Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én soha nem fogytam le eddig 2 kilónál többet életemben.Most meg -11 kilónál tartok,derékban meg -13 centinél 2.5 hónap alatt.
A tejtermékek egáltalán nem hiányoznak,meg vagyok nélkülük.
Olvasd el a fórum címét.
Aki ebbe a fórumba jön azért teszi ,mert használja a regenort.Saját döntése alapján.
Jól vagyok, köszi. Ritkán járok erre, te szorgosabb vagy nálam :D Kicsit besegítek, mert a lényeg rendre kifelejtődik az előadásokból.
Reg-enor összetevők:
- 99%: tejsavó (tejtermék)
- 1% egyéb: savanyúságot szabályozó anyag (almasav), L-aszkorbinsav, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát) stb...
Semmi gond, finom és olcsó ital a tejsavó. Ha a szigorú cukormentes diétát is betartjuk, még fogyni is lehet mellette.:O (olyan apróságokkal minek foglalkozni, hogy többek közt tejtermékek is tiltottak regenor diétában:D)
Jaa, hogy a fogyásban amúgy semmi szerepe nem volt a lötyinek? Részletkérdés, a vevő nem tudja, csodálatos szert vett, elégedett. A szponzor is elégedett, mindenki happy. Szervezzünk be még pár tagot és még olcsóbb lesz a lötyi, már csak 8999 Ft / liter :P
Azért ilyen drága mert hálózatban értékesítik, mire eljut a vevőhöz a szponzorokon keresztül sokszorosa lesz az ár.
Összetétele 99%-ban tejsavó, ugyanez a piacon cirka 300Ft/l. Mindenkinek sok sikert a fogyáshoz, ha jót akartok magatoknak ne az efféle lötyikre alapozzatok. Étrend és mozgás hozza meg az egészséget, itt pedig rajtatok gazdagodnak.
Ha az Ökonet-hez belépsz akkor már alapból 20%-kal olcsóbban veheted meg és akkor is 5500 ft 1 üveggel.
Én már a 3.-ik szinten vagyok és azért 4900 valamennyi.De mint írtam nemrég ha a 4.-ik szintre érek már annyi se lesz.
Érdemes belpéni a Biocom-hoz,mert nagyon jó termékeik vannak,csak ajánlani tudom őket!!!
Én sajnos 13.590 Ft ért rendeltema két üveget. :( ezek szerint jó drágán.
Ezért gondoltam a 6.500 reális ár lenne darabjaért.
Sziasztok!
Sajnos a Regenor kúram megkezdésével egy időben derült ki, hogy tejcukor és laktóz érzékeny vagyok :( , de ekkorra már megrendeltem két üveg Regenort. Sajnos emiatt nem tudom megcsinalni a kúrát.
Mindkettő bontatlan csomagolás, ezen a héten érkezett, a rendelést emailen igazolni tudom, 6500 Ft-t szeretném darabját tovabbadni, akinek szüksége van rá.
Sziasztok!
Regenoros életem első hónapját -7.5 kg fogyással zárzam.Nagyon boldog vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása