Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
sziasztok !
Valaki segítsen már, mert itt követlek titeket napok óta de a generaliról semmi hír.
Én már napok óta próbálom felhívni őket de lehetetlen :-(
Szia!
1.Így írták valóban az értesítőre!
2. reálhozam= (tagdíj+hozam)-HTn
így tudom.
Szia!
Ezt én is tudom....
Szia!
VAK emberrel, aki tévesen belemagyaráz más szavaiba, olyannal végképp nem lehet véleményt megosztani!!!
Erre reagáltam:"nyugdíjmentés", "költségvetési hiány", hipp-hopp elmondom és ez lesz kész, így: "Nem kellett volna semmilyen kasszához nyúlni, ha előtte 8 évig nem garázdálkodtak volna az országban. . . !!! SŐT, örüljünk, hogy nem úgy vagyunk, mint a görögök!!! A KISemberek, akik most örültek volna egy kis pénznek (mézesmadzag), azok most még jobban elkeseredtek: "Tudod, boldog boldogtalannak adták a devizahiteleket, küldték a hitelkártyákat(csak aktiváld), akkora adósságba taszították a népet, hogy ennek a kis pénznek is örülne, csak ne lenne 0, vagy 2542, vagy mondjak egy nevetségeset is? 67Ft!!! " Értsd: kormány, a rossz emberi döntések...(bár lehet, ide is belemagyarázod a mnypket).
"Még1xmondom: Ezzel az mnyp-k többségének, megásták a sírját, maximum valakinek kicsit hosszabb a haláltusája."-erre a mondatodra reagáltam így: És hogy mi lesz a kasszákkal, köszönjék az előző kormánynak IS! (Végülis ők találták ki SZDSZ-el. . és akkor most hol is vannak, ugye?) Itt megmutathatták a kasszák, mire voltak képesek 13 év alatt! (ez itt kicsúszott):Eddig jól éltek!
Ha nekem a befizetéseim után most a harmadát megkaptam volna, akkor valószínű megyek önkéntesbe és rajtam kívül még jó SOKAN, mert azt mondom: ez igen, jól dolgoztál KisPajtás!! Akkor most nem kellene haláltusáznia!!! "
Engedd meg, hogy a pontokban felsorolt 0 Ft-os, vagy inkább csekélyke reálhozam-magyarázatodra reagáljak: általában ilyen magyarázatot kapnak az emberek, amivel természetes, hogy elégedetlenek. 1.-re: helytelen a magyarázat, mert sosem lépett át.
2.-ra: minimálbér alakulása és a tagdíj %-os mértéke is befolyásolhatja: eldönti, ha megkapta a részletes elszámolást (1998: 19500-2010: 73500)
3.-ra: eldönti a pénztártag a részletek ismeretében.
4.-re: Az biztos!
5.--re: pénztára válogatja, mekkora szart csináld a tagjainak. Megjegyzem: 2008-ra a realizált hozamom -1825,47 Ft (mert én ilyen értesítőt kaptam).
És még az önkéntesre: egyre többen is fogják kivenni a pénzüket, és odateszik, ahová akarják...nem, azért mert csórók...
És ismételten azt tudom mondani: szegény pénztárak...!
Az évgyűrűs fórumban olvastam egy fórumozónak szánt bejegyzést, most engedd meg, hogy valami ilyesmit tanácsoljak Neked!: Nyiss egy fórumot: SAJNÁLOM, SAJNÁLJUK A MNYP-KET EGYÜTT.
Ha bántó, akkor visszaszívom...blügggggy.
Csá.
sikerült kösz pistu
jövő hét szerda utalja elvileg...
nem igaz pont iskola elött az akciók meg most vannak...
A menürendszerben pedig a 7 gombot kellett megnyomni.Ott kapécsolták az ügyintézöt,akivel beszéltem és mindenröl felvilágositást adott.
A telefonszám:06-1-477-4890
pistu73
Te milyen úton módon sikerült velük beszélned? Melyik számukat hívtad és ügyintéző mondta, mert nekem többszöri telefonhívásra sem adtak információt.
Előre is köszi
Apám...ez a rendszer..hát nem semmi..
Én ma megkaptam a suskát..
Dimenzió-
nekem a régi címemre küldték,így új nyilatkozat elküldése után 1 héten belül küldték is..:)
ndrea35
milyen papir jött meg nekik ma? Még én sem kaptam semmit az aegontól,pedig nem vagyok átlépő sem,illetve szlára kértem.
Hát, már nem emlékszem, de sztem az utolsó pillanatokban - ismerve magamat.
Számlára kértem.
Szevasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet nekem fizetni a nyugdípénztáraknak?
Szeretném őket segíteni.
A pénz ott van, a férjem most mesélte, csak a hozzá tartozó dokumentumok-(gondolom, ami a postán kell hogy maradjon), azt szórták el.
Majd hívnak ha meg van ...
Képzeljétek:
Férjem ING-s, és tegnap be volt dobva az értesítő, hogy mehet a pénzért.
Ma délelött el is ment a postára, mire közölték vele: elkeveredtek a papírok, tévedésből kapta az értesítőt:(
Gondolhatjátok!
Képzeletben már el is költöttem mind...
Aztán a nagy koppanás:(
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?