Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
sziasztok!
Tegnap nagy nehezzen sikerült beszélnem az aegonnal. Akkor azt mondták, hogy 22-én utalnak. Ma reggel jött az sms, kifizették a férjem és a saját reálhozamomat :))
Na igen,akkor viszont nem tv-re kellene a pénz,hanem egyből az gyógykezelésemre :)))
Igy meg a párom xbox-ozása van veszélyben,ezért izgul annyira.
De tényleg utalhatnák már,mert amit férfi létére össze tud hisztizni a reálhozamja miatt... :))
Még szerencse, hogy nincs VB vagy EB vagy OLIMPIA, akkor biztos hamarabb elromlana a tv-tek! ;-)
O:)
Szia!
Ennyit tudok, e-mailen kaptam a választ tőlük:
"Tájékoztatjuk, hogy a PSZÁF minössze egy nagyon szűk, speciális rétegre vonatkozóan rendelte el az újra számítást, és csak azok a tagok érintettek, akiknek
az ING pénztár fizeti ki a reálhozamát."
Honlapjukon úgy emlékszem 68 fő volt, de nem biztos! Nézzed + inkább!
Szia!
Remélem, mára megkapod, jóváírják!
Amikor telón beszéltél Velük, akkor nem egyeztettetek számlaszámot? Mert én aztán mindent: cím, ir.szám, szlaszám, még a bankot is!! :-D
Szia!
Te igen?
És milyenben voltál?
Az enyém növekedési, 2x váltottam pénztárt, tagdíjam 1191808, a hozamom 436577...
Szia!
Nem tudom, hogy mennyire befolyásolja a portfólió..biztos, hogy befolyásolja, különben nem lenne kitalálva.
Most van mire ráfogni, ha már mást nem tudnak mondani... :)
Én elvileg nem nyilatkoztam, mert nem érkezett be a nyomtatványom.
Annyi volt,500 Ft-ot vontak le belőle.
Sziasztok!
Budapest Banktól kapott vki reálhozamot?Vagy van esetleg ismerősötök aki ennél a mnyugdij pénztárnál volt?
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?