Olwexya elvonási tünetek (beszélgetés)
14. Marika37 (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnap 19:10
Én már több mint 4 éve szedem ám nem most kezdtem. Szedem én a gyógyszert most is csak 5% ra csökkentettem mikrogramm mérleg segítségével
13. Marika37 (válaszként erre: 9. - 55Judit)
tegnap 19:07
De igen szerintem az 5% is sok nekem. Az orvosom nem segít ebben amikor neki mondtam még 1 évvel ezelőtt hogy szeretném letenni lassan a gyógyszert hogyan csinálja m. Akkor tudod mit mondott? Hogy szedjem a 75 mg osat meg mellé frontint ha nagyon szarul lennék. Egyből nem szabad felére csökkenteni az adagot ezt nem tudja egy orvos azt se hiszem el.
12. Regin_a (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnap 18:33
Igen mást jelent a két szó! Milyen jó hogy kijavítottál még a témanyitó félrértené
11. 55Judit (válaszként erre: 6. - Andi6020)
tegnap 18:27
Így van! orvos dolga ez.
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnap 18:26
Önkényesen. Az önkéntes mást jelent.
9. 55Judit (válaszként erre: 1. - Marika37)
tegnap 18:24
Én ehhez nem értek, csak ami most beugrott azt mondom. Nem lehet hogy egyéni érzékenység miatt neked elég lenne kisebb százalékban csökkenteni? Orvos javasolta hogy csökkentsed?
8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Marika37)
tegnap 18:21
Marika
Ezek a pszicho gyógyszerek jó esetben egy hónap de inkább több idő alatt fejtik ki a hatásukat
Gondolom de orvosit végeztél azon belül is pszichofarmakologiát és ennek az alapján csökkented a napi gyógyszeredet önkéntesen
Csodáxol ha visszatérnek az alap bajaid? Vannak pszicho gyógyszerek amiket egy életen át kell szedni, vagy legalább is sok sok hónapon át/saját tapasztalat/
Ez a visszatérő kifejezés hogy "függőség" , baromság. Az alapbetegséged jön vissza , nem a függőség 10nap után, mert az irt gyógyszert nem szeded
Dehát a te életed a te döntésed
7. Regin_a (válaszként erre: 6. - Andi6020)
tegnap 18:12
A hoxanép mindenhez /is/ ért :)
6. andi6020 (válaszként erre: 3. - Marika37)
tegnap 17:16
Nemnormalis orvos helyett keresnék egy normálisat, és azzal egyeztetnék hoxanép helyett.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Marika37)
tegnap 15:13
Ezt pszichiáter írhatja fel, vele kell megbeszélned !
4. fokhagyma (válaszként erre: 3. - Marika37)
tegnap 14:55
Megnéztem, hogy ez milyen gyógyszer. Látom, csak orvos írhatja fel. Aki felírta, azzal nem tudod megbeszélni a csökkentést? Az ilyen gyógszereknél tényleg fontos a fokozatosság, de én úgy gondolom, talán jobb lenne, ha ezt orvos határozná meg.
3. Marika37 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 14:47
Nem mivel nekem nincs normális orvosom én szeretném letenni magamtól de csak lassan fokozatosan.
2. andi6020
tegnap 13:46
Orvos javasolta a csökkentést?
1. Marika37
tegnap 11:31
Sziasztok most kezdtem el csökkenteni az Olwexyát 150 mg ot 10 napja szedem már a csökkentett adagot. 5%-al csökkentettem csak mert azt mondták úgy kell az elvonási tünetek miatt. 2 napja viszont érzem,hogy zsibbad a fejem már nem vagyok olyan jól gondolom ez már elvonási tünet. Van itt valaki aki szedett olwexyát és letette? Milyen elvonási tünetek voltak és meddig tartottak?