Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Beszélgetek valakivel, odajön és belevág a beszélgetésünkbe fórum

Beszélgetek valakivel, odajön és belevág a beszélgetésünkbe (beszélgetés)

12. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Sanguinee)
tegnapelőtt 07:36
Bunkó. Azért mert orvos, azt hiszi, feletted áll.
11. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Sanguinee)
tegnapelőtt 07:18
Néha beleesem abba a hibába, hogy ha én vagyok valamilyen, akkor majd más is… Hát nem. Igyekszem kigyógyulni ebből (is) 🙄
10. Tien (válaszként erre: 9. - Embertárs)
tegnapelőtt 06:51

Á , akiről beszéltem még ennyit sem kérdez.

Úgy szoktam "megszabadulni" tőle ,hogy a kiskutyàmról kezdek el beszélni.🙂

Nem egy állatbarát és rögtön menekülésre veszi a dolgot, nagy örömömre.

9. Embertárs (válaszként erre: 8. - Tien)
tegnapelőtt 06:24
Ráadásul a hosszú monológja végén megkérdezi, hogy: "Veled nem történt semmi, Olyan hallgatag vagy!"
8. Tien (válaszként erre: 4. - Globus)
júl. 28. 21:03

Közben meg oldalra elnéz és a következő mondatán gondolkozik.

Magyarul lesz@rja ,hogy mit mondtam.

Volt ,hogy mondat közepén hagytam abba ,mert minek fejezzem be?

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Globus)
júl. 28. 15:46
Nálunk egy utcában sincs másik oldal. Most gondoltam bele, még a főúton sincs. Kérem szépen ez, Balatonvilágos!😀 Sőt, sok utcában gyalogjárda sincs.😀 Simán lerázom, van már gyakorlatom benne. Sietek, várnak, buszhoz megyek, stb. Kérdezi: Hova mész? Mondom ügyet intézek. Milyen ügyet? Magánügyet! 😀
6. globus (válaszként erre: 5. - 55Judit)
júl. 28. 14:50
Ahogy mondod :) Átmenni az út másik oldalára időben.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Globus)
júl. 28. 14:47
Ilyen is van a környezetemben. Ha meg akar állítani hogy beszélgessünk, nem győzök menekülni.
júl. 28. 14:44

Az is megér egy misét, hogy velem beszél valaki, kérdez, de válaszolni nem lehet, mert fújja a magáét, lassan jegyzetelni kellene a kérdéseket, mert közben figyelni is bonyolult. Ha felhúzom magam, azt mondom, na jól van, szóljon, ha én is beszélhetek. Ha a hangjába szerelmes, ahhoz nem kellek.

Filmekben milyen egyszerű ez, 1 mondat innen, 1 onnan.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Sanguinee)
júl. 28. 14:29
Sajnos a legtöbb embernél én is ezt tapasztalom. Volt már hogy hirtelen úgy felforrt az agyam, hogy az odalépő dumálóra rászóltam hogy bocsánat még nem fejeztem be a mondandómat. Egyébként a diplomás ember is lehet unintelligens ezen ne lepődj meg. Inkább próbáljuk meg higgadtan kezelni a helyzetet mert mi járunk vele jobban.
júl. 28. 13:52
Sok ilyen van.
júl. 28. 13:05

Ez annyira de annyira fel tud bosszantani, hogy legszívesebben nyakon b..-m az illetőt!

Ezt újra és újra tapasztalom. Legutóbb egy amúgy diplomás (orvos) viselkedett így, hogy beszélgettem x-szel, odajött és mintha ott sem lennék, elkezdte a saját mondókáját, aminek semmi köze nem volt a témához, amibe pofátlanul belevágott.

Én soha nem tettem eddig ilyet, mert ez bunkóság.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook