Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Receptek a 90 napos diétához... fórum

Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
2009. jún. 29. 18:44

Halihó! Megjöttem!

Nekem ma rakott kelkáposzta volt a menü. De jól esett. Egy kis bűnözés volt benne, de kit érdekel? Ennyit úgy érzem, most megérdemlek a kemény víznap után :)

Holnapra grízes tésztát terveztem, de mivel párom nem evett a rakott kelkáposztából -sikerült jó sokat csinálnom-, így azon morfondírozok, hogy nem főzök grízes tésztát, majd holnap megeszi a mait :) Én meg veszek majd croassaintot, vagy el leszek jó reggelt kekszel :)

637. sisssa
2009. jún. 29. 16:21

Hali Csajok!!

Ügyesek voltatok a víznapon!

Megőrülök ettől az idióta időjárástól, mi lesz velünk pár év múlva. Télen egyik héten hó lesz, utána meg szaunázni fogunk???

Ja, a hétvégén adtam rendesen a fogyókúrának és a szétválasztónak....

Nem ment semmi!!!

636. sisssa (válaszként erre: 596. - Moncsicsi83)
2009. jún. 29. 16:18
Sajnálom MOncsi, majd legközelebb!!
2009. jún. 29. 15:48

igen tessék írni!!!hisz együtt kezdtük,együtt fejezzük be.....

nekem mondjuk be lehet iktatni az uszit,mert tolmácsként és fordítóként dolgozok,így reggel is tudok menni,akkor nincs ott senki!!!

mit esztek ma?

634. moncsicsi83 (válaszként erre: 633. - Lipike)
2009. jún. 29. 07:49

Naaaaaaa, tessék írni! :) Jól vagyunk mi hárman is, írjál csak bátran!

A Béres Live szerintem jó torna. Combra egy kicsit erős az elején (pár napig be volt durranca a combizmom, mert ugye szinte minden nap csináltam), de egyébként jó. Ugrabugrálás nincs benne, a legnagyobb kilengő mozgás szerintem a kitörés :)

A hátat nagyon megdolgoztatja, a mély hátizmokat erősíti, szerintem tök szuper! Azóta nem is fáj úgy a hátam, derekam és nekem ez azért sokat jelent! Szerintem egy próbát megér!

633. lipike
2009. jún. 29. 07:41

Én nem tűntem el,olvasom a fórumot.Olyan jól elvagytok ketten,hogy már nem is nagyon akarok írni.Víznapot én nem tartottam.Hellyel közzel sikerült is betartani a diétát,bár most tökre kiment a fejemből,hogy mérlegelés.

Moncsi a Béres A. Live milyen torna?Nehéz?Ugrálós?A hátra jó?Mert nekem mostanában fájdogál a hátam a sok üléstől.

Legyen szép napotok.

632. moncsicsi83 (válaszként erre: 631. - 811cb5edc7)
2009. jún. 28. 18:18

Én is olvasom ám a tiédet ;)

Én Rékát régen próbáltam, meg Norbit is, de ha hajlamos az ember a gerinc és derék fájdalomra, akkor az TILOS! Mielőtt a hátam megsérült volna, Norbiztam. Azóta hanyagolom ezt a tornát, pedig tényleg hatásos volt. Rékát azért szeretem, mert nyújt és rengeteg benne a gerinc torna is. Pl a LIVE, amit most tornázok tele van a végén olyan tornákkal, amelyeket a gyógytornán tornáztunk, hogy rendbe legyen hozva a hátam valamelyest.

Hullahoppozni is szoktál? Az hatásos? Azt még nem is próbáltam. Lehet be kellene egyet szerezni? Én most az ugráló kötélen gondolkodom, habár azzal nem tudom hogy ugrálhatnék panelben. Nem biztos, hogy örülnének az alattunk lévők :)

Nekem is hatásos ám, hogy a Te naplódat olvasgatom! Látom mész úsziba majd. Azt nekem is kellene, de mikor? Ááááááááá

2009. jún. 28. 17:55

hát hogy 40 percig kell taposni,aztán megyek egy kicsit hulahoppozni,mert te is letornáztad a live-t,én Rékára szoktam tornázni 4x20perc comb,has,kar,fenék ,csak benne az a baj,hogy nem nyújt....néha szoktam kalanetikázni is....

el kell árulnom,hogy szoktam olvasni a naplódat és ha látom,h többet mozogtál,akkor megyek én is gyúrni...jó mi????hatásos!!!!!hihihi

630. moncsicsi83 (válaszként erre: 628. - 811cb5edc7)
2009. jún. 28. 17:48

Persze, hogy kitartunk!!!!! Vagyis remélem ;)

Jaja, én is a 100 %-os gyümilére gondoltam. Most az ananászlére álltunk rá kolléganővel, na meg sok sok ásványvíz!

Na majd kipróbálom ezt a 4 órás kajálásokat, melóban nehéz lesz, de megpróbálom. Azt vagy sikerül, vagy sem. Este akkor mindig mogyi meg répa mehet? Pisztácia nem? ;) Azt jobban megeszem, mint a mogyorót.

Én a jó előbb fejeztem be a Béres tornát. Most majd megyek holnapra rakott kelkáposztát csinálni, aztán jövök vissza sztepperezni!

Az mit jelent, hogy 40est lefaragsz?

Jó edzést ;)

2009. jún. 28. 17:38
gyümilé jöhet de csak 100%!!!
628. 811cb5edc7 (válaszként erre: 627. - Moncsicsi83)
2009. jún. 28. 17:36

OK,persze a mozgás nekem is marad....mert anélkül szerintem sem menne!!!!

De kipróbáljuk,vágjunk bele,én úgy fogom csinálni,hogy mindig felhúzom az órát és akkor muszáj ennem....meló mellett is,akkor majd akkor lesz ebéd időm....és majd többet viszek munkába,hogy az ebédről,ami marad 4kor tudjam megenni és itthon már csak 8kor eszem este egy répát vagy mogyit....szerintem ez tök jól hangzik!!!!juhúúúúúúúú

amúgy én is nélküled már lehet,hogy feladtam volna....de nem tesszük,igaz???kitartunk a végéig!!KITARTÁS!!!

most megyek stepperezni....vagy 40est lefaragok..puszi

627. moncsicsi83 (válaszként erre: 626. - 811cb5edc7)
2009. jún. 28. 17:26

Én is azt vettem észre, hogy csak ketten vagyunk. Remélem azért mi kitartunk, mert engem ez noszogat még, hogy van valaki aki csinálja és megosztjuk a tapasztalatokat, az eredményeket, meg beszélgetünk és még nagyobb kedvvel csinálom. Ha egyedül lennék lehet már feladtam volna!

Erről a módszerről én is hallottam már. Mondjuk én 3/4 8 körül reggelizek -már amikor, mostanában csak tea van-, utána melóban ha nem megyek be suttyomban gyümölcsöt enni, akkor fél 3 körül szoktam enni. Utána már csak fél 7-7 körül tudok enni ha éhes vagyok. Szóval nekem kb a 4 órás ciklosok megvannak. Sőt, mondhatni 5-6 órás ciklusok :D Ez van, meló mellett nem mindent lehet betartani!

Beiktathatjuk a 90 naposba, én benne vagyok. De gyümi lehet azért lehet inni, ugye??????

A sikersztoris tök jó, de én torna nélkül nem hiszem, hogy diétáznék. A bőröm nem olyan csuhajj de rugalmas, muszáj tornázni. Mert ha nem tenném, lógós csúnya bőröm lenne! Szóval nekem marad a torna, és így csempészem bele!

Na? :)

2009. jún. 28. 16:28

hol vagytok lipike,sissa?csak mi maradtunk moncsicsi?......azt hittem többen fogyizunk együtt!!!

De sebaj legalább moncsi itt vagy nekem,hogy megosszam veled gondom bajom...KÖSZIKE:))))

amúgy itt volt a tesóm,csakúgy beugrott (tudni kell hozzá,h 300kmre lakik) no szóval beugrott és mondta,hogy olvasott egy nagyon jó könyvet,ami azt írja,h csak minden 4 óra múlva szabad enni,de akkor kötelezően...ha mondjuk 8kor reggelizel,akkor nem szabad enni csak 12kor,azután 16kor,azután 20kor és ha még mindig fel vagy akkor 0kor....annyi az egész,hogy ezt a 4 órát pontosan tartsd be,közte nem lehet semmi nasi,semmi szilárd,még gyümölcs se....víz, tea, kávé korlátlan mennyiségben,de szerintem azt utóbbi csak reggel,max. délután 1.......ja és ha délután 4kor nem tudsz enni,akkor a tested 4kor elveszi a raktárból(tehát fogysz),amire szüksége van...tehát,amit utána eszel azzal már nem tud mit kezdeni így elraktározza(tehát hízol),ja és ha még nem alszol 20kor,amikor valószínűleg még nem, akkor is kell valamit enned,de az lehet 1 répa vagy mogyi....ennyi a lényege!!!!

ezt a módszert könnyedén átvihetjük a 90 naposba...nem?én azt hiszem kipróbálom!!!!

ja sikersztori...egy nénike ezzel 1 hónap alatt 18kg-ot fogyott,úgy hogy semmit nem mozgott, csak így evett,csak ő nem választotta szét...mindent evett....na?mit szólsz fogyitárs?

625. moncsicsi83 (válaszként erre: 624. - 811cb5edc7)
2009. jún. 28. 11:32

Igen, egy szinten vagyunk a fogyást illetően. Én sem vártam 5 kg mínuszt, de gondoltam, ha gyümölcsnap és víznap van egymás után akkor legalább az a bő 1 kg meglesz :) Sebaj, így is jó. De legalább méregtelenítettünk!

Nekem még nem tudom mi lesz a menü. Anyuéknál ebédelünk és hát fehérjenapnak megfelelő kaját rendeltem :)

Hogy nekem mire volt jó a víznap? Nem is tudom. Egyszer megmutatta, hogy én is tudok kitartó lenni, na meg legalább hozzászoktat, hogy ha éhes vagyok sem rögtön a kajához kell nyúlni, egy pohárka víz is telíti a gyomrot.

2009. jún. 28. 10:46

nekem saláta lesz sajttal,meg egy kis sonka...neked?

nem tudom miért csak ennyi ment le...de legalább egyszinten vagyunk,ami a fogyást illeti...ÉS fogyunk, ha lassan is!!!nem akarok én 5kg fogyni egy héten,DE az 1kg-t el kell érni,mindenképp!!!nekem a víznap arra volt jó,hogyha nagyon éhes vagyok sok-sok vizet igyak és hogy betartsam a napi kajamennyiséget...neked is jó volt valamire??

623. moncsicsi83 (válaszként erre: 622. - 811cb5edc7)
2009. jún. 28. 10:08

Szia! Hát nem tudom, ez a víznap. Ahhoz képest, hogy végig bírtam, nem bűnöztem, csak 68.9 kg vagyok. Azthiszem -0.9 kg. Nem sok :)Azt hittem több lesz. Habár szerintem én vizesedek valamiért -lehet most meg hamarabb jön meg? Sebaj. Cm-ben is mentek le, a naplóban leírtam. A vádliról meg combról nem akaródzik csak lemenni, jah meg karról, de az nem is fontos :)

Mai menü?

2009. jún. 28. 09:02
sziasztok csajok,eredmények???nekem nem sok -0.6kg és ez víznap után,közelegnek a piros napok...de centikben nagy a különbség,nincs is hasam.....nektek?
621. moncsicsi83 (válaszként erre: 620. - 811cb5edc7)
2009. jún. 27. 20:41
Most teával próbálkozok. Párom kínálgatja itt a finomabbnál finomabb étkeket, de nem kell. Hátha a teától jobb lesz. Ha nem, akkor még a banán mindig ott van mentő ötletnek :)
620. 811cb5edc7 (válaszként erre: 619. - Moncsicsi83)
2009. jún. 27. 20:11
hát én 2 almát ettem,mert dettó,most meg egy paradicsomot majszolok....de megyek stepperezni,mert azt hiszem,hogyha nem,akkor mást is fogok enni.....mert anyósom fánkot is csinált...haláli,de ha eddig kitartottam,akkor megyek stepperezni és tuti kibírom a hátra lévő órákat...ha rosszul vagy szerintem 1 banán bele fér!!!!
619. moncsicsi83 (válaszként erre: 618. - 811cb5edc7)
2009. jún. 27. 20:00
Eddig még bírtam, de kezd fájni a fejem. Veled mi újság? Én lehet valamit eszek egy keveset... Még várok egy kicsit mi lesz a fejfájással, aztán döntök!
618. 811cb5edc7 (válaszként erre: 617. - Moncsicsi83)
2009. jún. 27. 16:27
OK,NE ADD FEL A FESZTIVÁLON SEM,GONDOLJ ARRA,HOGY ÉN IS UGYANAZON MEGYEK ÁT,MINT TE!!!SIKERÜLNI FOG!!!!
2009. jún. 27. 16:21

Én valamiért nem járok olyan sűrűn wc-re, szerintem kezdek felvizesedni, csak tudnám miért, pedig az elmúlt napokban semmi sósat nem ettem, meg semmi olyat. Na mindegy. Azért kitartok én is és iszok rendületlenül -igaz nem állandóan-.

A fesztiválra végül kocsival megyünk, úgyhogy bírni fogom! :)

Tartsunk ki Csajszi, már csak 7 óra 40 perc van hátra. De ha éjfélnél hamarabb bealszunk akkor már csak kevesebb :)

2009. jún. 27. 16:08
szerintem ezt a víznapot nem lehet máshol csinálni csak otthon, minden 20. perc pisilés, de úgy,hogyha rám jön mindjárt mennem kell,mert nem is tudom mi lenne.........kezdem unni...de nem baj kitartok már 16.00,ÉLJEN!!!!
615. moncsicsi83 (válaszként erre: 613. - 811cb5edc7)
2009. jún. 27. 14:25

Akkor jó házimunkát, én is mindjárt nekilátok, aztán meg ha párom is végez a melóval, megpróbálkozom a bringázós fesztiválossal.

A szteppert azt én is gondoltam. Majd kiderül mire lesz energia és idő!

2009. jún. 27. 14:11
a receptet:)
613. 811cb5edc7 (válaszként erre: 612. - Moncsicsi83)
2009. jún. 27. 14:10
a recepted majd megadom szívesen...lehet,hogy kicsit fogok stepperezni,de mást most nem is várok el magamtól...ha mozgok jobban elveszi az éhségérzetem,úgyhogy olyan 7 körül fogok,mert addigra már biztos,hogy kaparni fogom a falat...hát most,megyek kitakarítom a szekrényemet,mert nagyon bordelos tudok ám lenni,olyan nagy káosz van a hálóban+még van vagy 4 adag vasalásra váró ruha,úgyhogy nem nagyon unatkozom....csak egy kicsit is akaródzana...fúúúú
612. moncsicsi83 (válaszként erre: 611. - 811cb5edc7)
2009. jún. 27. 14:03

A habart lencselevest hogy csinálod? Na jó, majd holnap beszéljük meg, akkor már lehet enni szilárd kaját is.... :) De majd a receptet kérem!

Jó neked, hogy leizzadtad, én nem izzadtam ma semmit. Mondjuk munkahelyen klímában ácsingóztunk és nem is megterhelő munka, szóval nem csodálom! Teát azt még én is akarok inni, az egy kis energiát ad én úgy érzem, meg azért csak nem víz ízű és nem olyan egyhangú!! :)

Te fogsz ma tornázni? Fittségi szinten energiában hogy állsz most? Én nem vagyok éppen 100 %-os :)

611. 811cb5edc7 (válaszként erre: 610. - Moncsicsi83)
2009. jún. 27. 13:57

köszike aranyos vagy...hát eddig én is haladok,vízmennyiség kb. 1.5l,ennyit le is izzadtam,mert nem nagyon sikerült a habart lencselevesem,nyugi a párom volt a főkóstoló, úgyis ő eszi,no meg a munkások,akik épp a padlócsempét rakják le a teraszra,szóval tiszta gáz vagyok,mert túl híg lett a leves,amikor anyósom (a megmentőm) jött, és úgy behabarta az egészet...annyi tejet,tejfölt, lisztet tett bele,hogy biztos van vagy 1000 cal egy adag leves....lehet hogy a fogyókúra az agyamra megy és mindent kisajnálok a levesből????no mindegy,de azt tuti,h én belőle nem eszek!!!még itt van előttem 2l víz,már nem esik jó...a teát későbbre tartogatom...

jó bringázást!!!

610. moncsicsi83 (válaszként erre: 609. - 811cb5edc7)
2009. jún. 27. 13:48

Na hogy bírod? Én még egész jól. Eddig 1.5 liter vizet, meg 2 dl teát ittam meg. Most jön majd a neheze. Mondjuk bringával megyünk Szőregre a rózsafesztiválra, félek, hogy leszédülök. Lehet vinni kellene magammal valami gyümit vagy kajcsit, ha rosszul vagyok, tudjak enni? Na majd meglátjuk.

A sztepper is torna, ne mond, hogy az nem ugyanaz. Na jó, az csak a feneket, meg a combokat mozgatja meg, meg állítólag még csípőre nagyon jó, de akkor is mozgás. Tegnap én is csak szteppereztem! Nekem lehet ma marad ki a torna. Víznapon nem biztos, hogy jó ötlet 1 órás intenzív tornát csinálni...

2009. jún. 27. 08:39
nekem már tutira nem szabad bűnözni,mert elég volt,egész héten nem tornáztam,csak steppereztem,de az nem ugyanaz,fel kell ébrednem és újból neki állni a mozgásnak,tornának.....KITARTÁS te se add fel,ha ilyen ügyes voltál tegnap!!!!!
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook