják a sétálgatást;)

Amit én tapasztaltam bármikor: a férfiak azt szeretik, ha valami konkrét program van (étterem, söröző, buli).

Majd ezután hamarosan, a konkrét dolgokra rátérni;)

Az ilyen romantikus, hogy sétálgassunk, fagyizgassunk, sétálgassunk, iszogassunk, sétálgassunk, kajáljunk, nekik nagyon nem jön be.

Amikor még randiztam;)

Bulin találkoztunk, majd egy másik alkalommal elmentünk étterembe, de nem kettesbe, de együtt.

Mozi. Színház.

Hétvége együtt egy kiránduláson, ami ott alvós, közben bulik.

Én nem preferálom egyébként a sok kettesben töltött randit, sokkal jobban meg lehet ismerni bárkit egy nagyobb társaságban, idegen helyen.

Látom, hogy viselkedik idegenekkel, pl. egy pincérrel, ellenőrrel, benzinkutassal, vagy a barátaimmal, vagy a saját barátaival, vagy bárkivel. Közben lehet beszélgetni, vicceskedni, stb.

5. dominós (válaszként erre: 3. - Gratia)
tegnapelőtt 16:05
Hazaival is beérem, nem kell messzire menni.
tegnapelőtt 15:22
Valami jó étterem, ahol cigánypecsenyét rendelnék extra kakastaréjjal, és két korsó sörrel, csak azért, hogy a pincérnek ne kelljen kettőt fordulnia. Utána duma hajnalig és maximum egy csók. Engem ugyan senki nem kefél meg az első randin.
3. Gratia (válaszként erre: 2. - Dominós)
tegnapelőtt 14:43
Mekkora hegyekbe vágynál? Kékes is elég vagy magasabbra?
tegnapelőtt 14:41
Egy jó kis hegyi túra sütivel, kávéval.
tegnapelőtt 14:01

Első vagy sokadik.

Nekem séta egy szép kisvárosban, bónusz jó, ha van folyópart. Beszélgetés, nevetés, egy jó fagyi, séta megint, beülni valahová egy finom ételre, kávéra, megnézni valami látnivalót, kiállítást, múzeumot, megbeszélni, amit láttunk együtt. Andalgás.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook