Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében? (beszélgetés)
Sziasztok!
Na végre megjött az enyém is!Már kipróbáltam a férjem hátán:) tetszett neki,ma szomszédom derekán,neki is tetszett,a saját narancsomra megmár nincs kedvem.egyébként biztos jó,mert első nap a combomon masszíroztam kb.5-8 percet,és éreztem valamit:)
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy alig használt relax & tone masszírozó? Megvettem, de egyáltalán nem használom, és most szeretném eladni! Az árban megeggyezünk!
E-mail címem:nyuszycyca@citromail.hu
Szia!
Akkor lehet minden nap máshol használom 15-15 percet :) Mert egyben nekem sincs erre időm. Én hasra, fenékre, combra használom. De már ment le pár cm, de emellett tornázom és fogyózom is.
Szia Noémi!
Testrészenként ennyi. A hasamon és a lábaimon használom, 15 perc has, 15-15 perc a két comb (teljesen körbe), és 15 perc összesen a két vádli. Persze nem jut rá időm minden nap, de így is nagyon hatásos.
Szia!
Mennyi ideig masszírozod magad naponta?
Én kb. egy hete kezdtem, és 10 percet használom összességében. Ha jól emlékszem azt olvastam, hogy kb. 10-15 percet kell. De összesen vagy minden testtájon külön-külön ennyit?
Köszi
Sziasztok!
Én már több, mint egy hónapja használom a relax and tone-t (én a TV-shoptól vettem), és nagyon szép lett a bőröm. Már a férjem is észrevette!!!
Pár évvel ezelőtt (még a gyerekek születése előtt fogytam 15 kilót kemény edzéssel és diétával, de a bőröm nagyon csúnya maradt. Most is diétázom és edzek, de most a bőröm is szépül. A narancsbőr nagyon jól elmúlik a masszírozástól. Én ezelőtt már mindent kipróbáltam, de ez az első ami használ. A fogyás viszont diéta és mozgás nélkül természetesen nem megy!
szia,és ha nem titok mi a neve?
használ?
az enyém még mindig nem jött meg:((
Sziasztok!
Én egy másik cégét vettem meg az csak 9 ezer volt és még melegítő lámpa is van benne. Edzés előtt használom, tök jól bemelegít.
Ha gyakran eszel, azzal nincs baj, inkabb azzal, amit eszel.
Parolt zoldsegeket egyel, meg igyal sokat, az is telit. Csak az elso par nap nehez, aztan mar hozzaszokik az ember.
Ha gondolod, a candidas naplomban van fent par egeszseges recept, nezd at oket.
Konkretan sokat eszel?
Szerintem inkabb a cukrot meg a feher lisztet vond ki, mar azzal is sokat teszel nemcsak az egeszsegedert, de a testedert is...
sziasztok,
én is a vaterán vettem a múlt héten, 3 használat után megállt a gép.
tegnap visszavittem, rendesek voltak, kicserélték, hazamentem, leesett a tekerő gombja. :-) visszaraktam. használtam- pirospaprikás masszázsolajjal. kicsit sok lett, mert arra ébredtem, hogy ég a bőröm.
Ti a hullámos fejet azzal a fekete borító szerűséggel használjátok?
Nekem a vádlimtól kezdve mindenhol van nari, a combom nagyon csúúnya. pedig leszoktam a cigiről is. híztam is, és a fogamzásgátlő előtt nem volt teljesen ilyen.
reményekem.
Remélem nálad is hatásos lesz.
Sok sikert kívánok hozzá.
Nekem is ugyanez volt a bajom, de mióta Bio Crant szedek, azóta nincsen.
Én most a candida diétát csinálom, megszüntette a refluxomat, nekem ez volt a legfontosabb, de a mínusz kilók is jól jönnek:)