Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
bucika44!Szeretném kérdezni ,hogy 3 és fél hét alatt történt valami a súlyoddal?Csak azért kérdezem,mert én 16-án kezdtem el.Nekem a problémám az,hogy vacsorára is annyit eszem mint délben vagy is jól lakok,mert ha nem nem tudok aludni.Így nem tudom mit fogok elérni.
Remek recept, köszi!
*
A fűszerkeverékeknél nagyon kell figyelni, mert némelyikbe számomra teljesen érthetetlen módon cukrot tesznek. Erre is, és általában mindenre igaz, hogy el kell olvasni az összetételét még ott a boltban, nehogy meglepetés érjen.
Köszönöm a segitségedet és a receptet, majd kipróbá-
lom. Remélem hamar elmúlik ez az undor. Megkérdezhetem mióta csinálod és milyen eredménnyel?
Nekem is volt ilyen hullámvölgy, aztán elmúlt. Próbálj olyan ételt csinálni, ahol nem direktben találkozol a zsírral. Én csak a libazsírt tudom megenni, az aránylag semleges. Legalábbis már nem érzem az ízét. Főzz pörköltet, csinálj rántott húst, bundás kenyeret. Vagy ma olvastam a fb-on egy receptet, este meg is csináltam, ott is el lehet bújtatni a zsírt: csirkecomb filét feldaraboltam, sóztam, borsoztam. Betekertem baconbe és betettem előmelegített sütőbe. Míg sült, addig hagymát pároltam, dobtam bele egy kis fokhagymát, majd felöntöttem paradicsom pürével. Tettem hozzá kukoricát is, a recept ír babot is, szerintem elhagyható mindkettő. Volt benne só, bors, pizza fűszerkeverék. Mikor felrottyant, ráöntöttem a húsra és készre sütöttem. Családnak főztem spagetti tésztát én magában ettem.
De csinálhatsz spagettit, sült húst gombaszósszal (hagymát párolsz, rá a gombát, mikor kész, teszel rá rizslisztet és lassan felöntöd vízzel. Olyan lesz, mintha tejszínes lenne, legalábbis a színe.)
Adjatok valami tanácsot.3 és fél hete szedem a regenort, de most már úgy érzem egy gr. zsírt se tudok lenyelni, émelygek, egy cseppet sem vagyok éhes 2 napja. Erőszakkal eszem valamit, hogy bevegyem a regenort de minden pillanatban úgy érzem,
hogy mindjárt kihányom.
Egyik édesítőszer sem egészséges, de a cukor még károsabb. Az édesítőszereknél és azokat tartalmazó termékeknél arra figyelj, hogy ne tartalmazzanak aszpartámot. A Süssina nem tartalmaz, tehát ilyen szempontból megfelel. A cukormentes üdítők viszont szinte kivétel nélkül tartalmazzák. Az egyetlen édesítő, amelyik nem hogy nem káros, hanem kimondottan egészséges a Stévia. Feltéve, ha elviseled az ízét a pénztárcád meg az árát.
Zsu ez később jön majd, Nálam legalábbis később kezdődött az hogy egyáltalán nem voltam éhes. Sztem a gyomor is szűkül s ennek függvénye.
Szerintem ez nagyon kevés, a szervezeted raktározás-
ra fog állni!
Több mint 3 hete csinálom,/23 napja/ se centiméter,
se egy árva dkg, se zavaros vizelet, se látvány!!!!!
Sziasztok!Ápr.16-án kezdtem és kicsit aggaszt az a tény,hogy azt olvasgattam itt a fórumon már többször is,hogy nincs éhségérzet.Hát én ezt nem mondhatom el magamról.Pedig eszek pirítóst is meg mindent amit kell.
Sziasztok!
Reggeli
1 szelet pirítós, kacsazsírral, paprikával, retekkel.
Ebéd
4 dl rántás nélkülkészült zöldséges bableves, pirítóssal
Vacsora
10 cm kolbász egy kicsit megsütve,pirítós, paradicsom, paprika.
Elvileg nincs, terhesség alatt láttak uh-on. Nagyim miatt kérdeztem meg a feltalálótól.
Azt hallottam hogy megindulhat a kő és megszorulhat az epevezetékbe. Neked is van dorem köved?
Köszönöm, Csaba, a bíztató szavakat. Sajnos a pikkelysömör kevésbé befolyásolható, mint az ekcéma, nem is találkoztam még olyannal, akinél teljesen tünetmentessé vált volna (kivéve a reklámokat). Magam is csak viszonylagos javulásra számítottam. Persze biztosan nekem is szükségem van méregtelenítésre, de tulajdonképpen a gyümölcsök és a cukor elhagyásán kívűl alig kellett változtatnom az étrendemen. Nem is okozott semmiféle változást se pozitív, se negatív irányba a Regenor fogyasztása, de azért nagyon reménykedtem, hogy ezt az egy vacakot valamennyire kikúrálja. Nem is vártam semmilyen hirtelen hatást, de amikor 14. héten sem történt változás, a pikkelyeim ugyanúgy képződtek, mint előtte, ez aztán lelohasztotta a lelkesedésemet. Ezzel együtt bárkinek elhiszem, hogy a R. segített a tüneteket enyhíteni még egy ilyen genetikailag beépített dologban is.
Én tudom, hogy igaz, mert ugyanezeket éltem meg és itt is már remélem hiteles vagyok, vissza lehet olvasni évekre visszamenőleg a hozzászólásaimat, na ez az, ami doppingolja az embert, és aki egyszer találkozott a Reg-Enorral, nem fogja elhagyni többé!
Mindenkinek sikeres kúrát kívánok én is!
Køszi, féltem, h lesz aki így veszi, de akkor is. Ja, és nem írtam az eltűnt narancsbőrt, amit monjuk sose hittem volna el... pedig csak 5/5.5/6 kg mínuszról beszélünk. Na további regenoros szép napot !:-)
Már régen nem voltam az oldalon, mert ritkán vagyok itthon. Nálam is megállt, pedig ha úton vagyok, akkor is viszem magammal a tepertős-szalonnás-kolbászos készletet. Az első hat héten le is ment nyolc kiló, de a következő hat héten csak egy. Mindent betartok, felkészültem, mielőtt elkezdtem. Viszont a centik lassan így is mennek. Az utolsó hat héten is 6 cm lement derékből. És azt vettem észre, hogy a zsírréteg kezdett felpuhulni, nem olyan kemény, jobban lötyög. Az egyik regenoros oldalon most a paradicsomlé zsírral a sláger, lehet, hogy kipróbálom, mert lehet, hogy csökkenteni kell a kalória mennyiséget, a reggelit, vagy a vacsit lehet, hogy kiváltom paradicsomlével. Túlságosan nem akarok visszavenni, mert ha koplalásnak veszi a szervezet, az visszaüthet. Nem akarom a kúra végén ott folytatni, ahol elkezdtem, egy életmódként akarom ezt a táplálkozást folytatni. Csak így van értelme az egésznek.
Ez igen! Igazi marketingszövegnek hinném, ha nem tudnám, hogy minden szavad igaz :)
A feltaláló azt mondta, hogy akinek betegsége van, nem csak méregteleníteni akar, annak 6 hónap a javasolt kúra ideje. Szerintem nem kéne félidőben abbahagynod, ha már idáig eljutottál. Nekem ekcémám volt, 8 hét után annyira kiterjedt és nőtt a területe, hogy egy kicsit megijedtem, de 4 hét múlva már szinte teljesen elmúlt.
Aha. Köszi! Magyarról magyarra... na mindegy.
Viszont: igazad van, nem kellene csüggednünk! Évek alatt jöttek össze kilók és bajok. Hogy is lehetne pillanatok alatt mindettől megszabadulni???? Minimum 4 hónap az minimum 4 hónapot jelent!
Én szerencsés vagyok, nem kellett sokat fogynom, nem is azért csinálom. De azért nem esett rosszul, h ma a korábbi L méretű cuccok helyett S -t vettem! Már rég nem fáj a fejem, a gyomorpanaszaim megszüntek, végre jól alszom, és olyan fürge vagyok, mint régen- 55 éves nagyi !:-)-, tegnap kezdtem a negyedik hónapot. Drága valóban kifizetni, de én összeadtam, amit korábban hasztalan fogyibogyikra, alvászavarra és gyomorfájásra költöttem meg izületes krémekre... a Regenor olcsóbb. Ne adjátok fel!
Az édességet a grapefruit és a gránátalma hivatott pótolni ;)
(miből van?)
Sziasztok!Új vagyok,nekem az édességről való lemondás a legnehezebb.Kérdésem az lenne,hogy paleo fagyit lehet enni?Cukor és tejmentes.
Kedves Mindenki! Szomorúan tudatom veletek, hogy 3 hónapi eredménytelen kísérletezés után a Regenor kúrát abbahagyom. Nagyon hasznosnak találom ezt a fórumot, magam is sokat tanultam belőle, ezért leírom a tapasztalataimat. Nekem nem kellett fogynom (168/51), nincs semmi más panaszom, betegségem, csak a pikkelysömörömre reméltem legalább enyhülést. Nagyon fegyelmezetten csináltam a kúrát, vigyáztam az étkezésre, és még a feltaláló által ajánlott testápolóval is kentem a pszoriázisomat. Nem fogytam és nem híztam egyetlen dekát sem, viszont a pikkelysömöröm sem enyhült egy parányit sem, még az a - talán periodikusnak nevezhető - hullámzás is megmaradt, amit már régóta megfigyeltem. Örömmel olvasom, hogy milyen jól fogytok, működik a Regenor. Tulajdonképpen nálam is jól működött, mert mivel nem volt fogyni valóm, nem is fogytam, más bajom meg nincs, a pikkelysömört kivéve. Ezt viszont édesanyámtól örököltem, neki is idős korában (50-60 között)jött elő, tehát genetikailag van ez belém programozva. Azért kicsit reménykedtem, hogy legalább enyhíteni tudok rajta - hát nem sikerült. Tanulságként, tapasztalatként teszem közzé mindezt, hátha valaki hasznát látja. Jó egészséget és eredményes fogyást kívánok mindenkinek!
De, lehet. Az epevezeték veszi át a hólyag szerepét. Ezt a feltaláló mondta.
Köszönöm, meg fogom próbálni hátha segít nekem is.
Először a Biocomos Spirulinát szedtem, de most a Vitamin Stationtól az Alga Complexet, mert azért ez olcsóbb. Nekem segít...próbáld ki, hátha:)
Azt hiszem nekem is jó lenne egy kis segítség. Milyen alga? Olyan sok féle van!
Nem értem, miért akar mindenki egy-két hónap alatt több tíz kilót fogyni. Nem csak esztétikai, de egészségügyi problémákat is okozhat a gyors fogyás. Ha nem tévedek, sok sok év munkájával jöttek össze a plusz kilók, valamit tenni is kell érte, hogy megszabaduljunk tőlük, alsősorban idő és türelem kell hozzá. Anirobi, a Te fogyásod tökéletesnek mondható, havi 2 kilónál nem szabadna többet fogyni.És ha itt felmertül a pénz kérdése, arra egyszerű a válasz. Amikor szedtétek fel a plusz kilókat, az mennyibe került? Sok fölösleges kaja éveken át, na az a sok pénz. Igaz az egészség pénzbe kerül, de ennek többszöröse a betegség.
Kitartást a Regenorozóknak és az egészséges életmódot választóknak, jó úton jártok.
További ajánlott fórumok: