Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
Na vagyok én is. Vége a melónak, na meg anyuékat is meglátogattuk. Kemény volt, mert finomakat főzött, ma meg gyüminap van. Na de gondolt rám is és hoztak dinnyét :) Ti hogy bírtátok a mai napot?
Tündi, akkor én is vasárnap mérlegelek. Kíváncsi leszek mennyire fogom bírni a holnapi napot...
Jackson-t én is sajnálom. Tényleg nagyon jó dalai voltak!
itt hétágra süt a nap...meleg van
de délutánra itt is nagy viharokat jelentettek..:((
Én is a melóban vagyok még,fél óra és mehetek haza.
Hozzáteszem,hogy vihar van,szakad az eső és én egy pólóban vagyok,nem hoztam semmi felsőt.Esernyőm legalább van.:(
Ismét gyümölcsnap. Szuper. Akkor holnap meg víznap.... A mérlegelés mikor is lesz? Már nem emlékszem mikor volt utoljára... Most kellene lennie, nem?
Na majd este! Szép napot és kitartást a mához!
A gombát én is úgy olvastam valahol,hogy semleges, na meg a hagyma is. Én is semlegesként eszem. Ennyitől csak nem lesz gond :)
Tündi majd látjuk sikerül e a víznap. Ez egyébként nem lénap, hanem víznap? Mert kolléganő kérdezte. Akkor csak vizet lehet inni, gyümölcslevet nem, ugye?
Mi lett a vizságn??
Sok sikert a víznaphoz lányok!!
A telepátia mire nem képes :)
Okés, mérlegelés vasárnap! Kíváncsi vagyok mit fog mutatni!
én is néztem már,hogy amikor nem tornázok,akkor neked se valahogy nem akaródzik....TELEPÁTIA:))))
én úgy tudom,hogy teát lehet inni víznapon,sőt nagyon ajánlják...
nekem a víznap egy kis löket,hogy tovább bírjam...akkor majd hagyjuk a mérlegelést vasárnapra,remélem jókat fog mutatni!!!
Olyan fura, szoktam nézni a naplódat és mindig egyszerre kenődünk el, vagy valami hasonló! Most én is elkenődtem egy kicsit, úgy érzem megállt a dolog és nem haladok sehová, sőt mintha híznék. Na de majd...
A víznap meg majd kiderül, hogy víz lesz e, vagy becsúszik egy kis gyümölcs is. Teát azt lehet majd inni? Vagy az is tiltott víznapon?
Szia!
Nekem a reggelim egy alma volt,az ebédet még nem tudom!
Én kimaradok a víznapból,mert szombaton,jön anyósom vendégségbe hozzánk.
Hali Csajok! Ez az eső betett nekem is rendesen. A hétvége bűnözésekkel dús volt. Nem ettem degeszre magam egyáltalán, délutánig csak gyümi, naponta csupán 1*ettem, de nem a napnak megfelelően. Tegnap meg pontot tettem az i-re este 8-kor tiramisut tömtem::(( de finom volt::)))
Ma fehérje nap. Nyers zöldségek virlikarikákkal megspékelve, actíviával leöntve. Holnap meg gombapörit fogok enni barnarizzsel.
Ki-mit eszik ma??
Hellye-közzel én is mindig a szétválasztóssal diétázom, de roszabbul még soha nem éreztem magam tőle, csak jobban. Akinek meg nem válik be, az ne csinálja.
Sok sikert előre is a víznaphoz!
Én ma almát és barackot ettem, meg egy banánt. Igaz ma este becsúszott egy kis szelet torta -anyós születésnapja volt, muszáj volt megkóstolnom a kapott tortát :) Na de egye fene...
Szombaton víznap lesz, Tündi akkor csináljuk?
Sziasztok!
Én ma regiztem. Már évek óta nyomom ezt a diétát,pontosabban ősszel lessz 10-éve. No nem folyamatosan de évente egyszer biztosan.Nekem nagyon bejön,és soha nem betegedtem meg tőle.Sőt sokkal jobb a közérzetem amikor diétázom.
sziasztok csajok.Hogy vagytok?tényleg nagyon rossz az idő,semmi kedvem nincs semmihez...a reggeli futás is elmaradt miatta,pedig az olyan jól felébreszt, jól fejbe vág....
a mai menüm:cseresznye és meggy turmix...majd meglátom milyen is lesz...
amúgy már a 20. napon vagyunk...eddig még soha nem jutottam el..KITARTÁS!